Posto nisam vidjela da ima slicna tema... odlucih da je sama otvorim.
Dakle, koja je bila vasa najsocnija prvoaprilska sala? Pisite o onima koje su vama napravljene i one koje ste vi drugima pravili...
1.april
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
-
Eborg
#2 Re: 1.april
Znam za slučaj jednog lika apsolventa kojeg je drugarica nazvala, pretvarala se da je sa studentske službe i rekla mu je da nisu našli prijavu jednog poteškog ispita koji je polagao na drugoj godini i da mora ponovo da izađe na slijedećem roku a do tada ne može izaći ni na jedan drugi ispit, lafo suzpenzija. Jadnik se nasekirao samo tako. 
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#3 Re: 1.april
hajmo, sljedeci
- Kadija
#4 Re: 1.april
cuo sam da ce Ivica Osim biti selektor BiH..........a pomocnici da ce biti Pape,Vaha,Bajevic.............a Barbarez je generalni sekretar saveza................bice i tri nova clana predsednistva N/F SBiH najvjerovatnije da ce biti neke od legendi BH fudbala/nogometa...........a upravni odbor ce takodjer sacinjavati sportski radnici BiH
- AdNaN88
#5 Re: 1.april
ja jutros reko, stara stara ZAPOSLIO sam se !! Zenu zamalo hitna nije odvela kad sam joj rekao aprilili 
-
homar
#6 Re: 1.april
Ja otvorih temu na politici "Premijer Mujezinović podnio ostavku", a ono se niko nenasekira, ja se pitam "Šta bi mi bez njega".