Raspao se bošnjački kongres

hevi metalac

#76 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

semirizsvemira wrote: Pa dovoöljno je reci da zna pricati nekoliko jezika , dovoljno je reci da je izabran medju sedam svjetskih alima koji su napisali radove koji se citaju svuda po svijetu . Da nije mozda joza bravar intelektualaca , Pepica Kardelj ili ovi intelektualci ( bosnjacki ) sto ama bas nikada nisu nista rekli protiv srpskohrvatske agresije a njih je 80 osto kao onaj Kazaz i njemu slicni
ovo je uzas. ako ti ne mozes prepoznati polupismenog covjeka, a on je taj, onda se zapitaj i za svoje kvalifikacije. Nema to veze s njegovom funkcijom, ni politikom i komunizmom... covjek je polupismen, slusaj kako prica i sklapa recenice, slusaj vokabular koji je jos uvijek na pola puta do rodnog visockog sela :mrgreen:
jedina utjeha je sto nije ni prvi ni posljednji, jer ih ima mnogo slicnih.
Paranoid

#77 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Paranoid »

hevi metalac wrote:
semirizsvemira wrote: Pa dovoöljno je reci da zna pricati nekoliko jezika , dovoljno je reci da je izabran medju sedam svjetskih alima koji su napisali radove koji se citaju svuda po svijetu . Da nije mozda joza bravar intelektualaca , Pepica Kardelj ili ovi intelektualci ( bosnjacki ) sto ama bas nikada nisu nista rekli protiv srpskohrvatske agresije a njih je 80 osto kao onaj Kazaz i njemu slicni
ovo je uzas. ako ti ne mozes prepoznati polupismenog covjeka, a on je taj, onda se zapitaj i za svoje kvalifikacije. Nema to veze s njegovom funkcijom, ni politikom i komunizmom... covjek je polupismen, slusaj kako prica i sklapa recenice, slusaj vokabular koji je jos uvijek na pola puta do rodnog visockog sela :mrgreen:
Ako si na zapadu kao što ti piše ispod nicka onda sigurno znaš da se svugdje u svijetu prvo gleda obrazovanje pa tek onda odakle dolaziš.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#78 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

hevi metalac wrote: ovo je uzas. ako ti ne mozes prepoznati polupismenog covjeka, a on je taj, onda se zapitaj i za svoje kvalifikacije. Nema to veze s njegovom funkcijom, ni politikom i komunizmom... covjek je polupismen, slusaj kako prica i sklapa recenice, slusaj vokabular koji je jos uvijek na pola puta do rodnog visockog sela :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
BHCluster

#79 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by BHCluster »

A kako je ono zukorlic izabran na poziciju u SBK-u, aplauzom naravno to je bilo dovoljno on pravo demokratski... :lol: :lol: :lol:
hevi metalac

#80 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

Paranoid wrote: Ako si na zapadu kao što ti piše ispod nicka onda sigurno znaš da se svugdje u svijetu prvo gleda obrazovanje pa tek onda odakle dolaziš.
jojojoooj.... a ne gleda se kako pricas, pogotovo kad si glavni vjerski vodja? i ne gleda skad koristis sleng svoje ulice kad si na tv? daj ne truni Allaha ti
hevi metalac

#81 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

japin_mutapi wrote: :lol: :lol: :lol:
Da ovo shvatim kao obracanje? :mrgreen: jeste nedoreceno, ali hajde de :)
japin_mutapi

#82 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

hevi metalac wrote:
obratio bih se ja al ne mogu od smijeha
tema postovi pojedini forumaši humor pravi
hevi metalac

#83 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

japin_mutapi wrote:
hevi metalac wrote:
obratio bih se ja al ne mogu od smijeha
tema postovi pojedini forumaši humor pravi
ok :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#84 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by JoseMujica »

Haj Cerića bi se ko intelektualca moglo i prešutiti....taj se barem zna prodati kad hoće...al Čekić Smail :lol: :lol: za ovog fašistu je i Tornjak Nelson Mendela....Čekić je Bošnjačka verzija Alekse Buhe :roll:
japin_mutapi

#85 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

JoseMujica wrote:al Čekić Smail za ovog fašistu je i Tornjak Nelson Mendela....Čekić je Bošnjačka verzija Alekse Buhe
zašto ... jel zbog ovoga "Genocid i istina o genocidu u BiH",dr.Smail Čekić
možda bi bio dobar da šuti i ponekad se izvine komšijama za nešto ... bilo šta

šta misliš o amoru mašoviću jel i on fašista
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#86 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by JoseMujica »

