Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SpecialOffer
#1926 Re: Raskidi dugih veza...
Bar je mama sretna.
- pukepuke
#1927 Re: Raskidi dugih veza...
1. Nisi je upoznao s roditeljima, ispada ne misliš ništa ozbiljno s njom, barem s njene točke gledišta.
2. Teška situacija kod nje u kući, htjela se maknuti iz toga i radi sebe, a i da se skine roditeljima s grbače.
3. Mala sredina, ne bi me iznenadilo da je obitelj i rodbina vršila pritisak na nju što se više ne udaje.
Kad sve to zbrojiš, unatoč ljubavi s tobom, njena udaja za prvog voljnog koji je naišao nije iznenađenje i nije ni prva ni zadnja koja je to uradila. A tko zna, možda se radilo o ljubavi na prvi pogleed između nje i muža.
Nikad nećeš doznati, niti ti ta informacija može pomoći da se osjećaš bolje. Ideš dalje, život je takav, čupav i dlakav...
2. Teška situacija kod nje u kući, htjela se maknuti iz toga i radi sebe, a i da se skine roditeljima s grbače.
3. Mala sredina, ne bi me iznenadilo da je obitelj i rodbina vršila pritisak na nju što se više ne udaje.
Kad sve to zbrojiš, unatoč ljubavi s tobom, njena udaja za prvog voljnog koji je naišao nije iznenađenje i nije ni prva ni zadnja koja je to uradila. A tko zna, možda se radilo o ljubavi na prvi pogleed između nje i muža.
Nikad nećeš doznati, niti ti ta informacija može pomoći da se osjećaš bolje. Ideš dalje, život je takav, čupav i dlakav...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1928 Re: Raskidi dugih veza...
Pasa proso brzi voz
A ti nastavi kalkulirati
A ti nastavi kalkulirati
- pustopoljina
#1929 Re: Raskidi dugih veza...
Bolje da se udala za seljobera, ako ne viri ispod mamine suknje, nego za tebe.
materi ti se nije svidjela, jer joj je otac bolestan i porodica siromasna. Prepala se da ce morati dijeliti tvoju fakultetsku platu sa fukarom. Sad vise nemas taj problem.
materi ti se nije svidjela, jer joj je otac bolestan i porodica siromasna. Prepala se da ce morati dijeliti tvoju fakultetsku platu sa fukarom. Sad vise nemas taj problem.
- zforumas
#1930 Re: Raskidi dugih veza...
Otisla na pijacu i na prvom standu sa muzevima uzela jednog...jah...
Ko se to jos uda tek tako
-
Al-Batros
#1931 Re: Raskidi dugih veza...
Jbg tako se desilo.zforumas wrote:Otisla na pijacu i na prvom standu sa muzevima uzela jednog...jah...
- zforumas
#1932 Re: Raskidi dugih veza...
IT kolega, da je ona otisla pa bubnula se s nekim ili da je eto u vezi s nekim (mada i to nakon 10 dana tesko) donekle bih razumio, ali da se udala nakon 10 dana nikako ne razumijem.Al-Batros wrote:Jbg tako se desilo.zforumas wrote:Otisla na pijacu i na prvom standu sa muzevima uzela jednog...jah...
Ili je ona s tim zagodnzijom bila vec duze u nekakvoj semi a tebi prosipala ljubav ili je ona blago receno retardirana zena kojoj se bitno udati a nije bitno za koga.
I da, da si slusao mamu nikad ne bi mokre kose izasao van
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1933 Re: Raskidi dugih veza...
niko se ne udaje preko noći, definitivno 
- ultima_palabra
#1934 Re: Raskidi dugih veza...
Ovo je sjebativno pravo... ubilo se za neke pjesme
Naučit ćeš s vremenom kako da se nosiš s tim, a i kako da više slušaš sebe idući put.
Naučit ćeš s vremenom kako da se nosiš s tim, a i kako da više slušaš sebe idući put.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1935 Re: Raskidi dugih veza...
You don't sayVelkoski wrote:niko se ne udaje preko noći, definitivno
Iznenadio bi se kakvih udaja ima....pogotovo iz inata
-
UterivacDugoga
#1936 Re: Raskidi dugih veza...
