Arapski naucnik

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sesalmir

#1 Arapski naucnik

Post by sesalmir »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nevjerovatno, iskreno, pojma nemam jel ovo neka zezancija, ali ako je istinito, onda je i jako tuzno, da bilo kakva televizija, dopusta izlaganje, ovkvih 'NAUCNIH TEOREMA' naravno moguce je da je neka emisija tipa 'vatrene ulice', uglavnom meni licno, nevjerovatan i jako smijesan klip.
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show ... o_id=38588
Interesuju me komentari ostalih.
morti

Post by morti »

ovo su arapski nadrealisti...

:lol: :lol: :lol:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

morti wrote:ovo su arapski nadrealisti...

:lol: :lol: :lol:
ja mislim da je ovo neka humoristicka emisija, lik ima malo ironican kez dok prica :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

pa nije bash sve ni glupo shto je rekao :D recimo ona "mushkarac uvijek misli dugo, dugo...chak i kad se radi o najjednostavnijim stvarima" :oops: :oops: :D:D:D

bez zezancije sad, otidjite na podforum lj&s na sa-xu i vidite shta nashi forumashi pishu o gender-specifichnom ponashanju i razmishljanju zhena i mushkaraca :roll: ili otvorite bilo koji od onih glupastih zhenskih chasopisa gdje se natenane pojashnjava zashto mushkarci neshto rade ovako, a zhene onako :roll: ili pogledajte kakve se knjige svako malo i redovno nalaze na listi bestselera u zapadnim zeljama, knjige u kojima takozvani "struchnjaci" daju odgovore na epohalna pitanja poput "zashto zhene ne znaju parkirati, a mushkarci ne mogu plakati" i ostalo slichno smece... nije to nishta bolje od ovoga shto ovaj tip valja.
venera888

Post by venera888 »

pa zar nije tako da su zene "brze" kad je rijec u govoru(pricanju :D)...bar ja tako osjecam,,,muskarci manje pricaju vise misle,,zene vise vole pricanje 8-)
pitt

Post by pitt »

venera888 wrote:pa zar nije tako da su zene "brze" kad je rijec u govoru(pricanju :D)...bar ja tako osjecam,,,muskarci manje pricaju vise misle,,zene vise vole pricanje 8-)
helem zene ne misle........znao sam :D:D:D
sesalmir

Post by sesalmir »

Mislim da se samo treba odluciti za koju kategoriju, ali dobitak nobelove nagrade, za ovog genija je neminovnost.Definitivno jedno od najvecih otkrica covjecanstva.
basta sljezove boje

sesalmir wrote:Mislim da se samo treba odluciti za koju kategoriju, ali dobitak nobelove nagrade, za ovog genija je neminovnost.Definitivno jedno od najvecih otkrica covjecanstva.
lik uopce nije naucnik vec je direktor TV, nesto kao arapski Jasmin Durakovic :lol:
nexo

Post by nexo »

............
Last edited by nexo on 08/07/2010 18:38, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

nexo wrote: i da gaji postovanje prema drugim kulturama.
al ne prema zenama :D:D:D al nema veze.....nek je generalizovao :D:D:D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ovo sam gledao kao isječak u dokumentarcu Suicide killers

:roll:
visby

Post by visby »

To je skroz cudan svijet. Jadan Mulder nikad nije pomislio da bi oni mogli biti oni vanzemaljci koji su kidnapovali Samanthu.
encian

Post by encian »

:lol: hihihihi

joj jest mi drago sto vam mogu ovo predstavit:

http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 171518.htm

eto izbise vam argument iz ruku :) :-)
4bosnia

#14 Re: Arapski naucnik

Post by 4bosnia »

sesalmir wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nevjerovatno, iskreno, pojma nemam jel ovo neka zezancija, ali ako je istinito, onda je i jako tuzno, da bilo kakva televizija, dopusta izlaganje, ovkvih 'NAUCNIH TEOREMA' naravno moguce je da je neka emisija tipa 'vatrene ulice', uglavnom meni licno, nevjerovatan i jako smijesan klip.

dzaba je, zivimo u vremenu kada pojedini mediji insinuacijama i vadjenjem iz konteksta postizu ekskluzivitet i bombastichnost svojih uradaka. u ovom se konkretnom sluchaju uopce ne radi o nauchniku nego o obichnom voditelju programa, kao sto se ne radi o postavljanja teorija, vec o uvodnoj temi u emisiji na koju se poslije osvrcu gledatelji i iznose svoje misljenje o datoj problematici...
al eto, treba oplesti... :-) :)
basta sljezove boje

sta mislite, mozda se i na saudijskim forumima ismijavaju nekom nasem voditelju ili voditeljici ... njemacki voditelj Stefan Raab je svojevremno u svojoj emisiji TV Total ismijavao jednog bosanskog pop-pjevaca ... necu vam reci kojeg :lol:
lady midnight

#16 Re: Arapski naucnik

Post by lady midnight »

4bosnia wrote:
sesalmir wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dzaba je, zivimo u vremenu kada pojedini mediji insinuacijama i vadjenjem iz konteksta postizu ekskluzivitet i bombastichnost svojih uradaka. u ovom se konkretnom sluchaju uopce ne radi o nauchniku nego o obichnom voditelju programa, kao sto se ne radi o postavljanja teorija, vec o uvodnoj temi u emisiji na koju se poslije osvrcu gledatelji i iznose svoje misljenje o datoj problematici...
al eto, treba oplesti... :-) :)
ma jashta, valja oplesti, a onda i josh jednom "dokazati" da su arapi glupi ko tochak :oops: :oops: a onda nam nedostaje samo korak do spoznaje i zashto su takvi :oops:
da oprah winfrey ili neka kolumnistica cosmopolitana pochne ovako mlatiti o razlikama u kognitivnim procesima izmedju zhena i mushkaraca, spot se na internetu sigurno ne bi nashao uz komentar "americhki struchnjak tvrdi..." :roll: :roll:

i bash me interesuje da li bi se taj isjechak onda nashao u dokumentarcu o recimo americhkim zlochinima u vijetnamu ili o masakru u columbine high school kao potvrda odredjenog "mentaliteta" :oops:
lady midnight

Post by lady midnight »

basta sljezove boje wrote:sta mislite, mozda se i na saudijskim forumima ismijavaju nekom nasem voditelju ili voditeljici ... njemacki voditelj Stefan Raab je svojevremno u svojoj emisiji TV Total ismijavao jednog bosanskog pop-pjevaca ... necu vam reci kojeg :lol:
bashto, je li to bilo ono kada je jedan nash pjevach (necu reci koji :D) nastupao na evroviziji u nekakvom design dzhemperu koji se po nashoj shtampi hvalio na sva usta :D:D:D
a stefan raab cijeli nastup komentirao samo jednom rechenicom: "sad znam da je ona odjeca koju smo preko crvenog krsta slali u bosnu zaista stigla na odredishte" :oops::oops::D:D
Post Reply