Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A neki se upalili ko da ih je mami jal babuka zaposlio u ovoj ublehaškoj IMT horganizaciji.......ko da ovaj napaćeni narod nema dovoljno ublehaša na grbači
JoseMujica wrote:A neki se upalili ko da ih je mami jal babuka zaposlio u ovoj ublehaškoj IMT horganizaciji.......ko da ovaj napaćeni narod nema dovoljno ublehaša na grbači
JoseMujica wrote:A neki se upalili ko da ih je mami jal babuka zaposlio u ovoj ublehaškoj IMT horganizaciji.......ko da ovaj napaćeni narod nema dovoljno ublehaša na grbači
sreća pa ima stvari koje se same od sebe raspadnu, a to pišem jer se ovdje radilo o "druženju" Latića i Zukorlića o kojima imam najgore moguće mišljenje koje može neko da ima, talili se talili, i kad su vidjeli da se ne mogu utalit kako kome paše, alahimanet safija
frljoka wrote:sreća pa ima stvari koje se same od sebe raspadnu, a to pišem jer se ovdje radilo o "druženju" Latića i Zukorlića o kojima imam najgore moguće mišljenje koje može neko da ima, talili se talili, i kad su vidjeli da se ne mogu utalit kako kome paše, alahimanet safija
samo sto izgleda nije krak organizacijama ovog tipa, neki dan cujem Kongres Bosnjaka svijeta, nikad cuo. A bice ih jos. Samo Zukorlic ima svoje dvije-tri organizacije.
frljoka wrote:sreća pa ima stvari koje se same od sebe raspadnu, a to pišem jer se ovdje radilo o "druženju" Latića i Zukorlića o kojima imam najgore moguće mišljenje koje može neko da ima, talili se talili, i kad su vidjeli da se ne mogu utalit kako kome paše, alahimanet safija
samo sto izgleda nije krak organizacijama ovog tipa, neki dan cujem Kongres Bosnjaka svijeta, nikad cuo. A bice ih jos. Samo Zukorlic ima svoje dvije-tri organizacije.
dobro je, znači komedija još nije gotova obožavam kad me zabavljaju
hevi metalac wrote:
a tek vozni park
krajnje je vrijeme da dokaže da nije ukrao silne bembara i felge od dvije milje ojra
hevi metalac wrote:
a tek vozni park
krajnje je vrijeme da dokaže da nije ukrao silne bembara i felge od dvije milje ojra
Kao sto Zukorlic kaze "Večeras nema sitno, važe samo donacije od 500 evra pa naviše"!!!
Elhamdulillah
Last edited by BHCluster on 20/04/2013 23:38, edited 2 times in total.
hevi metalac wrote:
a tek vozni park
Kao sto Zukorlic kaze "Večeras nema sitno, važe samo donacije od 500 evra pa naviše"!!!
Elhamdulillah
vazda je gospodin čovjek jahao dobrog konja
da se muftija vozi u stojadinu ili kakvom fiatu gluho i daleko bilo ti bi prvi rekao vidi bjede u čemu se voza
japin_mutapi wrote:vazda je gospodin čovjek jahao dobrog konja
da se muftija vozi u stojadinu ili kakvom fiatu gluho i daleko bilo ti bi prvi rekao vidi bjede u čemu se voza
Jos zamisli da mu se smiju kako on narodu daje pa tako nemoze mora biti ovako kako je ili nas nece biti!
ja sto ste se uzhebali, tacno se vidi da vam nije sve kako treba da bude. Ja da sam blizak tim strukturama (ka sto ste vi) a poslije onog sto je Latic iznio u javnost juce na tv odmah bi harakiri ucinio. Dokle ste dosli da panicite po internetu