Velkoski wrote:niko se ne udaje preko noći, definitivno
Znaci mama mu je imala pravo !
- pustopoljina
#1937 Re: Raskidi dugih veza...
ma ona je htjela pobjeci od svog loseg zivota, ali se nadala pobjeci sa njim, jer se vole, jer ofo-ono...ljubav pobjedjuje itd.
uspjeli bi oni, da se potrude, da ovo, da ono...
medjutim, njegovi nece nevolju i sirotinju, on je jos mali djecak koji zeli da ugodi roditeljima, a njoj godine prolaze uz nekog, ko se nje stidi u principu.
garant se udala za nekog ko je uvijek oblijetao oko nje, ali ko joj se nikad nije svidjao, nego ono...haj' vidi koliko me voli, ne moze valjda biti toliko los. onoga sam voljela, pa ispusila foru, hebe se njemu za mnom.
i et' ...
sad se moze maknuti od svog oca i mozda graditi svoju porodicu, taj muz mozda ispadne materijal za pravljenje porodice, a mozda je i samo to kako se cini- nepismen i seljak i samo se iz jedne nevolje uvalila u drugu.
meni ovog momka nije zao, on je uradio sta je zelio uraditi- i on ce sebi naci neku, pa ce mu roditelji biti odusevljeni.
to isto moze zavrsiti super, da tece med i mlijeko, a moze i snajkina porodica da gleda na njegove kao na fukaru, i sve njihovo je bolje, pa da majka ipak izgubi sina na kraju.
medjutim, njegovi nece nevolju i sirotinju, on je jos mali djecak koji zeli da ugodi roditeljima, a njoj godine prolaze uz nekog, ko se nje stidi u principu.
garant se udala za nekog ko je uvijek oblijetao oko nje, ali ko joj se nikad nije svidjao, nego ono...haj' vidi koliko me voli, ne moze valjda biti toliko los. onoga sam voljela, pa ispusila foru, hebe se njemu za mnom.
i et' ...
sad se moze maknuti od svog oca i mozda graditi svoju porodicu, taj muz mozda ispadne materijal za pravljenje porodice, a mozda je i samo to kako se cini- nepismen i seljak i samo se iz jedne nevolje uvalila u drugu.
meni ovog momka nije zao, on je uradio sta je zelio uraditi- i on ce sebi naci neku, pa ce mu roditelji biti odusevljeni.
to isto moze zavrsiti super, da tece med i mlijeko, a moze i snajkina porodica da gleda na njegove kao na fukaru, i sve njihovo je bolje, pa da majka ipak izgubi sina na kraju.
-
Al-Batros
#1938 Re: Raskidi dugih veza...
Njoj je bio cilj da se uda, jbg molila me, nisam imao mogućnosti i uslove da se ženim i to je to. Da me varala nije sigurno, jer sam uvijek znao gdje je, nije izlazila osim sa mnom. Sve više imam osjećaj da sam bio u vezi, kao što kažeš, sa retardiranom osobom kojoj je bio cilj da se uda.zforumas wrote:IT kolega, da je ona otisla pa bubnula se s nekim ili da je eto u vezi s nekim (mada i to nakon 10 dana tesko) donekle bih razumio, ali da se udala nakon 10 dana nikako ne razumijem.Al-Batros wrote:Jbg tako se desilo.zforumas wrote:Otisla na pijacu i na prvom standu sa muzevima uzela jednog...jah...
Ili je ona s tim zagodnzijom bila vec duze u nekakvoj semi a tebi prosipala ljubav ili je ona blago receno retardirana zena kojoj se bitno udati a nije bitno za koga.
I da, da si slusao mamu nikad ne bi mokre kose izasao van
-
Al-Batros
#1939 Re: Raskidi dugih veza...
To je to, ona se malo zaletila, ima 28 godina i misli da će joj sve proći ida će ostati sama. Inače, njegov otac je prije par mjeseci skoro ubio njegovu majku čekićem, tako da ne znam da je došla u lijepo okruženje. Jbg žao mi je nje, al' šta ćeš, život ide dalje.pustopoljina wrote:ma ona je htjela pobjeci od svog loseg zivota, ali se nadala pobjeci sa njim, jer se vole, jer ofo-ono...ljubav pobjedjuje itd.
i et' ...
