Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne treba biti razocaran dijasporom.
Jednostavno Srbija ima puno jacu dijasporu.
Meni je jedino krivo silnih para i propagande, jer ipak nije sve to vrijedno 9 mjesta.
Znaci sto se tice ocekivanja, nisu ispunjena.
Nismo bili medju najkvalitetnijim, sve price o "prijateljstvu" sa nekim ekipama su se ocitovala u 0 poena, i to je tako.
9 mjesto je nazalost nas maksimum.
DaysleepeR wrote:Ne treba biti razocaran dijasporom.
Jednostavno Srbija ima puno jacu dijasporu.
i srbija se svoje dijaspore ne odrice. zamalo da zarade evroviziju /fine pare se tu zarade/ na racun dijaspore. i opet - valjda nesto i valja ta pjesma.
al srbija ni u titovska vremena /lijepa titovska.../ se nije odricala srba iz dijaspore, kamol' sad da im ukida drzavljanstva.
samo nasoj zemlji ne trebaju supci u inostranstvu koji ne vole svoju zemlju i nisu bili tu kad je najteze i nisu dosli da pojacaju redove nezaposlenih u bih.
Holandija je trebala vise
Njemacke ni na mapi a pola BiH na baustele
Austrija je trebala vise
SiCG definitivno puno vise [Sandzak, Kosovo]
Turska je mogla bar 8 navuc
Iz Engleske smo mogli bar 2-4 poena izvuc jer ima nasih u Engleskoj
Belgija isto...
Makedonija je mogla i 7 dati ne bi im dlaka sa glave falila ali cini mi se da su nam se zamjerili lately...
Sto se Kipra tice, pola je Turski, znaci bar 2-4 boda
Svicarska ok valjda
Hej $ gleda se nacionalni kljuc, pjesma je najmanje vazna. Bitan je LOBI i to smo nazalost iskusili godinu za godinom! Nece Ukrajina, Bjelorusija, Rusija, Litvanija, Latvija, Poljska, Bugarska glasat za nas, pa nisu blesavi! Znaju u kojoj ce se crkvi molit!
Ivy wrote:Hej $ gleda se nacionalni kljuc, pjesma je najmanje vazna. Bitan je LOBI i to smo nazalost iskusili godinu za godinom! Nece Ukrajina, Bjelorusija, Rusija, Litvanija, Latvija, Poljska, Bugarska glasat za nas, pa nisu blesavi! Znaju u kojoj ce se crkvi molit!
i tebi po nacionalnom kljucu kosovo i sandzak imaju veze sa deen-om
Ivy wrote:Hej $ gleda se nacionalni kljuc, pjesma je najmanje vazna. Bitan je LOBI i to smo nazalost iskusili godinu za godinom! Nece Ukrajina, Bjelorusija, Rusija, Litvanija, Latvija, Poljska, Bugarska glasat za nas, pa nisu blesavi! Znaju u kojoj ce se crkvi molit!
i tebi po nacionalnom kljucu kosovo i sandzak imaju veze sa deen-om
Isto koliko i BiH i Hrvatska imaju sa Zeljkom Joksimovicem! A koliko ja znam Sandzosi [sve do jednog] imaju mobitele i znaju ih koristiti!
ivy - sandzosi kad dodju u sarajevo nekako nisu... domaci. jel de? a kad su u sandzakistanu onda bi trebali da osjete nesto prema 'matici zemljici'. ili kako to vec ide?
Deder otvori nam jednu citulju za izreke pa da se pocnemo upisivat onako namah. Imas kaficu od mene ako doguram do Barica u skorije vrijeme... JD feat. noge na hastal, kafica & lakapo!
$ wrote:ivy - sandzosi kad dodju u sarajevo nekako nisu... domaci. jel de? a kad su u sandzakistanu onda bi trebali da osjete nesto prema 'matici zemljici'. ili kako to vec ide?
Ivy wrote:Deder otvori nam jednu citulju za izreke pa da se pocnemo upisivat onako namah. Imas kaficu od mene ako doguram do Barica u skorije vrijeme... JD feat. noge na hastal, kafica & lakapo!
Ivy wrote:Deder otvori nam jednu citulju za izreke pa da se pocnemo upisivat onako namah. Imas kaficu od mene ako doguram do Barica u skorije vrijeme... JD feat. noge na hastal, kafica & lakapo!