Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
trocadero
#301 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Red bi bio da se javi postavljac teme da ga nesto priupitamo.
- luckylaka
#302 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Jedino sto ti mozes uraditi je da ovakve slucajeve prijavis nadleznim organima republike sumske koji jedva cekaju da safataju bivse pripadnike ABiH .I opet ponavljam.U ratu na drugoj strani linije je moj neprijatelj ali to je za one koji su rat prezivjeli u podrumu misaona imenica.Dzes bio u to doba.Sa koje strane Drine.Lucky je predobro ispitan prije ulaska u USA i ako pogledas Haski dnevnik vidjeces koliko se puta pojavio u Hagu kao svjedok cetnickih zlocina Omarske,keratrerma,Manjace..Pssst mishuP.S.Jel to nastavljate hajku na bivse pripadnike ABiH.Nakon Riste neki novi risticiObjektivni navijac wrote:Svi sudionici iz Abu Ghraiba su sudski sankcionisani,kao o 99 % ostalih ratnih zlocina,koji su pocinili pojedinci iz US. To je ono sto sam govorio o vladavini zakona. Poneko se naravno provuce,kao trenutno ovaj @ lackylaka. Ako znas nesto o nesankcionisanim US zlocinima,prijavi,kao sto cu ja prijaviti @ luckylakuWalther wrote:Bas? Ono rusenje drzava, mucenje ratnih zarobljenih, ubistva i slicno sve pada pod "humanistiku i vladavinu zakona"? Samo u Iraku je bilo 200.000 mrtvih....
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... aib_39.jpg
A u BIH nema morala, jel...
-
Objektivni navijac
#303 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Znaci ti si bio i u Omarskoj i u Manjaci i u Keratermu i to sve istovremeno i jos si stigao pobjeci u US i iz daljine siris mrznju i zlo. Pa cestitamo. Ocito da te treba jos jednom ispitati. A zna se sta te ceka ako te uhvatimo u lazi ! Nazad u Bosniu. A ima i novih elemenata. Naime,uhvacen si da preko javnih foruma pozivas na zlocine. Ubijanje civila,nepostivanje zenevskih konvencija,velicanje ratnih zlocina,itd. Veliki je spisak tvojih nedjela.luckylaka wrote:Jedino sto ti mozes uraditi je da ovakve slucajeve prijavis nadleznim organima republike sumske koji jedva cekaju da safataju bivse pripadnike ABiH .I opet ponavljam.U ratu na drugoj strani linije je moj neprijatelj ali to je za one koji su rat prezivjeli u podrumu misaona imenica.Dzes bio u to doba.Sa koje strane Drine.Lucky je predobro ispitan prije ulaska u USA i ako pogledas Haski dnevnik vidjeces koliko se puta pojavio u Hagu kao svjedok cetnickih zlocina Omarske,keratrerma,Manjace..Pssst mishuP.S.Jel to nastavljate hajku na bivse pripadnike ABiH.Nakon Riste neki novi ristici :(Objektivni navijac wrote:Svi sudionici iz Abu Ghraiba su sudski sankcionisani,kao o 99 % ostalih ratnih zlocina,koji su pocinili pojedinci iz US. To je ono sto sam govorio o vladavini zakona. Poneko se naravno provuce,kao trenutno ovaj @ lackylaka. Ako znas nesto o nesankcionisanim US zlocinima,prijavi,kao sto cu ja prijaviti @ luckylaku :izet:Walther wrote:Bas? Ono rusenje drzava, mucenje ratnih zarobljenih, ubistva i slicno sve pada pod "humanistiku i vladavinu zakona"? Samo u Iraku je bilo 200.000 mrtvih....
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... aib_39.jpg
A u BIH nema morala, jel...
- luckylaka
#304 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
@Objektivni navijac »nisi glup ali se pravis budala.Svoju istoriju ne trebam pisati nekom kome je primarni cilj prijaviti pripadnika ABiH sumskom entitetu,kome je cilj bivse logorase vratiti tamo gdje su bili,kome je cilj izjednaciti ulogu Generala Dudakovica i krvoloka mladica,kome je cilj lagati i lagati do beskonacnosti .Ne palim se na gluposti.Misheve smo ganjali po podrumima,misheve smo docekali da su vece patriote od pripadnika ABiH,mishevi imaju sva prava jer su babini sinovi,mishevi su obicne pickice koje ja jednostavno ne jebem u zivotu ni 1%.Otkaci,otpuzi,nestani mishu mali jer takvih koji se qrce preko interneta ABiH 95 imala je milion a 92-e nekoliko hiljada.
