RAZGOVORI O SEKSU...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

O seksu razgovaram...

samo sa osobom/osobama s kojim tu aktivnost i upraznjavam
23
22%
sa najblizim prijateljima/prijateljicama
16
15%
sa malo sirim krugom raje
3
3%
s bilo kim u cijem drustvu se osjecam ugodno
19
18%
sa roditeljima/bracom/sestrama
0
No votes
samo na forumu
5
5%
sa ljudima iz vise gore navedenih kategorija
20
19%
ni s kim, o tome se ne razgovara
2
2%
samo cetvrtkom
18
17%

Total votes: 106

anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#51 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by anjusha »

ja sam mu procitala recept, ali ovome ovdje je bolje da se objasni u vezi ovog komentara, jer imas sanse da dobije ban zbog vrijedjanja. no hard feelings na bilo koju stranu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#52 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Chmoljo »

test01 wrote:picke.
podsjećaš me na one kad u Sahari govore: Vodeeeeeee.......vodeeeeeeee...vodeeeeeeeeeeeeeeeee... :oops:

ne sekiraj se bolan. biće i za tebe. i ćorava koka zrno ubode :skoljka:
zemo_online

#53 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

kako ti znas da nema za mene?
zemo_online

#54 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

htio sam samo da ozivim temu koja je zamrla.
Prozor

#55 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Prozor »

evo i moj prilog

bez_ideje

#56 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by bez_ideje »

test01 wrote:gdje si ti,ba? opasan ti taj avatar.
cini mi se da ti bas i nisi uobicajena zenska. ne mogu ni smislit koliki je taj tvoj partner papucar??
Ma jooooook ! ja sam ti sasvim "obicna " zeMska ,ono lozim se kad mi lola drmne sakom od sto u nedostatku argumenata , pa kad priprijeti kako mora biti po njegovom (onim autoritativnim glasom,da mahala vidi ko je alfa muzijak ) ja ti odma svrsavam ....a jos u krevetu kad me ni ne pogleda ,a ne upita za nesto....ma kakav orgazam sta ja dozivim !
:mrgreen:
Chmoljo

#57 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Chmoljo »

test01 wrote:kako ti znas da nema za mene?
očito je... po tvom izboru tema...
zemo_online

#58 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

Vidis ti Anjuse. Ona prica sa dragim o svemu i svacem i onda to u praksu provede pa na popravni ako nije uspjelo, ali se zato ovde zacrveni ako nesto nesto ruzno napise. I bude joj neugodno.
Sa dragim se ne crvenis,je li Anjusa?

Evo najboljeg primjera kakve su zene. Naravno ne sve.
Chmoljo

#59 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Chmoljo »

test01 wrote:Vidis ti Anjuse. Ona prica sa dragim o svemu i svacem i onda to u praksu provede pa na popravni ako nije uspjelo, ali se zato ovde zacrveni ako nesto nesto ruzno napise. I bude joj neugodno.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kakve? dvolične? što bi neko pričao o seksu s tobom paćenikom?
muz66

#60 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by muz66 »

Chmoljo wrote:
test01 wrote:Vidis ti Anjuse. Ona prica sa dragim o svemu i svacem i onda to u praksu provede pa na popravni ako nije uspjelo, ali se zato ovde zacrveni ako nesto nesto ruzno napise. I bude joj neugodno.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kakve? dvolične? što bi neko pričao o seksu s tobom paćenikom?
Covjek bi ocigledno da nauci nesto novo, tanak je na ovom polju valjda... :D
Acta, non verba :oops:
zemo_online

#61 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

muz ,ne sekiraj se za mene. imam ja iskustva vise nego ti smatras.
ove danasnje zene ce vas smotat, druga su ovo vremene.
ja ti samo navodim primjer Anjuse, a takvih ima mnogo. medjutim, da bi znao o cemu ja to, teba sve da procitas.
Chmoljo

