razlike u vezi...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Not My Idea

#26 Re: razlike u vezi...

Post by Not My Idea »

šime.sparina wrote:Image

onaj, ja uletio samo da predlozim avatar, nadam se da ti se dja !! :mrgreen:
:D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#27 Re: razlike u vezi...

Post by ladyblue18 »

Not My Idea wrote: lejdi, haj priznaj da ti ovo pishesh :D
Aha, sa ljetovanja. :dance: :mrgreen: neka lezaljka, neki koktel, neki wi-fi i laganice vas lozim... :mrgreen:
Not My Idea

#28 Re: razlike u vezi...

Post by Not My Idea »

vrtim u glavi ko je na ljetovanju i samo mi sprecha pada na pamet :shock: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#29 Re: razlike u vezi...

Post by ladyblue18 »

Not My Idea wrote:vrtim u glavi ko je na ljetovanju i samo mi sprecha pada na pamet :shock: :lol:
Dobro ti to bogam sve popamtis :lol:
ravena

#30 Re: razlike u vezi...

Post by ravena »

ladyblue18 wrote:Rekla mi jedna pticica. 8-)
Ne znam ko je pticica al' Bogme sam Bosanka :D
šime.sparina wrote:Image

onaj, ja uletio samo da predlozim avatar, nadam se da ti se dja !! :mrgreen:

Hhaahha, de ba, nismo bas takvi :P :D
abeceda

#31 Re: razlike u vezi...

Post by abeceda »

Starija sam od tebe nekih 10 godina, prije me nije bilo briga sta će okolina reci, ma nije me briga ni sad.. Moj način da vidim da li je nešto sto radim ok je da se pitam sta bi mama i babo rekli na to. Ne okolina, komisije, prijatelji, radne kolege, nego bas roditelji... Ako oni misle da nešto nije ok, onda to vjerovatno i nije ok:) al moji roditelji su extra razumni i racionalni...

Ne znam može li tebi to pomoći, il si jos u kasnim teen periodima kad sve najbolje znaš. Sretno sta god da se odlučis :)
ravena

#32 Re: razlike u vezi...

Post by ravena »

abeceda wrote:Starija sam od tebe nekih 10 godina, prije me nije bilo briga sta će okolina reci, ma nije me briga ni sad.. Moj način da vidim da li je nešto sto radim ok je da se pitam sta bi mama i babo rekli na to. Ne okolina, komisije, prijatelji, radne kolege, nego bas roditelji... Ako oni misle da nešto nije ok, onda to vjerovatno i nije ok:) al moji roditelji su extra razumni i racionalni...

Ne znam može li tebi to pomoći, il si jos u kasnim teen periodima kad sve najbolje znaš. Sretno sta god da se odlučis :)

Izrasla sam odavno iz tih razmisljanja, ja najpametnija et'..Fakat i ja tako mislim, najvaznije sta ce moji reci, ali nije da trazim sponzora ili slicno nesta, mislim ipak su tu iskrena osjecanja.. jbg kasno sam se rodila, nisam ja kriva :D
Moji su vala super razumni i svaka im cast :))
golem69

#33 Re: razlike u vezi...

Post by golem69 »

Ima to i nekih prednosti, on ce vjerovatno otegnuti papke puno prije tebe pa ces moci opet na trziste.
mrtva kokoš

#34 Re: razlike u vezi...

Post by mrtva kokoš »

ravena wrote:
Hhaahha, de ba, nismo bas takvi :P :D
a cuj niste sad, ali cete biti :oops: :D
Not My Idea

#35 Re: razlike u vezi...

Post by Not My Idea »

ravena wrote: Mene je interesovalo kako bi okolina gledala na to, s obzirom da je stariji dovoljno da mi mozee otac biti?
ravena wrote: Ja znam da je u ocima drugih ta razlika velika, ali meni apsolutno ne smeta. jako nam je divno i nasa veza apsolutno nije zasnovana na fizickoj privlacnosti samo.. on me jako cijeni i postuje, too je bezbroj puta dokazao za ovo vrijeme..
Razumijem da neki ljudi tako nesto ne mogu shvatiti, medjutim meni nije potrebno prihvatanje od strane nepoznatih ljudi. U stvari vazno mi je samo da moja majka to prihvati, ma valjda hoce nekad, kad joj kazem!
ravena wrote: Moji su vala super razumni i svaka im cast :))
3 stvari ne mozes upamtit tj usaglasit?
E budem i ja napravila drugi account i otvorila neku temu, da vidim kako to ide i koje je to zadovoljstvo 8-)
ravena

#36 Re: razlike u vezi...