-
Drinski
#305 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Ma navijac je samo bio sa druge strane barikade.
- luckylaka
#306 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Upitao bi moderaciju zasto je naknadno ibrisan post forumasa @ Ripicipi koji me je ovdje javno optuzio da sam ratni zlocinac a post je danas trebao biti poslan na adresu Fup-a i Sipe-e uz moje pune licne podatke da se te tvrdnje dokazu.Ukoliko se ne dokazu(sto je ustvari nemoguce)zamolio bi forumasa
Ripicipi da se ovdje javno izvini i da to nikada vise ne napise.Moji bivsi logorasi i moji ratni drugovi vrlo dobro znaju ko je i gdje je bio Lucky a na kraju to mogu dokumentovati ovdje jer za ovakve optuzbe ne bojim se otkriti svoj identitet.
Ripicipi da se ovdje javno izvini i da to nikada vise ne napise.Moji bivsi logorasi i moji ratni drugovi vrlo dobro znaju ko je i gdje je bio Lucky a na kraju to mogu dokumentovati ovdje jer za ovakve optuzbe ne bojim se otkriti svoj identitet.
-
Ripicipi
#307 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Slusaj "uvrijedjeni", ti si (a i tebi slicni) mene licno vise puta nazvao saloncem, poCetnikom, guslarom itd. a meni stari lezi na Kovacima, cijeli jebeni rat sam proveo u Sarajevu, a i dan danas sam u Sarajevu.luckylaka wrote:Upitao bi moderaciju zasto je naknadno ibrisan post forumasa @ Ripicipi koji me je ovdje javno optuzio da sam ratni zlocinac a post je danas trebao biti poslan na adresu Fup-a i Sipe-e uz moje pune licne podatke da se te tvrdnje dokazu.Ukoliko se ne dokazu(sto je ustvari nemoguce)zamolio bi forumasa
Ti koji za sebe napises da bi ubijao zarobljenike, sto je svakako ratni zlocin, nadjes se uvridjenim kada ti neko to kaze u lice.
Bjez' ba dijasporac...
Sto se tice SIPE, FUPA itd, slobodno salji, grohotom se smijem, GROHOTOM
-
Fudo387
#308 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Ovo isto kad sutas fife pa te neki sitni prevarant ispizdi sa svim mogucim i nemogucim trikovima. Taman kad pomislim da bih ga zadavio skontam da je tamo ipak samo neki bubuljicar koji me zajebaje. Bizi Laki, mani su budalasa. 
- luckylaka
#309 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Prvo lazes da sam te ja ikada uvrijedio I jednim postom, cak te na ovom forumu nisam ni primjetio dok me nisi prozvao. Drugo. Kad navratim u Sa javi se da ti pokazem Ko od mojih lezi na Kovacima na zalost Trece. Ratni zlocin Jeste ubijanje zarobljenika ali u ovoj agresiji prljavo se ratovalo od pocetka I sta bi trebalo samo da se mi pridrzavamo Zenevske konvencije dok cetnici ubijaju koga stignu. Naravno ako pogledas kako je ratovao Peti korpus vidjeces da je najmanje ratnih zlocin pocinjeno na podrucju gdje je taj korpus pravio red. Momak rat nije igra. Obidji Sehidska mezarja pa pogledaj posledice. Kome ja pricam.Inace ovaj dijasporac se nagledao vise smrti uzivo nego ti na filmu. Sarajlija pozdravi moderaciju I reci im hvalaRipicipi wrote:Slusaj "uvrijedjeni", ti si (a i tebi slicni) mene licno vise puta nazvao saloncem, poCetnikom, guslarom itd. a meni stari lezi na Kovacima, cijeli jebeni rat sam proveo u Sarajevu, a i dan danas sam u Sarajevu.luckylaka wrote:Upitao bi moderaciju zasto je naknadno ibrisan post forumasa @ Ripicipi koji me je ovdje javno optuzio da sam ratni zlocinac a post je danas trebao biti poslan na adresu Fup-a i Sipe-e uz moje pune licne podatke da se te tvrdnje dokazu.Ukoliko se ne dokazu(sto je ustvari nemoguce)zamolio bi forumasa
Ti koji za sebe napises da bi ubijao zarobljenike, sto je svakako ratni zlocin, nadjes se uvridjenim kada ti neko to kaze u lice.
Bjez' ba dijasporac...
