Ha, ma nisam se fokusirao na ekspertizu i zanimanje, vec na zaradu kao neko bitno mjerilo. Mislim nije da je nebitno totalno, ali svijet je pun svakakvih kretena sa milionima dolara. Nikakvog razloga da njihovo misljenje uzimam kao validno, pogotovo ako im je bas taj brand "uspjeha" glavni izvor zarade.General War wrote: ↑02/05/2023 15:42Pa koliko se sjecam nemaju ni Bill Gates niti Elon Musk ni Bezos..AT i buraz koriste ono sto najbolje znaju i rade ono sto vole i zaradili sami sto je najvaznije...ovdje ove ficfiricce po Bosni bogati nemoj porediti sa zapadom, takvi sa calama i torbicama u bosni su samo krimosi niskog ili visokog intenziteta i gore rade.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:36
Zasto onda mislis da ovog lika bas zarada odvaja od likova koji se opisuju ovako: "raskopcana kosulja, frizurica, bradica, čale, okolo trebice i bijesna auta. Za naše podneblje još treba dodati šišu i općenito taj životni stil. Dakle, palamuda uz kaficu sa trideset godina u stražnjici, bez ikakvog formalnog obrazovanja ili ekspertize."?
Andrew Tate ALL ABOUT
- jeza u ledja
#476 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
-
omar little
#477 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
meni je ovo, u biti, tuzno.
- General War
#478 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
...btw On ima kcerku...i sta mislis mati joj zivi u mutvaku, zivi od dvjesta maraka mjesecno, pere po stubisma da bi ih prehranila, ceka kod drzavnih dokrtora da bi ih lijecila, kupila to biciklo, slikovnice, kupila odjecu djeci...i ono najvaznije; morala napraviti ili roditi djete pod prisilom? Mislim da pogresne primjere dajes, niti su ocevi roboti.tranquil wrote: ↑02/05/2023 15:39Ne govorimo sada o statistici, mada kada bi se ušlo u razloge pokretanja razvoda, svašta bi se iskopalo...General War wrote: ↑02/05/2023 15:33
Ne znam kako je u Bosni ali u 70% slucajeva u Americi razvode pokrecu zene...kao da muskarac ima opcija.
Ovo je vijek zena, sve sto se dogadja zenama zasluzne/krive su zene
Govorimo veoma konkretno o tome kako je tip koji se zove Tristan izrazio želju da napravi hipotetičku djecu, ali da ih on ne mora odgajati, ne mora mijenjati pelene, ne mora učiti da hoda, ne mora listati sa djetetom slikovnice, ne mora brinuti o bolestima, ne mora izvoditi da uči voziti bicikl, ne mora brinuti o tome kakvi su u školi, s kim se druže, nego bi samo sa sigurne distance slao čekove. Dakle govorimo o veoma konkretnom primjeru koji se može svesti na "donator sperme".
A on, jadnik, misli da je takav hipotetički lik "otac". Jer očito ne zna bolje u vlastitom životu, na žalost.
- tranquil
#479 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Nije otac robot, ali bi morao minimalno da bude uz dijete. Tate to ne radi, Tristan takođe misli da je otac samo neko ko šalje čekove. Sve zato jer ni sami nisu imali uzora u mladosti.General War wrote: ↑02/05/2023 15:47...btw On ima kcerku...i sta mislis mati joj zivi u mutvaku, zivi od dvjesta maraka mjesecno, pere po stubisma da bi ih prehranila, ceka kod drzavnih dokrtora da bi ih lijecila, kupila to biciklo, slikovnice, kupila odjecu djeci...i ono najvaznije; morala napraviti ili roditi djete pod prisilom? Mislim da pogresne primjere dajes, niti su ocevi roboti.tranquil wrote: ↑02/05/2023 15:39
Ne govorimo sada o statistici, mada kada bi se ušlo u razloge pokretanja razvoda, svašta bi se iskopalo...
