Pa ja mislim da sva 3 naroda u BiH mogu da gledaju na ftv kako hodze tako i popove i pape itd.Mislim da se ni jednom narodu to nije uskratilo,a sad drugo je to sto neki zele da im program traje malo duze nego inace.
Licno sam protiv Ramazanskog programa i ako sam Bosnjakinja koja posti,klanja itd....ali sam protiv,...zasto?Pa jednom sam to i rekla na ovom forumu ali pod drugim nikom:ima mnogo precis stvari u zivotu za koje treba da se zalaze jedan Bosnjak na Allahovom putu:sjetite se gladnih u Africi.
Toliko.
RAMAZANSKI PROGRAM NA FTV
-
meatoverhere
Svaka cast galaksijo. Problem je sto je proces zatupljivanja Bosnjaka vec dobro poodmakao proces. Treniraju nas da ne mislimo svojom glavom, nego da slijepo i bez pogovora slusamo sta nam se servira._galaksija wrote:Pa ja mislim da sva 3 naroda u BiH mogu da gledaju na ftv kako hodze tako i popove i pape itd.Mislim da se ni jednom narodu to nije uskratilo,a sad drugo je to sto neki zele da im program traje malo duze nego inace.
Licno sam protiv Ramazanskog programa i ako sam Bosnjakinja koja posti,klanja itd....ali sam protiv,...zasto?Pa jednom sam to i rekla na ovom forumu ali pod drugim nikom:ima mnogo precis stvari u zivotu za koje treba da se zalaze jedan Bosnjak na Allahovom putu:sjetite se gladnih u Africi.
Toliko.