Sto se tice SIPE, FUPA itd, slobodno salji, grohotom se smijem, GROHOTOM
-
PM72
#310 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Kako je krenulo - išćeraće te iz Amerike. 
- luckylaka
#311 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Ako ostvare ono,, srbija do tokija... preko atlanticaPM72 wrote:Kako je krenulo - išćeraće te iz Amerike.
- delllboy79
#312 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Nece Amerika je Eldorado za ovakve. Posle II svjetskog rata tamo je cutav zivot bioonaj vojvoda Dujic, a sve lafo dobri odnosi SAD i SFRJ.PM72 wrote:Kako je krenulo - išćeraće te iz Amerike.
Jedino ako bude nestasan, tad ide na dugogodisnje ljetovanje na Kubu . Na ono poznato ljetovaliste Gvantanamo.
- luckylaka
#313 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
delllboy79 wrote:Nece Amerika je Eldorado za ovakve. Posle II svjetskog rata tamo je cutav zivot bioonaj vojvoda Dujic, a sve lafo dobri odnosi SAD i SFRJ.PM72 wrote:Kako je krenulo - išćeraće te iz Amerike.
Jedino ako bude nestasan, tad ide na dugogodisnje ljetovanje na Kubu . Na ono poznato ljetovaliste Gvantanamo.
- luckylaka
#314 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Mislis da arkanovci I seseljevci mogu doci ovamo I nastaviti ono sto su poceli ili su to tvoje zelje da se protjerivanje Bosnjaka nastaviti do istrebljenjadelllboy79 wrote:Nece Amerika je Eldorado za ovakve. Posle II svjetskog rata tamo je cutav zivot bioonaj vojvoda Dujic, a sve lafo dobri odnosi SAD i SFRJ.PM72 wrote:Kako je krenulo - išćeraće te iz Amerike.
- delllboy79
#315 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Sad se vec gubiš. Ko je pominjao arkanovce i seseljovce. Samo navodim kao primjer cetnicku emigraciju u SAD u posle drugog svjetskog rata . Nisu ih izrucivali u Jugoslaviju nego su im pruzili utociste.luckylaka wrote:Mislis da arkanovci I seseljevci mogu doci ovamo I nastaviti ono sto su poceli ili su to tvoje zelje da se protjerivanje Bosnjaka nastaviti do istrebljenjadelllboy79 wrote:Nece Amerika je Eldorado za ovakve. Posle II svjetskog rata tamo je cutav zivot bioonaj vojvoda Dujic, a sve lafo dobri odnosi SAD i SFRJ.PM72 wrote:Kako je krenulo - išćeraće te iz Amerike.
Kad vec pominjes protjerivanje odgovori nam ko je tebe protjerao u ameriku ?
- luckylaka
#316 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
@delllboy79 izgledas mi neozbiljno za ovu temu a ako hoces mogu ti svoju istoriju od 92-95 poslati na p.p. naravno ako se ne radi o nekom prekodrinskom spijunu 
- delllboy79
#317 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
luckylaka wrote:@delllboy79 izgledas mi neozbiljno za ovu temu a ako hoces mogu ti svoju istoriju od 92-95 poslati na p.p. naravno ako se ne radi o nekom prekodrinskom spijunu
Reci ti nama patrioto sto si otisao u SAD.
Bosna se brani i u miru.
- luckylaka
#318 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Na mladjima svijet ostaje pa Bujrum branite ono za sto smo se mi izborili.Vidim mlad si za ove teme a ovakva pitanja mozes postavljati onima koji su razgulili 91,92.Poz.delllboy79 wrote:luckylaka wrote:@delllboy79 izgledas mi neozbiljno za ovu temu a ako hoces mogu ti svoju istoriju od 92-95 poslati na p.p. naravno ako se ne radi o nekom prekodrinskom spijunu
Bosna se brani i u miru.
- delllboy79
#319 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Nisam ja toliko naivan i nije ovo 92.luckylaka wrote:Na mladjima svijet ostaje pa Bujrum branite ono za sto smo se mi izborili.Vidim mlad si za ove teme a ovakva pitanja mozes postavljati onima koji su razgulili 91,92.Poz.delllboy79 wrote:luckylaka wrote:@delllboy79 izgledas mi neozbiljno za ovu temu a ako hoces mogu ti svoju istoriju od 92-95 poslati na p.p. naravno ako se ne radi o nekom prekodrinskom spijunu
Bosna se brani i u miru.
