Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lutkice :s
ta tableta lijeci i sve psihicke posljedice? ucini da ti bude sasvim ok dan poslije? pa sto se ljudi ne sjetise da tebe posalju da radis sa srebrenicankama?
Grijesim li...kad sticem utisak da se vi ovdje pocinjete sprdati...ne samo s' temom nego sto je puno zanimljivije i sa BiH jebacima? Ako grijesim , molicu fino , izvolite se blagoizvoljeno ograditit od takvih stavova
Glumica wrote:lutkice :s
ta tableta lijeci i sve psihicke posljedice? ucini da ti bude sasvim ok dan poslije? pa sto se ljudi ne sjetise da tebe posalju da radis sa srebrenicankama?
malo ti je numjesno pominjati Srebrenicanke na ovakvoj temi, a to ti kazem ja koja ih poznajem i koja sam radila sa njima.
HOWEVER, ja sam ZA abortus u slucaju da je dijete plod silovanja ili ne dao bog incesta. u slucaju da je zelja za abortusom samo slucaj hira ili kaprica mlade (neiskusne ili nepismene yebaljke), onda sam PROTIV! U stvari, onda sam za kastraciju/sterilizaciju takvih osoba.
Mozda sam pregruba, al ebesh ga ko sto neko rece"lako je dijete izvaditi iz uterusa, ali nije iz glave"....
Ma kad si ti u pitanju ....moj imidz se topi k'o maslac...na vreloj tavi....ne vrijedi mi to kriti. Pamcenje me glede tebe ...oh ...ti ....,najvjerovatnije, drazesna novalicko...jos uvijek dobro sluzi....rekoh pamcenje ....grdne li tuge i razocarenja ocajnog....ne i ostale stvari.
Jah goleme li zagonetnosti....htjedoh reci (a i ovom zgodom to cinim) ...pamcenje je jedna od rijetkih stvari ...koja me jos (kol'ko-tol'ko) sluzi.... nesto sto se ne moze raci za ostale stvari.
eto vidis, ja imam ideju sta bi ti moglo pomoci da ti se i ta strana ako ne izjednaci sa pamcenjem, a ono barem promijeni k'o krivulja albanskog narastaja
Pa dobro ...ako vec tvrdis da imas ideju....iznesi je u formi texta ...pa da vidim o cemu se radi.....ne zelim te unaprijed obeshrabljivati...ali sam vrlo skeptican u tom pogledu.
novalic wrote:jos mi reci da si vec isprobao razne recepte.. i da od toga nema nista...
ili je u pitanju pravi tehnicki problem... kojemu je tesko naci rezervni dio
Jah ne znam kako da ti to zapakujem a da ne budem da prostis zehricu vulgaran. Radi se o....apstraktnom pojmu....vijeme.....i zamor materijala da ne kazem pohabanost.
Last edited by Stari on 01/10/2004 15:18, edited 1 time in total.