Eh sto se ovaj narod prestao saliti ...sta je ovo ...komemorativna sjednica...tehvid...misa mrtvima.....svi se nesto uozbiljili.
Odoh ja pa vi to nastavite ...ono ozbiljno jelde
Nije to bas tako jednostavno kako si ti sebi predstavio. U Kini postoji djecak, fenomenalan matematicar, doktorirao matematiku u trinaestoj godini, ali to ni u kom slucaju ne znaci da je dovoljno zreo da preuzme funkciju direktora nekog instituta.Vingo wrote:"Da li je njegov otac njemu kupio prvi kondom i upozorio ga na posljedice"
Nije, ali cisto sumnjam i da mu je pokazao kako i kad je trebao da (da izvines) guzi....pa je mali opet nekako sam skontao.
Oprosti ali ako sesnaestogodisnjakinje danas znaju da me upute u to koji je push-up najbolji i najpovoljniji, a sesnaestogodisnjaci sve o prednostima i manama diesel motora; ne vidim razloga da misle da bebe donose rode ili da kondom sluzi za napuhavanje.....
Ne sjecam se ni jedne, koja je bila gore i pri tom se brinula o mom kolutanju ocima, ili bilo cemu drugom, a posebno im nije bilo do sjahavanja... necu dalje, ali je jasno da ti je ova strategija nepouzdanaStari wrote:....da bi u tom stadijumu...idealno bilo da partnerica zauzme vodecu poziciju (mislim ono... ona odozgo...a on na ledjima) ....pa kad lijepo partner zakoluta ocima ...ona fino sjashe sa njega i sve ...u najboljem redu.
Ha jel tako ? ..Tako je!
Imao sam, no gotovo je sveBigusDickus wrote:@horns
Sto, da ne nudis nesto![]()
![]()
tacno ... svi osim iračana, afganistanaca i ostalih clanova treceg svijeta i "ose zla" ...Soul_Sista wrote: Ovo pitanje je dosta komplikovano. Do danas sam bila za abortus ali poslije jedne zesce diskusije o tome da li postoje univerzalna prava za svijuh i koja su to prava, nisam vise sigurna. Npr. jedno takvo univerzalno pravo bi moglo biti da svi ljudi ovog svijeta imaju pravo na zivot? Jel se tu racunaju i oni zivoti koje zene nose u sebi?
garant ga je shvatila doslovno i poslusalaFair Life wrote: Njoj je govoreno: "Kceri cuvaj obraz !"
preventiva je organizacija "srpskih patriota" kojoj je cilj sakiti radovana karadzica od hapsenja i prikupljati sredstva za finansiranje putem reketa svih imalo uspjesnih srpskih biznismena...ako ga ko provali, bice to neko od njih, kao sto je vec bilo indicija...nije oko, nego novcanik, najosjetljiviji dio tijela biznicara...ali, zasto bi to djeca od 16, 17 godina znala, to njih ne zanimaFair Life wrote: Znaju li oni sta je preventiva ?
Znam jedan slucaj. Marija/Merjema.Fair Life wrote: Negdje se desi i postenoj dijete.
Fair Life wrote:Ili da je danas sve to "ko se zeni na brzinu taj se kaje natenane".LudoALudjiJA wrote:...Salu na stranu, pola jarana i poznanika koji su se ozenili u zadnju godinu-dvije su dobili "sedmancad". Valjda to znaci da su protivnici abortusa.
Fair Life wrote:Ili da je danas sve to "ko se zeni na brzinu taj se kaje natenane".LudoALudjiJA wrote:...Salu na stranu, pola jarana i poznanika koji su se ozenili u zadnju godinu-dvije su dobili "sedmancad". Valjda to znaci da su protivnici abortusa.
Soul_Sista wrote:Da li to znaci i da si za abortus? Recimo da slucajno zatrudnis, nemas posao, ni neko naj bolje socijalno osiguranje...da li bi ipak izabrala da rodis? Recimo da pocinjes od toga da nemas pravo da oduzimas zivot drugome, u ovom slucaju nerodzenoj bebi? Ili mozda imas ipak to pravo jer se radi o tebi i nekome ko je dio tebe?!alek wrote:ja sam ZA slobodu izboraBigusDickus wrote:tvoje tijelo tvoja odluka
Ovo pitanje je dosta komplikovano. Do danas sam bila za abortus ali poslije jedne zesce diskusije o tome da li postoje univerzalna prava za svijuh i koja su to prava, nisam vise sigurna. Npr. jedno takvo univerzalno pravo bi moglo biti da svi ljudi ovog svijeta imaju pravo na zivot? Jel se tu racunaju i oni zivoti koje zene nose u sebi?
zili wrote: Hoću da kažem, žena može u jednom trenutku života da abortira, a onda kasnije u nekoj drugoj situaciji da rodi dijete. Da li je ona za ili protiv abortusa?