Govorimo veoma konkretno o tome kako je tip koji se zove Tristan izrazio želju da napravi hipotetičku djecu, ali da ih on ne mora odgajati, ne mora mijenjati pelene, ne mora učiti da hoda, ne mora listati sa djetetom slikovnice, ne mora brinuti o bolestima, ne mora izvoditi da uči voziti bicikl, ne mora brinuti o tome kakvi su u školi, s kim se druže, nego bi samo sa sigurne distance slao čekove. Dakle govorimo o veoma konkretnom primjeru koji se može svesti na "donator sperme".
A on, jadnik, misli da je takav hipotetički lik "otac". Jer očito ne zna bolje u vlastitom životu, na žalost.
Što čitavu ovu priču čini žalosnom. "Trening za muškarca" obavljaju ljudi koji nikada nisu naučili da budu kompletni muškarci, jer sami nisu imali takvog u svojoj mladosti.
- General War
#480 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Naravno, koliko sam ih upratio oni propagiraju to da muskarac se treba posvetiti sebi prvo a da zena i djeca dodju usput a ne kao cilj.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:46Ha, ma nisam se fokusirao na ekspertizu i zanimanje, vec na zaradu kao neko bitno mjerilo. Mislim nije da je nebitno totalno, ali svijet je pun svakakvih kretena sa milionima dolara. Nikakvog razloga da njihovo misljenje uzimam kao validno, pogotovo ako im je bas taj brand "uspjeha" glavni izvor zarade.General War wrote: ↑02/05/2023 15:42
Pa koliko se sjecam nemaju ni Bill Gates niti Elon Musk ni Bezos..AT i buraz koriste ono sto najbolje znaju i rade ono sto vole i zaradili sami sto je najvaznije...ovdje ove ficfiricce po Bosni bogati nemoj porediti sa zapadom, takvi sa calama i torbicama u bosni su samo krimosi niskog ili visokog intenziteta i gore rade.
Gledao sam neki njihov podcast (AT) svaka mu je bila ko Njeguseva na YT.
- jeza u ledja
#481 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Pa znaci ono sto ih razdvaja je taj uspjeh u vidu finansijske zarade. Ti onda to uzimas kao argument u prihvatanju njegovih stavova. Ili ne?Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 15:44Zato što je on uspio u zivotu, tj 'penzionisao' se 30 godina ranije nego mnogi kao super milioner i jer moze da sad radi sta hoce, pa ako hoce i da sjedi u kaficu po citav dan i pusi nargilu, ako ga to ispunjava.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:36
Zasto onda mislis da ovog lika bas zarada odvaja od likova koji se opisuju ovako: "raskopcana kosulja, frizurica, bradica, čale, okolo trebice i bijesna auta. Za naše podneblje još treba dodati šišu i općenito taj životni stil. Dakle, palamuda uz kaficu sa trideset godina u stražnjici, bez ikakvog formalnog obrazovanja ili ekspertize."?
Ovi sa kojim se poredi, nisu nista uspjeli za zivota, ogroman broj njih, nisu zbrinuli sebe i svoje porodice, a imaju vremena da po čitav dan ispijaju kafe i puše šiše...
više nego očigledna razlika.
Ako ne, onda ti isto ovo sto on prica moze reci i taj lik sto raskopcane kosulje sjedi na shishi i voza bijesna auta, jer je to otprilike isti mentalitet. To ti ona i govori.
- jeza u ledja
#482 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ko su oni?General War wrote: ↑02/05/2023 15:51Naravno, koliko sam ih upratio oni propagiraju to da muskarac se treba posvetiti sebi prvo a da zena i djeca dodju usput a ne kao cilj.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:46
Ha, ma nisam se fokusirao na ekspertizu i zanimanje, vec na zaradu kao neko bitno mjerilo. Mislim nije da je nebitno totalno, ali svijet je pun svakakvih kretena sa milionima dolara. Nikakvog razloga da njihovo misljenje uzimam kao validno, pogotovo ako im je bas taj brand "uspjeha" glavni izvor zarade.