#62 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Chmoljo »

test01 wrote:muz ,ne sekiraj se za mene. imam ja iskustva vise nego ti smatras.
ja ti samo navodim primjer Anjuse, a takvih ima mnogo. medjutim, da bi znao o cemu ja to, teba sve da procitas.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ti si pročitao anjushu... :lol: :lol: :lol:

ajd mačak sam ti čitaj... oči ti ispale čitajući :lol: :lol: :lol:

dotad ću ja s njom imati pillow talk o seksu... pa pa :run:
muz66

#63 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by muz66 »

OK. Idemo ovako...tebi je, kako si napisao, bezze to da zena radi u krevetu sta zeli? Ako radi ono sto zeli, znaci da radi ono sto joj maksimalno odgovara i sto je izludjuje. Meni je sasvim normalno da djevojka kaze sta joj odgovara. Naravno, nece uzeti papir i olovku i napisati ZA i PROTIV stavke, ali tokom samog sexa kad ti da do znanja sta joj odgovara i u cemu strasno uziva...ti neces nastaviti to raditi? Hvala Bogu, dobro se sa dragom slazem na tom polju upravo zato sto smo kroz neke "dirty talk" folove dali jedno drugome smjernice, a vrijeme i praxa usavrsili sve to :D Jer, budes sa jednom koja voli njezno, polako, folovo golovi...pukne to, zavrsis u krevetu sa drugom koja voli divlje, zestoko, brzo. Medjutim, ti radis kao sto si sa onom prvom i cura te fino otpili. Da se to ne bi desavalo...razgovor. A nije lose nekad pustiti djevojkama dominaciju u krevetu, da se i one osjete seficama sa vremena na vrijeme :D
zemo_online

#64 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

Treba muskarac da bude sef u krevetu, a zena moze da kaze sta zeli, zasto ne bi mogla? I treba.
Znas li ti koliko bi manje rastava i boljeg zivota bilo da je tako?
Imas i knjiga, koje su zene pisale i u kojima je bas to napisano, da bi veza bila bolja.
zemo_online

#65 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

Chmoljo wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ti si pročitao anjushu... :lol: :lol: :lol:

ajd mačak sam ti čitaj... oči ti ispale čitajući :lol: :lol: :lol:

dotad ću ja s njom imati pillow talk o seksu... pa pa :run:
imaces ti da ne velim sta.
muz66

#66 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by muz66 »

test01 wrote:Treba muskarac da bude sef u krevetu, a zena moze da kaze sta zeli, zasto ne bi mogla? I treba.
Imas i knjiga, koje su zene pisale i u kojima je bas to napisano, da bi veza bila bolja.
Vidi, slazem se ja s tobom da treba ipak muskarac da bude muskarac(sad ce me napasti feministkinje), ne treba da bude mekusac koji trci oko zene i radi sve sto ona kaze, ona okom on-skokom. Ono sto ti govorim je da i njima treba ostaviti prostora i mogucnosti da pokazu sta zele. Na kraju krajeva, one zene kojima ne treba muskarac vec "suknja", jednostavno-nadju zenu za sex i sve ostalo :D
zemo_online

#67 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

danas na zapadu se svaki brak raspadne. zasto? zato sto nema reda u tom braku? muz slusa zenu,ne samo u krevetu vec uvjek, zena je sef.
muz je generalni direktor, a kad dodje kuci ,mora zenu da slusa? dali je to prirodno? i jos javno to kaze.
to je neprirodno i samim tim ne moze da opstane.
bez_ideje

#68 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by bez_ideje »

test01 wrote:Treba muskarac da bude sef u krevetu, a zena moze da kaze sta zeli, zasto ne bi mogla? I treba.
Jes,jes za sve je kriva emancipacija
Nego testu...šefuj đe mozes,a nesto mi se cini da ti slabo ima djaka u razredu...al eto (srecom ima i forum)...dok te ove moderne zenske nisu sustigle.....Jer,ned'o Bog da ti koja pokaze sta je dominacija u krevetu ,đe ces onda sebi na oci

a vidi sto su nerazumne te zene,one bi se rastavljale ako im nesto ne odgovara :roll:
pihhhhh
Bond_JaneBond001

