Različite talasne dužine (blago rečeno)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Vojvotkinja

#26 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

spreca wrote:
Vojvotkinja wrote:Nije mi nadređena...Ma pitam se kako mogu osobe TOLIKO biti različite, kvragu!
ti si tamo dosla da radis a ne da mijenjas ljude.....to sto tebi smeta kod nje tako i njoj smeta to tvoje

Da, u pravu si.
sheilak

#27 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by sheilak »

pa ok, vojvotkinjo :D , sta onda ocekujes da ti savjetuju? mislim, dobila si par odlicnih savjeta kako tu zamrsenu, emocionalno i psihicki opterecujucu situaciju, rijesiti mirnim putem, no kazes da to nije moguce. jer je ova nezrela i maliciozna, a ti previse ustogljena (tvoj izraz). jedino rjesenje je onda promjena radnog mjesta. trazi premjestaj. prije no sto i fiziciki postane napeto.

al nekako se ja ne mogu otet dojmu da malo pretjerujes. a ne mozemo osut rafalnu paljbu, kao vid podrske tebi, prema zeni koju ne znamo, posebno jer nam njena strana nije poznata. reci joj da ona stavi svoju verziju, pa da odlucimo onda to ko pravi. :D
Last edited by sheilak on 22/12/2014 10:37, edited 1 time in total.
Vojvotkinja

#28 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

Eurosa wrote:
Vojvotkinja wrote:eurosa

Hvala ti ali,

Očigledno nemam tih vještina kao ti.
Nauci se to,niko se s tim ne radja, obicno svi naucimo kroz iskustvo :wink: Vidis kako se lahko predajes, nemas vjestina?Imas, nego neces, smaras se bezveze umjesto da okrenes situaciju sebi u korist i bar malo sebi olaksas.
Jednostavno, nisam taj tip.Malo sam goropadnija od tebe, očigledno...Ali u svakom slučaju, hvala ti na lijepim savjetima :thumbup:
Vojvotkinja

#29 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

sheilak wrote:pa ok, vojvotkinjo :D , sta onda ocekujes da ti savjetuju? mislim, dobila si par odlicnih savjeta kako tu zamrsenu, emocionalno i psihicki opterecujucu situaciju, rijesiti mirnim putem, no kazes da to nije moguce. jer je ova nezrela i maliciozna, a ti previse ustogljena (tvoj izraz). jedino rjesenje je onda promjena radnog mjesta. trazi premjestaj. prije no sto i fiziciki postane napeto.

al nekako se ja ne mogu otet dojmu da malo pretjerujes. a ne mozemo osut rafalnu paljbu, kao vid podrske tebi, prema zeni koju ne znamo, posebno jer nam njena strana nije poznata. reci joj da ona stavi svoju verziju, pa da odlucimo onda to ko pravi. :D
:lol: Stoji sve što kažeš, zaista.

Dali ste mi dobre savjete, ipak, moram manje davati značaj tom osjećaju.
sheilak

#30 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by sheilak »

ma da. ne nerviraj se previse. ;-) i okreni na salu fakat. dok se ne rijesi to.
kritichar

#31 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by kritichar »

'ta ti imaš s njom, ti si vojvotkinja
Vojvotkinja

#32 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

sheilak wrote:ma da. ne nerviraj se previse. ;-) i okreni na salu fakat. dok se ne rijesi to.
Neće se riješiti, ona je protutip mene i to je to.Ali nema veze, zaista ne treba tome pridavati veliku pažnju.
Trebalo mi je valjda da sa nekim porazgovaram o tome, a kolege me izbjegavaju po tom pitanju, baš zbog moje suzdržanosti, a uvjerila sam se već da je i oni tračaju..tj.razmjenjuju mišljenje.
Vojvotkinja

#33 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

kritichar wrote:'ta ti imaš s njom, ti si vojvotkinja
Da, to je moj nick, a njen bi bio: slatka_duša
kritichar

#34 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by kritichar »

Vojvotkinja wrote:
kritichar wrote:'ta ti imaš s njom, ti si vojvotkinja
Da, to je moj nick, a njen bi bio: slatka_duša
onda se ona ne smije registrovati na forum, svi bi prevagnuli u njenu korist :mrgreen:
Vojvotkinja

#35 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

Eurosa wrote:Imam osjecaj da ti tu zenu ne postujes ni po kojoj osnovi.Grijesim li?
Griješiš :)

Dobro, priznajem da mi je ovaj ''razgovor'' sa vama olakšao, i da sad zaista opuštenije vidim stvari... Ostaje ta moja čangrizavost, ali nije mi toliko stalo do nje.
U relativno dobrim smo mi odnosima, ali mene smetaju maniri koji to nisu, nebitno, da ne idem dalje sa tom bezveznom pričom.
Poštujem je, ali pitanje je da li ona mene poštuje?
Nisam imala potrebu da opisujem njeno ponašanje prema meni, pa ste stekli utisak da samo sam ja ''nafrakana'' na nju, čisto jer je ona drugačija od mene.Ne, nije to slučaj.Da je to slučaj, ja bih bila potpuno ravnodušna.Slučaj je taj, da ona sa takvim svojim pratećim osobinama želi da vlada situacijama i nadmeće se sa ostalima.Nerijetko dođemo u manji konfilkt jer se ne razumijemo.Prosto iz tog razloga.
Ako neka od nas dođe ujutro i kaže da je umorna a vikend upravo prošao, ona nam se smije i kaže: šta je to, ja sam preko vikenda pa počne nabrajati (šta je sve stigla uraditi) itd.Ako mi komentarišemo neke odjevne kombinacije, ona nam se podsmjehuje i kaže kako nam taj neki uzorak je bezveze, a nema uopšte kredibiliteta da bilo šta kaže, jer do prije par godina nije poznavala uopće neke odjevne mjere a da ne pričam šta drugo.
Žena pokušava da bude guru za sva pitanja, a nema osnova.Niti potrebe.
sema911s

#36 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by sema911s »

mah to ti je jedna od onih osoba koja se u sve mijesa a neide nisacim,.,

najbolji lijek ignore, kada ti nesto doabaci bolje progutaj, presuti neces izaci na dobro ako krnes odgovarat svadjat se i too,.,
Vojvotkinja

#37 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

..i povremeno se ''ispucaj'' na forumu :D
sema911s

#38 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by sema911s »

Vojvotkinja wrote:..i povremeno se ''ispucaj'' na forumu :D
to uvjek upali bar u mom slucaju (me spasilo zivota) uvjekj ces naci nekoga ko ce bacit bombu i oraspolozit te,.
Vojvotkinja

#39 Re: Različite talasne dužine (blago rečeno)

Post by Vojvotkinja »

sema911s wrote:
Vojvotkinja wrote:..i povremeno se ''ispucaj'' na forumu :D
to uvjek upali bar u mom slucaju (me spasilo zivota) uvjekj ces naci nekoga ko ce bacit bombu i oraspolozit te,.
;-)
Post Reply