Gledao sam neki njihov podcast (AT) svaka mu je bila ko Njeguseva na YT.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#483 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Samo razarat tradicionalizam treba ali ne iz femi i lgbtq kuta nego iz muske perspektive
Rad na sebi svoje pare na sebe
Ako i imas curu ko je jebe
Use nase i podase
Rad na sebi svoje pare na sebe
Ako i imas curu ko je jebe
Use nase i podase
- Plavo-bijeli
#484 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
prvo definisi sta je 'kreten' , jel Bil Gates kreten? Jel Elon Musk kreten? Ko je kreten.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:46Ha, ma nisam se fokusirao na ekspertizu i zanimanje, vec na zaradu kao neko bitno mjerilo. Mislim nije da je nebitno totalno, ali svijet je pun svakakvih kretena sa milionima dolara. Nikakvog razloga da njihovo misljenje uzimam kao validno, pogotovo ako im je bas taj brand "uspjeha" glavni izvor zarade.General War wrote: ↑02/05/2023 15:42
Pa koliko se sjecam nemaju ni Bill Gates niti Elon Musk ni Bezos..AT i buraz koriste ono sto najbolje znaju i rade ono sto vole i zaradili sami sto je najvaznije...ovdje ove ficfiricce po Bosni bogati nemoj porediti sa zapadom, takvi sa calama i torbicama u bosni su samo krimosi niskog ili visokog intenziteta i gore rade.
Druga stvar, od nekoga ko je sam napravio bogatstvo od 0-100 bi trebao uzimati savjete za to kako ces se obogatiti, a to sto su bogati ne znaci da su dobri sa curama, ne znaci da su dobri u storytellngu, ne znaci da su dobri sa zdravljem.
Andrew ima tu srecu pa je u mnogim faktorima vrlo dobar, pa se od njega mogu uzeti savjeti u vise polja, a u onima kojima je los, naravno preskaces.
Problem kod nas je sto raja uzima za idole odredjene osobe i prate ih od A do Ž, bez da razmisljaju da li su odrđene stvari dobre po njih, ili nisu.
- General War
#485 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ne znam gdje zivis, ali ako se osvrnes oko sebe niti majka nema vremena za dijete od obaveza koje je nametnulo zapadno drustvo...da ne pricam o ratovima, poput ukraine, kao da neko oceve pita da ne idu u rov, da ne zaradjuju sto je i tvoj (jedini) motiv protiv muskarca...mi moramo zaraditi da bi tu mater ispostovali za alimentaciju, meni su jos zalosnije i feministice koje sigurno jos vise guraju muskarca od zene.tranquil wrote: ↑02/05/2023 15:50Nije otac robot, ali bi morao minimalno da bude uz dijete. Tate to ne radi, Tristan takođe misli da je otac samo neko ko šalje čekove. Sve zato jer ni sami nisu imali uzora u mladosti.General War wrote: ↑02/05/2023 15:47
...btw On ima kcerku...i sta mislis mati joj zivi u mutvaku, zivi od dvjesta maraka mjesecno, pere po stubisma da bi ih prehranila, ceka kod drzavnih dokrtora da bi ih lijecila, kupila to biciklo, slikovnice, kupila odjecu djeci...i ono najvaznije; morala napraviti ili roditi djete pod prisilom? Mislim da pogresne primjere dajes, niti su ocevi roboti.
Što čitavu ovu priču čini žalosnom. "Trening za muškarca" obavljaju ljudi koji nikada nisu naučili da budu kompletni muškarci, jer sami nisu imali takvog u svojoj mladosti.
- General War
#486 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Andrew i Tristianjeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:52Ko su oni?General War wrote: ↑02/05/2023 15:51
Naravno, koliko sam ih upratio oni propagiraju to da muskarac se treba posvetiti sebi prvo a da zena i djeca dodju usput a ne kao cilj.
