nisam mislila (samo) na horoskopsko obiljezje, al' hajdanjusha wrote:bik, dragi moj, dragi mi je bik, ko i ja u podznaku...
Astrologija =)
-
njonjica
#551 Re: Astrologija =)
Last edited by njonjica on 07/06/2009 15:49, edited 1 time in total.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#552 Re: Astrologija =)
samo cu da trepnem dva tri puta, blago se zarumenim i kazem jos jednom- bik je... pravi...njonjica wrote:nisam mislila (samo) na horoskopsko obiljezje, al' hajdanjusha wrote:bik, dragi moj, dragi mi je bik, ko i ja u podznaku...![]()
![]()
![]()
![]()
- piupiu
#553 Re: Astrologija =)
Pirmin, mene zanima prema cemu si kritican u astrologiji? Ozbiljno pitanje, ako nije suvise uopsteno i obimno?
-
njonjica
#554 Re: Astrologija =)
Nije Pirmin kritican, uopste...piupiu wrote:Pirmin, mene zanima prema cemu si kritican u astrologiji? Ozbiljno pitanje, ako nije suvise uopsteno i obimno?
- terra_incognita
#555 Re: Astrologija =)
Gdje si jutros na kafinjonjica wrote:Nije Pirmin kritican, uopste...piupiu wrote:Pirmin, mene zanima prema cemu si kritican u astrologiji? Ozbiljno pitanje, ako nije suvise uopsteno i obimno?
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#556 Re: Astrologija =)
ma pustite ljudi njih dvojicu, pirmina i tranquil-a, ja sam ovdje kriticna 
-
njonjica
#557 Re: Astrologija =)
dobro sefe...oprosti nam O Grijesnima...zoom66 wrote:\njonjica wrote:Nije Pirmin kritican, uopste...piupiu wrote:Pirmin, mene zanima prema cemu si kritican u astrologiji? Ozbiljno pitanje, ako nije suvise uopsteno i obimno?
ajde vratite se teminemojte da vise dolazim ovdje
![]()
-
njonjica
#558 Re: Astrologija =)
back to topic....inace sipkicaanjusha wrote:ma pustite ljudi njih dvojicu, pirmina i tranquil-a, ja sam ovdje kriticna
- terra_incognita
#559 Re: Astrologija =)
- pirmin
#560 Re: Astrologija =)
Ja sam veliki ljubitelj prakse, teorija mi je mrska tako da ne ocekujes nikakve elaborate.piupiu wrote:Pirmin, mene zanima prema cemu si kritican u astrologiji? Ozbiljno pitanje, ako nije suvise uopsteno i obimno?
I elektrotehniku sam zavrsio tek kad sam imao nekoliko prakticnih susreta trece vrste sa 230 i 400 VAC.
Dakle prakticni primjer iz prakse:
Da ne idemo dalje u proslost, smrt u pozaru ono jadnih 30oro djece u Meksiku.
30 razlicitih radixa i da im se potrefi bas neki tezak tranzit iznad VIII ili dispozitora?!
- piupiu
#561 Re: Astrologija =)
Sta je zanimljivo iz astroloske prakse? Ne ocekujem elaborate, ali me zanima tvoje razmisljanje. Ja sam potpuno neodlucna na tu temu. Intuitivno, imam sluha za astrologiju (u dosluhu smo,pirmin wrote:Ja sam veliki ljubitelj prakse, teorija mi je mrska tako da ne ocekujes nikakve elaborate.piupiu wrote:Pirmin, mene zanima prema cemu si kritican u astrologiji? Ozbiljno pitanje, ako nije suvise uopsteno i obimno?![]()
I elektrotehniku sam zavrsio tek kad sam imao nekoliko prakticnih susreta trece vrste sa 230 i 400 VAC.![]()
![]()
30 razlicitih radixa i da im se potrefi bas neki tezak tranzit iznad VIII ili dispozitora?!
- terra_incognita
#562 Re: Astrologija =)
Skyfox wrote:Za horskoljupce
Egipatski horoskop
HORUS
U ljubavnom pogledu ponekad ste slični leptirima. Nestalni ste i ne
volite čvrste veze, a privlače vas avanture i nova poznanstva. Skloni
ste žrtvovati i svoju sigurnost u ime nečeg novog, čak i kada time
pravite neku glupost. Rado se upuštate u avanture na putovanjima ili s
nepoznatim osobama. Napravit ćete sve da zadovoljite svoju
radoznalost.
Posjedujete strastvenu prirodu i oči koje su uvijek žive, pokretljive
i obično svijetle. Život i ljubav za vas su stalno traganje i
nalaženje partnera, i u jednom trenutku svaki od njih je onaj pravi.
Snažna i stabilna osoba bit će vaša prava ljubav, netko tko može
ukrotiti vaš nemirni duh, a ipak vam pružiti uzbuđenja koja volite. U
svakom slučaju vas ne smije nitko ograničavati. Posesivne osobe vas
guše i ne razumijete se. Nasreću, obično odmah osjetite takve osobe i
klonite ih se.
U ljubavnom zavođenju koristite sve svoje sposobnosti, a najviše svoj bogat duh.