Ne....nema uopšte veze sa tim.....gledao i slušao sam ga uživo i lik je žešći faško

Amora ne znam osim s tva i ok je sve što je do sad radio
hevi metalac

#87 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

JoseMujica wrote:Haj Cerića bi se ko intelektualca moglo i prešutiti....taj se barem zna prodati kad hoće...al Čekić Smail :lol: :lol: za ovog fašistu je i Tornjak Nelson Mendela....Čekić je Bošnjačka verzija Alekse Buhe :roll:
sto jest - jest :mrgreen: kazem ja, i od goreg ima gori. to je valjda utjeha i za Cerica :(
japin_mutapi

#88 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

theTruePath

#89 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by theTruePath »

japin_mutapi wrote:samo za raju ispod stola
raspao se kongres tra lala la ... jes mi godra lalala tra ...
Bas ste uhvatili mustuluka
theTruePath

#90 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by theTruePath »

:-)
MuaDib

#91 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by MuaDib »

JoseMujica wrote:Haj Cerića bi se ko intelektualca moglo i prešutiti....taj se barem zna prodati kad hoće...al Čekić Smail :lol: :lol: za ovog fašistu je i Tornjak Nelson Mendela....Čekić je Bošnjačka verzija Alekse Buhe :roll:
Gosn Čekić je jedno đubre, koji na nesreči bošnjačkog naroda, gradi svoju karijeru lajavca.

A poznato je da na FPN diskriminiše studente koji nose nebošnjačka imena i nad njima istresa svoje frustracije, što ga srpska i hrvatska histroigrafija ne *ebe ni 2%.

Što se tiće Cerića, nako gostovanja ko Hadžifejzovića, javnost se uvjerila u njegov domet razmišljanja, koji u getoizaciji Bošnjaka-muslimana vidi šansu da se nametne kao plemenski poglavica. Kao što sam i ukazivao, pokazalo da da je SBK zapravo plenum Bošnjaka poklonika Cere i Zukija, te čista interesna grupacija njih i njihovih poltrona.
akcid

#92 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by akcid »

MuaDib wrote:A poznato je da na FPN diskriminiše studente koji nose nebošnjačka imena...
Kako FPN prepoznaje i razlikuje bošnjačka od nebošnjačkih imena svojih studenata?
Cybernetic

#93 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 15:59, edited 1 time in total.
Krushna mrva

#94 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Krushna mrva »

Cybernetic wrote:
MuaDib wrote:Bošnjački kongres nije nikakav Bošnjački kongres, već je samo riječ o neformalnom skupu samoproglašenih bošnjačkih senatora /sera*ora/, koji su po svom nahođenju isključili vrlo značajne tradicionalne bošnjačke institucije poput Preporoda i VKBI. Što dovoljno govori da oni žele nacionalno jednoumlje, koje se uvijek pokazalo promašenim načinom vođenja nacionalne politike.
Svaka nacionalna politika proizvodi jednoumlje i kao takva ostaje civilizacijski promasaj. Bosnjacki kongres je pokusaj jedne (klerikalne) interesne grupacije da svoj koncept (islamiziranog) bosnjastva nametne kao objektivni kriterij identiteta skupine ljudi koji se osjecaju Bosnjacima.
Sejfudin Tokic :lol:
semirizsvemira

#95 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by semirizsvemira »

Paranoid wrote:
hevi metalac wrote:
Ako si na zapadu kao što ti piše ispod nicka onda sigurno znaš da se svugdje u svijetu prvo gleda obrazovanje pa tek onda odakle dolaziš.
Ja vece budalstine nisam jos procitao :lol: Cuj gleda se obrazovanje :lol: :lol: :lol: Gdje ti zivis :skoljka:
theTruePath

#96 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by theTruePath »

A poznato je da na FPN diskriminiše studente koji nose nebošnjačka imena...
:lol: :-)
japin_mutapi

#97 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

jel se raspao ili nije
ništa mi nije jasno
japin_mutapi

#98 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

skandalozno

otkriven razlog zašto se kongres raspao na sastavne dijelove
theTruePath

#99 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by theTruePath »

japin_mutapi wrote:skandalozno

otkriven razlog zašto se kongres raspao na sastavne dijelove
:|
Komunista101010

#100 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Komunista101010 »

Nek' se je raspao !!!
Dok je bio Tito živ imali smo i hljeba i posla i svega !!!
A danas kada nas fašiste i vjerske lude vode imamo samo bijedu, siromaštvo i nemir !!!
Post Reply