Aha!! Tu smo znači! Ja sam glasovao za Lamiju na prošlim izborima, ali sam svjestana da je LDS zasad minorna stranka i da nije imala šanse da postigne nešto više na ovim izborima i u SDP i manjim strankama centra vidim jedinu alternativu i zato nisam SDP svrstao među navedene, nisam ga svrstao iz razloga što nije jednonacionalna stranka, iz rozloga što je jedina stranka lijevog centra (snsd za mene nije lijevi centar), iz mnogih drugih razloga koje je čovjeku koji ne živi u Bosni i Hercegovini, teško shvatiti!!!!Blueboy- wrote:DAli si namjerno ili slucajno zaboravio SDP? Dok god SDP vodio Zlatko L. i slicni likovi, o demokratiji se samo moze sanjat.. Jedini politicki faktor kojeg ja vidim kao iskrene demokrate jest Lamija T. i njena liberalna partija. Naravno dobija njamanje glasova, posto se bavi po bosancima nevaznim temama kao skolstvo, zdravstvo, socijalno, ekonomija drzave u globalu. Treba pricat koliko je koje stado ugrozeno, to je teme broj jedan bh-politicara.Reci to onima koji glasaju za HDZ, HDZ (pin code), SDS, SDA, SNSD, SBIH, PDP...da ne nabrajam više, znači velikoj većinetini u BIH!!!!! Ovaj prijedlog je u realnim, datim okolnostima - AVANTURISTIČAN I DONKIHOTOVSKI......... I NEMOGUĆ.
Ali po ko zna koji put sve se svaljuje na SDP, i svaka tema će naći nekakav tajni put do SDP pa makar i tema o nacionalizmu i rasizmu, ako imaš svoj stav o dotičnoj stranci odi na temu Dešavanja u SDP-u!!!