Gledao sam neki njihov podcast (AT) svaka mu je bila ko Njeguseva na YT.![]()
- Plavo-bijeli
#487 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ne pričam sad uopšte o stavovima, pričam o uspješnosti šiša guya i onog koji je šiša guy al sa stranje izradio bogatstvo. Priča je bila oko toga jer je ova Sara uzela pričati kako su raskopčana kosulja, frizurica i trebice sinonimi za one koji su propali, ili će propasti u zivotu, a u stvari je sinonim za one koji su uspjesni. Druga je stvar sto je kod nas to obrnuto, te najcesce predstavljaju one koji hoce da izgledaju kao da su uspjeli, a uopste nisu, niti će ak nastave putem kojim idu.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:52Pa znaci ono sto ih razdvaja je taj uspjeh u vidu finansijske zarade. Ti onda to uzimas kao argument u prihvatanju njegovih stavova. Ili ne?Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 15:44
Zato što je on uspio u zivotu, tj 'penzionisao' se 30 godina ranije nego mnogi kao super milioner i jer moze da sad radi sta hoce, pa ako hoce i da sjedi u kaficu po citav dan i pusi nargilu, ako ga to ispunjava.
Ovi sa kojim se poredi, nisu nista uspjeli za zivota, ogroman broj njih, nisu zbrinuli sebe i svoje porodice, a imaju vremena da po čitav dan ispijaju kafe i puše šiše...
više nego očigledna razlika.
Ako ne, onda ti isto ovo sto on prica moze reci i taj lik sto raskopcane kosulje sjedi na shishi i voza bijesna auta, jer je to otprilike isti mentalitet. To ti ona i govori.
Jesi li ti ikad cuo kakve se priče pricaju po nargila barovima i po slicnim mjestima? Stvari o kojima andrew prica neces nikad cut nit ces ikad vidjet na šiši nekog ko je vrlo vrlo uspjesan u pravljenju novca i da priča o ovakvim stvarima.
- Point.
#488 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Gdje taj Andrew žvaljo da ga propisno išamaram.
- General War
- tranquil
#490 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Apsolutno nemam pojma kakve veze rat u Ukrajini ima. Ja nisam dobio nikakav poziv u vojsku, i uz dijete sam, a ne šaljem čekove iz daljine, niti gledam svoje dijete samo na Facebooku, ako i to, i to je sve što trebam znati o ovoj temi. I to nema veze ni sa jednom feministicom niti sa bilo kakvim feminističkim stavom. Da one ne postoje, ili da je njihova stranka jedina na vlasti, to ništa ne bi promijenilo u mojoj porodici, niti bi promijenilo bilo šta u jednoj normalnoj porodici.General War wrote: ↑02/05/2023 15:56Ne znam gdje zivis, ali ako se osvrnes oko sebe niti majka nema vremena za dijete od obaveza koje je nametnulo zapadno drustvo...da ne pricam o ratovima, poput ukraine, kao da neko oceve pita da ne idu u rov, da ne zaradjuju sto je i tvoj (jedini) motiv protiv muskarca...mi moramo zaraditi da bi tu mater ispostovali za alimentaciju, meni su jos zalosnije i feministice koje sigurno jos vise guraju muskarca od zene.tranquil wrote: ↑02/05/2023 15:50
Nije otac robot, ali bi morao minimalno da bude uz dijete. Tate to ne radi, Tristan takođe misli da je otac samo neko ko šalje čekove. Sve zato jer ni sami nisu imali uzora u mladosti.
Vidim da tebe te stvari žuljaju, ali bio malo ili nimalo ili u potpunosti u pravu, to ne mijenja osnovnu činjenicu: Donator sperme nije otac, nego onaj koji odgaja dijete.
- jeza u ledja
#491 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Kreten je kreten. Ima vjerovatno negdje u rjecniku, pa potrazi.Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 15:54prvo definisi sta je 'kreten' , jel Bil Gates kreten? Jel Elon Musk kreten? Ko je kreten.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:46
Ha, ma nisam se fokusirao na ekspertizu i zanimanje, vec na zaradu kao neko bitno mjerilo. Mislim nije da je nebitno totalno, ali svijet je pun svakakvih kretena sa milionima dolara. Nikakvog razloga da njihovo misljenje uzimam kao validno, pogotovo ako im je bas taj brand "uspjeha" glavni izvor zarade.
Druga stvar, od nekoga ko je sam napravio bogatstvo od 0-100 bi trebao uzimati savjete za to kako ces se obogatiti, a to sto su bogati ne znaci da su dobri sa curama, ne znaci da su dobri u storytellngu, ne znaci da su dobri sa zdravljem.