Naravno da cu razguliti necu valjda ostati da branim Bakirove vile, ni da ginem na poljinama . Neka brane i bire se oni koji su sagradili sebi bogatstvo.
- luckylaka
#320 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Nisam ja toliko naivan i nije ovo 92.
Naravno da cu razguliti necu valjda ostati da branim Bakirove vile, ni da ginem na poljinama . Neka brane i bire se oni koji su sagradili sebi bogatstvo.[/quote][/quote]
Ukapirao si sto su ljudi bjezali i sto jos bjeze.Vidis dok su jedni na glavu se usadjivali da od ove drzave ostane koliko-toliko dotle su drugi gradili vile i krcmile silne milionske donacije i sad uzivaju.E oni sto su pokusavali da sacuvaju imalo ove drzavice sad ispadaju ko ratni zlocinci a oni sto su pravili stvarne zlocine bice na kraju ko cetnici u srbiji pomilovani i povlasteni.E zato sam ja jarane razgulio ali tek 2000-e jer sam bio budala i nadao se necemu.Danas kad procita da nesposobnjakovici ne znaju uzeti donaciju od nekih 7 miliona za obnovu zicare pomislim kavi su to bilmezi na vlasti.Ali to nije teme a i ne bi dalje.Nego razguli ako imas sansu a vratiti se mozes kad god hoces.
Naravno da cu razguliti necu valjda ostati da branim Bakirove vile, ni da ginem na poljinama . Neka brane i bire se oni koji su sagradili sebi bogatstvo.[/quote][/quote]
Ukapirao si sto su ljudi bjezali i sto jos bjeze.Vidis dok su jedni na glavu se usadjivali da od ove drzave ostane koliko-toliko dotle su drugi gradili vile i krcmile silne milionske donacije i sad uzivaju.E oni sto su pokusavali da sacuvaju imalo ove drzavice sad ispadaju ko ratni zlocinci a oni sto su pravili stvarne zlocine bice na kraju ko cetnici u srbiji pomilovani i povlasteni.E zato sam ja jarane razgulio ali tek 2000-e jer sam bio budala i nadao se necemu.Danas kad procita da nesposobnjakovici ne znaju uzeti donaciju od nekih 7 miliona za obnovu zicare pomislim kavi su to bilmezi na vlasti.Ali to nije teme a i ne bi dalje.Nego razguli ako imas sansu a vratiti se mozes kad god hoces.
- delllboy79
#321 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Niko se jos nije vratio .
- luckylaka
#322 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Kazem samo da imas mogucnost da se vratis kad god hoces a da odes ...ne znam cini mi se malo teze.delllboy79 wrote:Niko se jos nije vratio .
- nemampojma0
#323 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
...pa nek se nadlaguju do mile volje, da ostali svijet na forumu rahat bude. Dje ste tarzani
@PM72 , kaze Haso Husi da je zivio u Londonu, a ovaj ga pita gdje je to i kaze Haso da je to jedno 2000km od Sarajeva. A Huso se uhvati za glavu i kaze: "joj jarane u kojoj si ti vukojebini zivio". Nekako mi licis na ovog Husu...znas, Sarajevo = centar svijeta. To nije seljakluk, vec malogradjanstina.
Moradoh
Mojne, obrisao sam ti dio komentara kojim kršiš pravila. Hvala
@PM72 , kaze Haso Husi da je zivio u Londonu, a ovaj ga pita gdje je to i kaze Haso da je to jedno 2000km od Sarajeva. A Huso se uhvati za glavu i kaze: "joj jarane u kojoj si ti vukojebini zivio". Nekako mi licis na ovog Husu...znas, Sarajevo = centar svijeta. To nije seljakluk, vec malogradjanstina.
Moradoh
Mojne, obrisao sam ti dio komentara kojim kršiš pravila. Hvala
-
istina i pravda
#324 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Nakon dužeg vremena opet sam tu, sve sam pažljivo pročitao, svaka čast pojedincima koji su dali pravi smisao temi. Neki me žele nešto pitati, neki opet imaju informacije koje me itekako zanimaju po pitanju nesretnog Zubca. Stojim vam na raspolaganju i lijep pozdrav svim ljudima dobre volje!
-
trocadero
#325 Re: Ranjeni vojnik iz Nevesinja
Stvarno?!
Trebalo ti je cetiri pune godine da sve pazljivo procitas i opet se javis.
Trebalo ti je cetiri pune godine da sve pazljivo procitas i opet se javis.