Apel

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Zeljosampion

#1 Apel

Post by Zeljosampion »

Mnogi nezaposlenu se obraduju izborima - mozda se uspiju "uvaliti" da zarade jednu, malo bolju dnevnicu...
Ne znaju, medjutim, da je politika takva da ko ima posao njemu treba jos jedan, a ko nema - njemu ni ne treba...
Zato su na ovim izborima uglavnom radili ljudi koji su zaposleni (npr. opstinski referentici)...
Nesto je bilo i novo - posmatraci stranke SDA imali su CIPS-ove spiskove biraca (??????) na kojima su biljezili imena onih koji su izasli na izbore
ZATO APEL SVIMA DA UBUDUCE OBAVEZNO GLASAJU:)))))) SDA TACNO ZNA KO NIJE GLASAO
Compact

#2 Re: Apel

Post by Compact »

Ima jedna mudra izreka:"Dok je šutio mislili smo da je pametan"!!!
Vićenco Postellini-Ćezena
ja.neron

#3 Re: Apel

Post by ja.neron »

[quote="Compact"]Ima jedna mudra izreka:"Dok je šutio mislili smo da je pametan"!!!
Vićenco Postellini-Ćezena[/quote]

istinu si rekao komšija
8. sekretar SKOJ-a

#4 Re: Apel

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Zeljosampion wrote:Mnogi nezaposlenu se obraduju izborima - mozda se uspiju "uvaliti" da zarade jednu, malo bolju dnevnicu...
Ne znaju, medjutim, da je politika takva da ko ima posao njemu treba jos jedan, a ko nema - njemu ni ne treba...
Zato su na ovim izborima uglavnom radili ljudi koji su zaposleni (npr. opstinski referentici)...
Nesto je bilo i novo - posmatraci stranke SDA imali su CIPS-ove spiskove biraca (??????) na kojima su biljezili imena onih koji su izasli na izbore
ZATO APEL SVIMA DA UBUDUCE OBAVEZNO GLASAJU:)))))) SDA TACNO ZNA KO NIJE GLASAO
I ja sam za to da svi koji glasaju dobiju 100 KM, a oni koji nemaju opravdanje da budu kažnjeni,...Baš su fini bili ovi iz mobilnog tima, sve bijele košulje sa kravatama, akreditacije na lijevom reveru,...I dok sam ja u ime nepokretne majke križao one što su za Q-fest, oni okrenuli glave,...Valjda im se zgadilo nešto ili možda nije,..fini neki. A što mirišu,...Kad se ja onako namirišem, ja sebi kažem: Joj, sad bih sam sebe po...obljubio.
Zaslužili su debele dnevnice.
Locked