Mislim da ni olajavanje sebe u ovom slučaju ne zvuči simpatično, niti će Vam, korisniče, doprinijeti kredibilitetu da sve ljude trpate u isti koš.KPGS wrote:Zato ste Vi tu, i akademski je duh otjelovljen u Vama. Kao i Corto, ja mrzim plitku ironiju, pa ja, govno neakademsko, ne mogu biti optužen za nju.matilda33 wrote:Dragi korisniče ovog forume: Sa ovakvim stavom, mislim da ti nije ni mjesto sa akademskim osobljem.KPGS wrote:Studenti, gamad.
Ništa ne uče. Jebu se. Troše pare od roditelja. Opijaju se. Drogiraju.
I žale. Žale. Žale. Žale. Const žale.
Mrš!
Iskreno, "an attitude" kao što je tvoj može jedino da prosperira u tvoja 4 zida.
Ljudi idu na Mjesec, ti nisi u stanju da napišeš tri reda koja priliče akademskom građaninu.
Pitaj se gdje ti sebe vidiš za deset godina. Ne vjerujem da ćeš dobiti ikakvu podršku sa ovakvim stavom, po bilo kom životnom pitanju.
Možete odabrati da im se priključite ili da okrenete glavu i nastavite svojim putem kao da Vas se to ne dotiče. Demokratski. Ali, nikako ne dozvoljavam da sve studente BiH trpate u isti koš.
I uopšte se ne radi o plitkoj ironiji, nego da se malo zapitate ukoliko ima dovoljno sudionika o kvarnosti sistema, onda u sistemu nešto nije kako treba. Ne trebate podržati ove studente, ali Vam garantujem da ih ima jako puno onih koji su obespravljeni, a svedeni su na ponašanje iz kolonijalizma, gdje su nas i njih učili da klimamo glavom i da nam manjka sopstevnog mišljenja i stava.