Post by ravena »

What??

3 stvari ne mozes upamtit tj usaglasit?
E budem i ja napravila drugi account i otvorila neku temu, da vidim kako to ide i koje je to zadovoljstvo 8-)[/quote]

Ja kazem Znam da je razlika, Razumijem zasto ne bi bilo prihvaceno, ali me i dalje interesuje kakvi bi konkretno komentari bili..! Sta je nejasno?
golem69

#37 Re: razlike u vezi...

Post by golem69 »

ravena wrote:W

Ja kazem Znam da je razlika, Razumijem zasto ne bi bilo prihvaceno, ali me i dalje interesuje kakvi bi konkretno komentari bili..! Sta je nejasno?
Ja znam sta je jasno, to da si promjenila misljenje u 3 posta :lol:

je li to neki fetsi majke ti :lol:
frameni

#38 Re: razlike u vezi...

Post by frameni »

Ja sam vec pisala na ovu temu da mi ta opcija takvih razlika u godinama nije prihvatljiva,ali to je moje misljenje...
Mene zanima da li izlazite zajedno,koncerti,lutanje do kasno u noc,ljetovanje itd...Jer nije dovoljno samo nekog voliti da bi veza opstala,morate imati neke zajednicke interese...Koliko on moze ispratiti sve tvoje potrebe s obzirom na njegove godine...
ravena

#39 Re: razlike u vezi...

Post by ravena »

ja sma u drustvu uvijek bila izrod, mene koncerti diskoteke i tako to nije nikad interesovalo.. a sto se tice ljetovanja, nismo ljetovali skupa do sada.. Ne znam kako bi mi babo reagovao da kazem da idem sa momkom na ljetovanje, ne bitno koliko god ima..

Ja fkt ne mogu sebe zamisliti bez njega, ali eto sta Bog da :) ja se nadam da ce biti happy ending kako god da bude :D
frameni

#40 Re: razlike u vezi...

Post by frameni »

ravena wrote:Ne znam kako bi mi babo reagovao da kazem da idem sa momkom na ljetovanje, ne bitno koliko god ima..

:-)
golem69

#41 Re: razlike u vezi...

Post by golem69 »

:lol: :lol:

ravena shizoid :lol:
ravena

#42 Re: razlike u vezi...

Post by ravena »

golem69 wrote::lol: :lol:

mislim da nigdje nisam napisala da se to odnosi na konkretno ovaj slucaj, mislim generalno do sad su bili za sve super , ne znam kako ce na ovo reagovati, aa kako ste teski O.o

nema veze......
golem69

#43 Re: razlike u vezi...

Post by golem69 »

ravena wrote:
golem69 wrote::lol: :lol:

mislim da nigdje nisam napisala da se to odnosi na konkretno ovaj slucaj, mislim generalno do sad su bili za sve super , ne znam kako ce na ovo reagovati, aa kako ste teski O.o

nema veze......
de ba dogovori se sama sa sobom prvo sta je i kako je :D
sorted

#44 Re: razlike u vezi...

Post by sorted »

Razlike u vezi...cega?
Lounge Act

#45 Re: razlike u vezi...

Post by Lounge Act »

koliko ja skontah do sad je u godinama, al ako nastave bit ce tu jos razlika izmedju njih za koju godinu samo da tema ostane ziva :D
JThomas

#46 Re: razlike u vezi...

Post by JThomas »

ja mislim da ne bi bilo problema da ti ideš s momkom na more, al' ti ideš sa sredovječnim čovjekom na more...
muhanata

#47 Re: razlike u vezi...

Post by muhanata »

frameni wrote:
ravena wrote:Ne znam kako bi mi babo reagovao da kazem da idem sa momkom na ljetovanje, ne bitno koliko god ima..

:-)
Vjerujemo da će biti još razumniji kad saznaju istinu :lol:

Samo, kad im budeš saopštavala, prije toga pozovi policiju i hitnu, ono zlu ne trebalo :skoljka:

JThomas wrote:ja mislim da ne bi bilo problema da ti ideš s momkom na more, al' ti ideš sa sredovječnim čovjekom na more...
:thumbup:
golem69

#48 Re: razlike u vezi...

Post by golem69 »

dajte ba ljudi vidite da je lozionicka tema...neko ima fetis na ovakve teme :lol:
miki.ba

#49 Re: razlike u vezi...

Post by miki.ba »

Kreni sa predpostavkom, šta bi ti svom djetetu poželila i vidjeces odma dal je normala.
fidoremilienko

#50 Re: razlike u vezi...

Post by fidoremilienko »

:D
Locked