Grohotom....Any wrote:lost&found wrote:pa bi ako ste strucni...Nosferatu wrote: Pa bil ti nama dala da te obrijemo?
obri care samo nemoj dole
jer su dole obrijale lole![]()
raja pomagajte
Moderator: anex
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
-
lost&found
pa recimo ako gospodin ima maljava ledja..al bas ono pravo...sto da ne..
a za ovo dole..ma samo podsisaj :

a za ovo dole..ma samo podsisaj :
-
Branimir Mitrovic Floyd
Polij se benzinom pa se spali
-
lost&found
hajd priznaj da ti je rekla da je mali..pa sad kuzis da ga povecas bar vizuelno

-
Teufik iz Los Angelesa
nikad ga ne obrijah
dinamite paranoican si, uzmi makaze i cap cap, ako joj i poslije bude smetalo uskrati joj lizanje jer i tebi "smeta" pas vidjet kako ce navalit
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Aaaaaaa covjeka ....
Evo ti mama fino & lijepo ostavila prirodan recept iz Male tajne Velikih majstorica , a ti se jos pecis i izvoljevas.mama29 wrote:napravi agdu, pa zalipi sa papirom, pa jakooo trzni
E nije nego.
p.s. Nek' si mu rek'o manijace.
-
lupiga_ocati
jesi li se obrijao?
-
ding-dong
#37 Re: raja pomagajte
i treba ispitati kod koga je to ona sve vidjela i zasto joj se to svidjastickitout wrote:dinamit_covjek wrote:odlučio sam da se depiliram,da ne govorim gdje,ono dole,pa ako znate gdje se to radi,ima l neki kozmetičar i boli li to i ako sam to radim kako se to radi,nebi ali me cura natjerala,kaže da to svi danas radePOMAGAJTE![]()
![]()
![]()
Ja bi podublje ispitao njen izvor informacija
-
LeKo
#38 Re: raja pomagajte
Ma pricala joj haverka koja je to nekad "vidjela"ding-dong wrote:i treba ispitati kod koga je to ona sve vidjela i zasto joj se to svidjastickitout wrote:dinamit_covjek wrote:odlučio sam da se depiliram,da ne govorim gdje,ono dole,pa ako znate gdje se to radi,ima l neki kozmetičar i boli li to i ako sam to radim kako se to radi,nebi ali me cura natjerala,kaže da to svi danas radePOMAGAJTE![]()
![]()
![]()
Ja bi podublje ispitao njen izvor informacija![]()
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ako je tebi æejf "roviti" po zarasloj "èupetini" (!!! povraæ !!!) - OK... Meðutim ako nije i ako od nje tra¾i¹ da se "podkrati" isto to i ona ima pravo od tebe tra¾iti... 
Pravi¹ problem gdje ga nema... Ako æe ona "roviti" sa vi¹e elana vi¹e kad ti to uradi¹ vjeruj mi da se isplati (ti dobija¹)...
Pravi¹ problem gdje ga nema... Ako æe ona "roviti" sa vi¹e elana vi¹e kad ti to uradi¹ vjeruj mi da se isplati (ti dobija¹)...
-
Pearl
dabogda vama zaraslima sve zarasle cure "dopale"...
fuj...
nek vi trazite da su sve cure ne uredno podsisane, nego i frizurice da imaju.. meni se zgadi zaraslo da pogledam, a ne nesto vise..
kako hoces sebi, to pruzi i drugima..
dinamite, ne moras izbrijavati, dovoljno je da redovno podsisas
fuj...
nek vi trazite da su sve cure ne uredno podsisane, nego i frizurice da imaju.. meni se zgadi zaraslo da pogledam, a ne nesto vise..
kako hoces sebi, to pruzi i drugima..
dinamite, ne moras izbrijavati, dovoljno je da redovno podsisas
-
Pearl
pa treba da se pohvali kasnije sa novim "image-om, a ne da ostane bez ponosa
nemojte prepadati co'eka, jos ce pomisliti da je to nesto strasno..
nemoj da pozovemo sve zene na bojkot kozmetickih salona ..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
zbun lijevo, zbun desno...joj zamisli tek shishke ispod mishke...leleee....
oshishati i kremom za depilaciju dovrsiti.... DA, ako mogu ja, mozes i ti...bice ugodnije i tebi i tvojoj dragoj...
oshishati i kremom za depilaciju dovrsiti.... DA, ako mogu ja, mozes i ti...bice ugodnije i tebi i tvojoj dragoj...
-
Pearl
bljakkkkkk...najezim se samo kad pomislim... (smajli sto povraca)..mIRCerka wrote:zbun lijevo, zbun desno...joj zamisli tek shishke ispod mishke...leleee....
neka bona, dlake su za frajere, samo se pederi brijumIRCerka wrote: oshishati i kremom za depilaciju dovrsiti.... DA, ako mogu ja, mozes i ti...bice ugodnije i tebi i tvojoj dragoj...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
onda sam ja peder...Pearl wrote:bljakkkkkk...najezim se samo kad pomislim... (smajli sto povraca)..mIRCerka wrote:zbun lijevo, zbun desno...joj zamisli tek shishke ispod mishke...leleee....
neka bona, dlake su za frajere, samo se pederi brijumIRCerka wrote: oshishati i kremom za depilaciju dovrsiti.... DA, ako mogu ja, mozes i ti...bice ugodnije i tebi i tvojoj dragoj...![]()
-
car-x
lijepo je to kad se tek obrijes..
tek jedno drugi-treci dan pocnes psovati mater onom ko te navratio da dignes zilet na svog cupka..
al tad je vec kasno.. drugi-treci dan vec je jedna ruka refleksno tamo dole i drpas se, a najradije bi kozu zgulio..
tek jedno drugi-treci dan pocnes psovati mater onom ko te navratio da dignes zilet na svog cupka..
al tad je vec kasno.. drugi-treci dan vec je jedna ruka refleksno tamo dole i drpas se, a najradije bi kozu zgulio..
- zena21
Ma dosta vas se drapa i bez brijanja i sisanjacar-x wrote:lijepo je to kad se tek obrijes..