Andrew ima tu srecu pa je u mnogim faktorima vrlo dobar, pa se od njega mogu uzeti savjeti u vise polja, a u onima kojima je los, naravno preskaces.
Problem kod nas je sto raja uzima za idole odredjene osobe i prate ih od A do Ž, bez da razmisljaju da li su odrđene stvari dobre po njih, ili nisu.
Iz tvoje price kako shvatih AT je vrlo dobar jer puno zaradio, jer je popularan i jer je nabildan.
Ako se tvoje prihvatanje njegovih "savjeta" svodi samo na zaradu, popularnost i bildanje, onda ok. Ako si ti u stvari fan ovog lika zbog stvari koje govori, onda pricaj o tome, a ne o zaradi i popularnosti.
- jeza u ledja
#492 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Jeko sad Tristian?
- General War
#493 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Okej, ali ja ne govorim o tebi...nije ni AT iz bosne pa komentarisemo, valjda je to univerzalna "zapadna" vrijednost...ne znam sto mi sad nabrajas kakav si ti i tvoja porodica, ako funkcionise-cestitam. Ovdje se prica o nekim fenomenima sto je i napravilo A T ili Woke pokrete koji im je suprotnost...to je tvoj privatni zivot.tranquil wrote: ↑02/05/2023 16:02Apsolutno nemam pojma kakve veze rat u Ukrajini ima. Ja nisam dobio nikakav poziv u vojsku, i uz dijete sam, a ne šaljem čekove iz daljine, niti gledam svoje dijete samo na Facebooku, ako i to, i to je sve što trebam znati o ovoj temi. I to nema veze ni sa jednom feministicom niti sa bilo kakvim feminističkim stavom. Da one ne postoje, ili da je njihova stranka jedina na vlasti, to ništa ne bi promijenilo u mojoj porodici, niti bi promijenilo bilo šta u jednoj normalnoj porodici.General War wrote: ↑02/05/2023 15:56
Ne znam gdje zivis, ali ako se osvrnes oko sebe niti majka nema vremena za dijete od obaveza koje je nametnulo zapadno drustvo...da ne pricam o ratovima, poput ukraine, kao da neko oceve pita da ne idu u rov, da ne zaradjuju sto je i tvoj (jedini) motiv protiv muskarca...mi moramo zaraditi da bi tu mater ispostovali za alimentaciju, meni su jos zalosnije i feministice koje sigurno jos vise guraju muskarca od zene.
Vidim da tebe te stvari žuljaju, ali bio malo ili nimalo ili u potpunosti u pravu, to ne mijenja osnovnu činjenicu: Donator sperme nije otac, nego onaj koji odgaja dijete.
- General War
#494 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Pa burazer mu.
- Plavo-bijeli
#495 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
pa za tebe kreten nije isto kao i za nekog drugog, pa eto zanima me sta je po tebi neko ko je kreten i primjere milionera koji su kretenijeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 16:06Kreten je kreten. Ima vjerovatno negdje u rjecniku, pa potrazi.Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 15:54
prvo definisi sta je 'kreten' , jel Bil Gates kreten? Jel Elon Musk kreten? Ko je kreten.
Iz tvoje price kako shvatih AT je vrlo dobar jer puno zaradio, jer je popularan i jer je nabildan.
Ako se tvoje prihvatanje njegovih "savjeta" svodi samo na zaradu, popularnost i bildanje, onda ok. Ako si ti u stvari fan ovog lika zbog stvari koje govori, onda pricaj o tome, a ne o zaradi i popularnosti.
pa savjeta ali za pravljenje novca, savjeta kako trositi novac ak ti je cilj da se sto vise zabavljas i u svoj svijet privlacis sto vise cura itd... ako te to zanima, ako te zanima kako da imas platu od 1000km i radis od 9-5 dok te ne uhvati srcani i jedva cekas u penziju vec kad ti je gotov zivot onda pratis roditelje i učitelje i nastavnike iz osnovne i srednje, čast izuzecima za oba slučaja.