#69 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Bond_JaneBond001 »

Test01, koliko sam mogla razumijeti ti nisi ozenjen, onda zasto se brines uzaludno zbog velikog postotka razvoda..Da bi se razveo, moras se ozeniti prvo.
Niko ti ne brani da pronadjes zenu kojoj ces ti biti generalni direktor i koja ce igrati kako ti budes svirao..
Nadji ako mozes. :-)
Opterecujes se glupostima, pun si predrasuda..To ti ne pomaze nimalo..Pazi da ti srce ne otkaze..
bez_ideje

#70 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by bez_ideje »

muz66 wrote:
Vidi, slazem se ja s tobom da treba ipak muskarac da bude muskarac(sad ce me napasti feministkinje), ne treba da bude mekusac koji trci oko zene i radi sve sto ona kaze, ona okom on-skokom. Ono sto ti govorim je da i njima treba ostaviti prostora i mogucnosti da pokazu sta zele. Na kraju krajeva, one zene kojima ne treba muskarac vec "suknja", jednostavno-nadju zenu za sex i sve ostalo :D
Zenama se ne OSTAVLJA prostor i mogucnost ,i nije ni na kakvoj muskoj dobroj volji da ga DAJE, one ga imaju potpuno jednako kao i ostali subjekti u vezi !
zemo_online

#71 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

muz66 wrote:
pa sigurno da ne treba biti tiranin prema bilo kome.
za sve sto se danas desava je kriv muskarac, a ne zena. od muskarca sve pocinje. sta je muskarac napravio?
da bi dobio zenu , spreman je da joj ugadja do besvjesti, tako da je zena sef. zena bira i odredjuje.
to je neprirodno i samim time neodrzivo.
ako se takva zajednica i nekako odrzava, u njoj je mnogo frustracije sa obe strane.
zemo_online

#72 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

Bond_JaneBond001 wrote:Test01, koliko sam mogla razumijeti ti nisi ozenjen, onda zasto se brines uzaludno zbog velikog postotka razvoda..Da bi se razveo, moras se ozeniti prvo.
Niko ti ne brani da pronadjes zenu kojoj ces ti biti generalni direktor i koja ce igrati kako ti budes svirao..
Nadji ako mozes. :-)
Opterecujes se glupostima, pun si predrasuda..To ti ne pomaze nimalo..Pazi da ti srce ne otkaze..
ko kaze da nisam ozenjen? gdje to pise?
i znas sta jos. sve njene frendice sam mazno. :D
muz66

#73 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by muz66 »

bez_ideje wrote:
muz66 wrote:
Zenama se ne OSTAVLJA prostor i mogucnost ,i nije ni na kakvoj muskoj dobroj volji da ga DAJE, one ga imaju potpuno jednako kao i ostali subjekti u vezi !
U svim vezama? Pogotovo kod nas, na nasem podneblju? Ne bih se bas slozio...objasni nekom Sabanu kockaste glave sa Ilidze da i zena treba da ima "prostor i mogucnost"...
zemo_online

#74 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zemo_online »

kod nas je vec bijela kuga. ko je za to kriv?
bez_ideje

#75 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by bez_ideje »

Nije do podneblja do ljudi je! Nesto cisto sumnjam da bi iole samosvjesna zena ulazila u bilo kakve relacije sa kockastom ilidzanskom glavom ....ove koje udju ,to vec test bari .....one koje znaju sta zele,i ne trpe nasljedje balkanskog pecinskog covjeka ...to je ona kategorija koja je odgovorna za propast drustva,razvode i sl.
Post Reply