-
njonjica
#563 Re: Astrologija =)
Meni je recimo zanimljivo sve ono sto se dogadjalo na nasim prostorima od ulaska Plutona u skorpion i njegovog izlaska iz istog.piupiu wrote:Sta je zanimljivo iz astroloske prakse? Ne ocekujem elaborate, ali me zanima tvoje razmisljanje. Ja sam potpuno neodlucna na tu temu. Intuitivno, imam sluha za astrologiju (u dosluhu smo,pirmin wrote:Ja sam veliki ljubitelj prakse, teorija mi je mrska tako da ne ocekujes nikakve elaborate.piupiu wrote:Pirmin, mene zanima prema cemu si kritican u astrologiji? Ozbiljno pitanje, ako nije suvise uopsteno i obimno?![]()
I elektrotehniku sam zavrsio tek kad sam imao nekoliko prakticnih susreta trece vrste sa 230 i 400 VAC.![]()
![]()
30 razlicitih radixa i da im se potrefi bas neki tezak tranzit iznad VIII ili dispozitora?!). Racionalno, ne znam s koje joj pozicije prici.
Ako se slazu ostali, mozemo malo na tu temu.
-
njonjica
#564 Re: Astrologija =)
"Vi mladi, ne prezajte od prezira učenih, smješka pseudoučenih i hvale neukih, ne robujte naslijeđenim školama, idite smjelo za istinom dokle su vam jasni puti; u mračnom moru narodnih predanja od iskona bolni biser čeka na vas'. "
Mile Dupor
Mile Dupor
- terra_incognita
#565 Re: Astrologija =)
I njegova najjaca:njonjica wrote:"Vi mladi, ne prezajte od prezira učenih, smješka pseudoučenih i hvale neukih, ne robujte naslijeđenim školama, idite smjelo za istinom dokle su vam jasni puti; u mračnom moru narodnih predanja od iskona bolni biser čeka na vas'. "
Mile Dupor
"Ucenom pristoji skromnost"
-
njonjica
#566 Re: Astrologija =)
terra_incognita wrote:I njegova najjaca:njonjica wrote:"Vi mladi, ne prezajte od prezira učenih, smješka pseudoučenih i hvale neukih, ne robujte naslijeđenim školama, idite smjelo za istinom dokle su vam jasni puti; u mračnom moru narodnih predanja od iskona bolni biser čeka na vas'. "
Mile Dupor
"Ucenom pristoji skromnost"
- Jara
#567 Re: Astrologija =)
Ma kako nemaš pojma, a ostalo znaš ?njonjica wrote:Nemam ti pojma, skoro nista ne znam o kineskoj astrologiji.Jara wrote:Kakva je ovo godina za Zmajeve?
I ja sam Zmaj
Znaš da u Kini, gdje je zakonom ograničen broj djece, žele da im djeca budu zmajevi? Znaš da je tamo godinu uoči godine zmaja u matičnim uredima navala zakazivanja vjenčanja?
@Njonjice, po čemu smo mi "zmajevi" tako izuzetni?
Da osnujemo stranku?
- ja.neron
#568 Re: Astrologija =)
zvijezde ti kažu o moćni ZOOME da će ti MIRCERKA zavrnuti uši ako ne prestaneš da se crveniš

-
njonjica
#569 Re: Astrologija =)
O Mocni, O Pravedni, hocem(o) svakako, cim se dzuturile sakupimo, ima da te skeniramo skrozzoom66 wrote:zijancerkami poslala ovo i naredila da postavim da bi o mocna
o pravichna
njonjica mogla da protumachi sta mi zvizde kazuju
![]()
![]()
A mojoj Zijancerki ljubic i kritika sto mi se nikako ne javlja

Last edited by njonjica on 07/06/2009 22:45, edited 1 time in total.
- terra_incognita
#570 Re: Astrologija =)
njonjica wrote:O Mocni, O Pravedni, hocem(o) svakako, cim se dzuturile sakupimo, ima da te skeniramo skrozzoom66 wrote:zijancerkami poslala ovo i naredila da postavim da bi o mocna
o pravichna
![]()
![]()
tuspas mene
-
njonjica
#571 Re: Astrologija =)
super!!!terra_incognita wrote:njonjica wrote:O Mocni, O Pravedni, hocem(o) svakako, cim se dzuturile sakupimo, ima da te skeniramo skrozzoom66 wrote:zijancerkami poslala ovo i naredila da postavim da bi o mocna
o pravichna
![]()
![]()
tuspas mene
ceka se ostatak ekipe
-
njonjica
#572 Re: Astrologija =)
O Mocni se pise 'vako.ja.neron wrote:zvijezde ti kažu o moćni ZOOME da će ti MIRCERKA zavrnuti uši ako ne prestaneš da se crveniš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj vise da pogrijesis, pitarska sipka je zestoka
- terra_incognita
#573 Re: Astrologija =)
cekamo zijancerku, nema vise vadione
je li ORA ili nije
je li ORA ili nije
-
njonjica
#574 Re: Astrologija =)
JES!terra_incognita wrote:cekamo zijancerku, nema vise vadione
je li ORA ili nije
Ako je kalesijski slavuj prisutan, treba nam neko da silji olovke i dodaje gumicu
- terra_incognita
#575 Re: Astrologija =)
njonjica wrote:JES!terra_incognita wrote:cekamo zijancerku, nema vise vadione
je li ORA ili nije![]()
Ako je kalesijski slavuj prisutan, treba nam neko da silji olovke i dodaje gumicu
asistent na gumici
sestro-gumicu
sestro-vecu