Pričao sam prije kako se ja sa njim ne slazem oko mnogih stvari, kako me je prije i blokirao na instagramu kad sam ga 'spustio' oko necega...
Fan sam njegove karizme, story tellinga, umijeća da zaradi, marketinskih sposobnosti, discipline itd...
ne mora ti se svidjati bas sve kod neke osobe da bi bio 'fan' njih...
to bi isto bilo da ako gotivis nekog fudbalera, ili pjevaca, glumca, moras gotiviti i sve sto rade u zivotu sa strane, sta pricaju, koje su vjere itd...
- jeza u ledja
#496 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Znaci ti mislis da na Zapadu raskopcane kosulje, frizurice i trebice predstavljaju preduslove za uspjeh?Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 15:59Ne pričam sad uopšte o stavovima, pričam o uspješnosti šiša guya i onog koji je šiša guy al sa stranje izradio bogatstvo. Priča je bila oko toga jer je ova Sara uzela pričati kako su raskopčana kosulja, frizurica i trebice sinonimi za one koji su propali, ili će propasti u zivotu, a u stvari je sinonim za one koji su uspjesni. Druga je stvar sto je kod nas to obrnuto, te najcesce predstavljaju one koji hoce da izgledaju kao da su uspjeli, a uopste nisu, niti će ak nastave putem kojim idu.jeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 15:52
Pa znaci ono sto ih razdvaja je taj uspjeh u vidu finansijske zarade. Ti onda to uzimas kao argument u prihvatanju njegovih stavova. Ili ne?
Jesi li ti ikad cuo kakve se priče pricaju po nargila barovima i po slicnim mjestima? Stvari o kojima andrew prica neces nikad cut nit ces ikad vidjet na šiši nekog ko je vrlo vrlo uspjesan u pravljenju novca i da priča o ovakvim stvarima.
Nisam shvatio da je Sara takve ljude sa shishe, kod nas, uzimala kao sinonime za neuspjeh. Nije bila nuzno rijec o uspjehu/neuspjehu, mada se i o tome moze pricati, vec o nacinu razmisljanja o zivotu.
- piupiu
#497 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
On meni ne izgleda kao caveman (recimo da je to raščupani, primitivni hetero predak
- jeza u ledja
#498 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Znaci ti si fokusiran na njegovo ubleharenje kao nacin zarade. Good luck.Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 16:13pa za tebe kreten nije isto kao i za nekog drugog, pa eto zanima me sta je po tebi neko ko je kreten i primjere milionera koji su kretenijeza u ledja wrote: ↑02/05/2023 16:06
Kreten je kreten. Ima vjerovatno negdje u rjecniku, pa potrazi.
Ako se tvoje prihvatanje njegovih "savjeta" svodi samo na zaradu, popularnost i bildanje, onda ok. Ako si ti u stvari fan ovog lika zbog stvari koje govori, onda pricaj o tome, a ne o zaradi i popularnosti.![]()
pa savjeta ali za pravljenje novca, savjeta kako trositi novac ak ti je cilj da se sto vise zabavljas i u svoj svijet privlacis sto vise cura itd... ako te to zanima, ako te zanima kako da imas platu od 1000km i radis od 9-5 dok te ne uhvati srcani i jedva cekas u penziju vec kad ti je gotov zivot onda pratis roditelje i učitelje i nastavnike iz osnovne i srednje, čast izuzecima za oba slučaja.
Pričao sam prije kako se ja sa njim ne slazem oko mnogih stvari, kako me je prije i blokirao na instagramu kad sam ga 'spustio' oko necega...
Fan sam njegove karizme, story tellinga, umijeća da zaradi, marketinskih sposobnosti, discipline itd...
ne mora ti se svidjati bas sve kod neke osobe da bi bio 'fan' njih...
to bi isto bilo da ako gotivis nekog fudbalera, ili pjevaca, glumca, moras gotiviti i sve sto rade u zivotu sa strane, sta pricaju, koje su vjere itd...
Ne mozes ti biti "fan necije karizme", ti si brate njegov fan.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija