autom do swedske
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#26 Re: autom do swedske
Sta si ti sada tamo? Migrant koji je dosao sa autom?
-
džakailibu
#27 Re: autom do swedske
prije turista koji je dosao sa autom. salu na stranu, prijavio se i cekam i vjerujem da cu dobiti odobrenje za privremeno prebivaliste.situacija je takva da ne vjerujem da ce me odbiti.Matijevic_Vlado wrote:Sta si ti sada tamo? Migrant koji je dosao sa autom?
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#28 Re: autom do swedske
Ma zezam se, neka ti bude sa srecom. Znam za slican slucaj i ostao je momak, al nije imao autodžakailibu wrote:prije turista koji je dosao sa autom. salu na stranu, prijavio se i cekam i vjerujem da cu dobiti odobrenje za privremeno prebivaliste.situacija je takva da ne vjerujem da ce me odbiti.Matijevic_Vlado wrote:Sta si ti sada tamo? Migrant koji je dosao sa autom?
- Ommadawn
#29 Re: autom do swedske
Kad središ boravišnu, onda ocarini auto i sredi table.
- Optimist
#30 Re: autom do swedske
Ne znam koje auto vozi, ali zar mu nije lakse da to auto vrati u bosnu i proda, a sebi u novoj domovini kupi drugo, nego da se bavi prevodom i carinjenjem?Ommadawn wrote:Kad središ boravišnu, onda ocarini auto i sredi table.
- muha_sa
#31 Re: autom do swedske
bingov buraz wrote:Utovari i dva tri migranta da izbiješ gorivo
- Ommadawn
#32 Re: autom do swedske
On to najbolje sam zna.Optimist wrote:Ne znam koje auto vozi, ali zar mu nije lakse da to auto vrati u bosnu i proda, a sebi u novoj domovini kupi drugo, nego da se bavi prevodom i carinjenjem?Ommadawn wrote:Kad središ boravišnu, onda ocarini auto i sredi table.