Taman da te čovjek pohvali i na kraju ti u.ra i šefa i stanicu. Pa kakve veze ima Cerić (nekom to već rekoh) sa tmom. I ne laži da su tz istog sela. A siguran sam da i sam znaš da lažes. Bitno je tebi "Istresti" se na Cerića i između reda ga uporediti sa ocem ove jadne djece. E je.o ti svoj obraz.Majjah wrote:Zbog ovog lopova i uhljupa ce na los glas doci svi oni kojima je zaista potrebna pomoc! Sto ovaj smrad prvo nije ni pokusao u Visokom ispred opstine nesto slicno da uradi?? Nije jer ga se svakog ponedjeljka (pazarni dan) fino moze vidjeti u jednom objektu na pijaci a ispred njega uvijek par klipaca i kila janjetine.![]()
Kad se slijedeci put ,,spusti'' u carsiju, izgleda da se nece dobro provesti, barem pomahalskim pricamaU Visokom su ga pogotovo zapamtili od vremena kad mu se skupljalo za lijecenje djeteta, a proculo se da je pare trosio na kurve i kockanje!!
Zapitam se ponekad samo od kud mu toliki dzon-obraz, al onda se sjetim da je Reis Ceric iz istog sela kao i on
05.08. u 11:55 na Marindvoru
-
CAUS-VISOKO
#126 Re: 05.08. u 11:55 na Marindvoru
-
Majjah
#127 Re: 05.08. u 11:55 na Marindvoru
Ma ima, lopov i jedan i drugiCAUS-VISOKO wrote:Taman da te čovjek pohvali i na kraju ti u.ra i šefa i stanicu. Pa kakve veze ima Cerić (nekom to već rekoh) sa tmom. I ne laži da su tz istog sela. A siguran sam da i sam znaš da lažes. Bitno je tebi "Istresti" se na Cerića i između reda ga uporediti sa ocem ove jadne djece. E je.o ti svoj obraz.Majjah wrote:Zbog ovog lopova i uhljupa ce na los glas doci svi oni kojima je zaista potrebna pomoc! Sto ovaj smrad prvo nije ni pokusao u Visokom ispred opstine nesto slicno da uradi?? Nije jer ga se svakog ponedjeljka (pazarni dan) fino moze vidjeti u jednom objektu na pijaci a ispred njega uvijek par klipaca i kila janjetine.![]()
Kad se slijedeci put ,,spusti'' u carsiju, izgleda da se nece dobro provesti, barem pomahalskim pricamaU Visokom su ga pogotovo zapamtili od vremena kad mu se skupljalo za lijecenje djeteta, a proculo se da je pare trosio na kurve i kockanje!!
Zapitam se ponekad samo od kud mu toliki dzon-obraz, al onda se sjetim da je Reis Ceric iz istog sela kao i on
- McDizdar
#128 Re: 05.08. u 11:55 na Marindvoru
Čuo sam da je ovoj porodici navodno Općina Visoko napravila kuću na tri sprata, je li to istina?