Zanima me da li je neko putovao preko aerodroma (Dulles) u Washington i kakva su njegova iskustva? Aerodrom je ogrman pa me interesuje koliko se tesko (lako) snaci na njemu? Imam oko dva sata vremena do iduceg leta za Californiu. Hvala vam
AERODROM WASHINGTON DULLES
-
Duskolina
#1 AERODROM WASHINGTON DULLES
Pozdrav,
Zanima me da li je neko putovao preko aerodroma (Dulles) u Washington i kakva su njegova iskustva? Aerodrom je ogrman pa me interesuje koliko se tesko (lako) snaci na njemu? Imam oko dva sata vremena do iduceg leta za Californiu. Hvala vam
- dobar osjecaj
#2 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
Prije deset godina sam sletila na taj aerodrom. Iako do tada nisam mnogo putovala meni je sve bilo jednostavno za snaci se.
-
RahatHurmašica
#3 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
.
Last edited by RahatHurmašica on 20/03/2015 15:01, edited 2 times in total.
-
Zux
#4 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
Bio prije par godina, poprilicno jednostavno za snaci se, imao sam i ja dva sata do sljedeceg leta i pregrst vremena da procunjam i popijem nesto dok nije doslo vrijeme za moj let.
-
Duskolina
#5 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
Da li dobro govorite engleski, ja tako-tako, pa kontam da mi i to nije problem prilikom snalazenja 
-
prog321
#6 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
Duskolina wrote:Da li dobro govorite engleski, ja tako-tako, pa kontam da mi i to nije problem prilikom snalazenja
Svi americki aerodromi su veoma laki za navigaciju.
Dulles je jedan od jednostavnijih. Ne mozes pogrijesiti. Kakav ba voz ? Ima autobus koji vozi od terminala do terminala. Sve jasno oznaceno. Jedino mozes pogrijesiti da udjes u pogresan autobus.
-
cindrlimindrli
#7 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
masi rukama i nogama, vec ce te skontati...Duskolina wrote:Da li dobro govorite engleski, ja tako-tako, pa kontam da mi i to nije problem prilikom snalazenja
Bezze aerodrom, relativno mali za americke standarde, hamburger i piva 30 dolara, pusit' mozes u jednoj staklenoj
sobici dva sa dva...prezivjeces.
-
prog321
#8 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
Bilo koji evropski aerodrom je pet puta komplikovaniji od bilo kojeg americkog.
Ako si ikad bio u Frankfurtu,, onda ce ti Dulles biti mala maca.
Snaci ces se. Ne brini.
Ako si ikad bio u Frankfurtu,, onda ce ti Dulles biti mala maca.
Snaci ces se. Ne brini.
-
detroit-mercy
#9 Re: AERODROM WASHINGTON DULLES
Vala, da je ogroman i nije. Jednostavno za snaci se kao i na svakom drugom aerodromuDuskolina wrote:Pozdrav,