- Truba
#1940 Re: Raskidi dugih veza...
udala se za muškarčinu
a što si ti oduljio studiranje?
- pustopoljina
#1941 Re: Raskidi dugih veza...
sve je moguce, novi clan uvijek donese svoj dio u dinamiku odnosa.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1942 Re: Raskidi dugih veza...
Na ovakvim temama nam se smiju nasi pradjedovi sto su na nebu.
Oni bi isli na pazar po volove i Smederevce i usput nalazili mladenke.
Nit su plakali nit su ih ostavljale
Oni bi isli na pazar po volove i Smederevce i usput nalazili mladenke.
Nit su plakali nit su ih ostavljale
-
Al-Batros
#1943 Re: Raskidi dugih veza...
Nisam oduljio za razliku od nje. Ja 26, ona 28 godina u isto vrijeme završavamo fakultet. Oboje četverogodišnji studij. Postavio sam uslov da uradi nešto po pitanju pripravničkog ali nije ništa, njoj je bilo samo do toga da se uda i da rađa djecu, i ja sam to htio ali nakon sigurnog zaposlenja a ne ovako na ho-ruk. Otišla je kod lika koji radi u šivari za nekih 400 KM, sad će sigurno odraditi pripravničkiBlack swan wrote:udala se za muškarčinu
- Dosadno mii
#1944 Re: Raskidi dugih veza...
.
Last edited by Dosadno mii on 24/02/2017 06:46, edited 1 time in total.
-
Al-Batros
#1945 Re: Raskidi dugih veza...
Pa tako nekako dođe, udaljeni oko 5 km.Dosadno mii wrote:Pa cura htjela da se uda, shvatila da ti nisi ozbiljan po tom pitanju i to je to.
I koji je to fazon prekinuli jer nisi imao para? Koliko je udaljena od tebe?
- Dope_Man
#1946 Re: Raskidi dugih veza...
A brate mili 5 km je SETNJA, ali bukvalno onako za razonodu, ako ste se vec morali vidjeti. Za to se auto ne pali. Daleko je vise tu stvari ocito, niko ne moze znati sta je tacno u necijoj glavi ali iz navedenog sve vuce na to da je ona zeljela brak i to je to, 28 godina je jos uvijek za mnogo djevojaka velika cifra za biti bez prstena. Ti si joj mozda djelovao jalov, da ne planiras nista s njom, a valjalo je pobjeci od scega i eto.. skok u nepoznato.
EDIT: I da, spomenuse ljudi. Jesi li ti siguran da se udala il ti je to samo rekla i ukinula profil? Mozda je samo tako htjela da ti kaze da je gotovo i da je vise ne trebas traziti jer je za tebe nedostupna.
EDIT: I da, spomenuse ljudi. Jesi li ti siguran da se udala il ti je to samo rekla i ukinula profil? Mozda je samo tako htjela da ti kaze da je gotovo i da je vise ne trebas traziti jer je za tebe nedostupna.
Last edited by Dope_Man on 23/02/2017 10:46, edited 1 time in total.
- Truba
#1947 Re: Raskidi dugih veza...
a znači starija od tebe 
OK
ne znam... možda joj je sigurnije njegovh 400 sada i odmah nego tvojih 1400 nekad u budućnosti možda
OK
ne znam... možda joj je sigurnije njegovh 400 sada i odmah nego tvojih 1400 nekad u budućnosti možda
- Mis mekinjas
#1948 Re: Raskidi dugih veza...
Ma jes' ti siguran da se ona 100% udala? 
- Truba
#1949 Re: Raskidi dugih veza...
da i to sam htio pitati
imas li sta dokaza za to
imas li sta dokaza za to
- dale cooper
#1950 Re: Raskidi dugih veza...
Ja ba, niko sa ovim dijelom haman nema problem.Velkoski wrote:niko se ne udaje preko noći, definitivno