Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
atmel wrote:
A ti ces da dobijes ko sto ste bas dobili u Bocinji.
To ne govori ništa o nama, već o vama i islamskom terorizmu. Time se još niko nije hvalio osim tebe i tih bradatih čudesa koji će svakako odatle jednoga dana otići jer na tome uveliko radimo.
rs se vec ponasa kao drzavica, iako to nije Suruju li suruju, isto kao i za
vrijeme agresije Nesto mi to mirisi na neke buduce tajne sastanke i
dogovore iza zatvorenih vrata o buducnosti nekih drugih
Bosanac_21 wrote:rs se vec ponasa kao drzavica, iako to nije Suruju li suruju, isto kao i za
vrijeme agresije Nesto mi to mirisi na neke buduce tajne sastanke i
dogovore iza zatvorenih vrata o buducnosti nekih drugih
ibro dirka wrote:a dodik je bas onako tih i neupadljiv
sinak, slobodno sanjaj, samo ne hodaj u snu
Ne misli se na Dodika, nego na politiku i dogovor Dodik-Čović (ono iza kulisa, a na duži rok).
p.s. Nama to nije ni važno, mi ćemo i onako jedva naći posao i otežano živiti za razliku od njih (mislim na političku e-litu cijeloga Balkana, a i šire).
Bočinja wrote:
Ja ti tu stvarno ne mogu pomoći. Priličnije bi bilo da konsultuješ Hareta, on bi ti za temu više odgovarao, jer on ima megalomanske želje i težnje, a ovi moji komentari su čista realnost i objektivnost.
Ali, i ne mislim da ćeš ikada biti blizu diplomskog. Medicina nema diplomski, a ni temu nisi dobro naslovio. Kako god da misliš javi se kod Hareta na konsultacije, možda će ti reći da je Hrvatima zabranio graditi most na moru - pa ga ugradi u tu temu.
Fulnuo si i naciju i činjenicu da medicina nema diplomski. Ima, naime... Ali tebi je očito najmanji problem što ovakve sitnice ne znaš... Puno je gore ne znat realnost i stvarni svijet...
JohnnyS wrote:
Fulnuo si i naciju i činjenicu da medicina nema diplomski. Ima, naime... Ali tebi je očito najmanji problem što ovakve sitnice ne znaš... Puno je gore ne znat realnost i stvarni svijet...
Izvini onda Johnny, onda piši diplomski.
Ibro, ti si toliko zanimljiv da tebi na forumu niko ne treba, razgovaraj sam sa sobom.
atmel wrote:
A ti ces da dobijes ko sto ste bas dobili u Bocinji.
To ne govori ništa o nama, već o vama i islamskom terorizmu. Time se još niko nije hvalio osim tebe i tih bradatih čudesa koji će svakako odatle jednoga dana otići jer na tome uveliko radimo.