Radon Plaza :shock:
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Vi ljudi se fakat trebate lijeciti ovih predrasuda. Kao da su Hilton i Sheraton dobili ime po nekoj apstraktnoj boginji hotela.Nosferatu wrote:I sto se vi kliberite toliko?
Koliko dodje ovaj jedan sobicak na noc? Odokativ'no ako ne mre' drukcije.
Covjek je ulozio kapital i napravio hotel od 5 zvjezdica a vama je izgleda uvijek stalo traziti dlaku u jajetu. Na kraju krajeva kao da ce stranci koji ce uglavnom biti i jedini gosti, kontati koliko je ime blesavo. Sto se tice lokacije ovo se cini kao klasicni aerodrom hotel gdje bi gosti vjerovatno bili samo zbog poslovnih razloga. Noc je 211KM ako se ne varam.
- shuriken
vidi Dado sta znaci Radon
i koje ima konotacije
pogotovo za novoizgradjene objekte
pa ces onda skontat da ce i strancima biti smijesno
ili ce ih biti strah
tako je bila u Kranjevicevoj otvorena neka slasticarna kod Magnuma
i kad platis dobijes racun na kojem pise Candida d.o.o.
sto je neko gadna gljivica ili tako neka dermatoloska boleshtina
i koje ima konotacije
ili ce ih biti strah
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
shuriken wrote:vidi Dado sta znaci Radon
i koje ima konotacije
ili ce ih biti strah
dajte mi kolac Pediculis Pubis
-
callmethebreeeze
ovo se i ja pitam?! mozda je zbog toga sto se tamo odrzavala ona konferencija naucnika?!DaysleepeR wrote:A sta radi Radon Plaza na stranici jedne državne institucije?
http://www.monks.ba/ - Ministarstvo obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo
http://www.monks.ba/front_content.php?idart=328 - Radon Plaza
-
DUREX
"Svaka cast..."FaceOff wrote:Ja stvarno ne kontam što se vi toliko iščuđujete...
Čovjek napravio to što je napravio i nazvao onako kako on želi ... istina malo narcisoidno djeluje, al Boze moj ima na to pravo.
Svaka čast za hotel...
Boze sacuvaj....
Nego, sto se naziva tice...najvise me potsjeca na neko sredstvo za ciscenje hale.... ili pak na neku jeftinu kolonjsku vodu,tipa "Brion" itd...
Medjutim,kada covjek zna o kakvom se provincijkom duhu ovdje radi,onda ni sama inventivnost autora ovog odvratnog imena (vjerujem da se tu radi o pokusaju samoga Radonjcica) nije nista cudno...
Kakve novine(meni moze da sluzi samo kao toalet papir-tariguz u situacijama kad nema nista drugo)-takav i hotel
Imamo PP Mamce,mesaru Kemo Drka,Planjax,Euro Musafirhanu itd.....i evo sad i ovo sranje zvano Radon Plaza sa 5 zvijezdica...govno u celofanu...
- Qler
bio sam neki dan tamo... reko da vidim kakva je ta prizma...
hmm utisci... ono sve je sredjeno napucnano... bez daljnjeg uradjeno je za 10... e sad konobari su isto za 10 svaka im cast... nije ni skupo pio sam kafu i kolu a draga kapucino... 7KM... ok... jedino sto mi je shega je sto u liftu ima upozorenje (a na to su nas i konobari upozorili) lift nekad stane sam
zaboravi dje je posao
pa moras pritisnuti da ti otvori vrata... izaci pritisnuti na koji ces sprat
i onda uci i nastaviti putovanje
:D:D
hmm utisci... ono sve je sredjeno napucnano... bez daljnjeg uradjeno je za 10... e sad konobari su isto za 10 svaka im cast... nije ni skupo pio sam kafu i kolu a draga kapucino... 7KM... ok... jedino sto mi je shega je sto u liftu ima upozorenje (a na to su nas i konobari upozorili) lift nekad stane sam
-
FaceOff
Jedini provincijski duh koji ovdje primjecujem naprosto izbija iz ovog tvog posta.DUREX wrote:"Svaka cast..."FaceOff wrote:Ja stvarno ne kontam što se vi toliko iščuđujete...
Čovjek napravio to što je napravio i nazvao onako kako on želi ... istina malo narcisoidno djeluje, al Boze moj ima na to pravo.
Svaka čast za hotel...
Boze sacuvaj....![]()
Nego, sto se naziva tice...najvise me potsjeca na neko sredstvo za ciscenje hale.... ili pak na neku jeftinu kolonjsku vodu,tipa "Brion" itd...
Medjutim,kada covjek zna o kakvom se provincijkom duhu ovdje radi,onda ni sama inventivnost autora ovog odvratnog imena (vjerujem da se tu radi o pokusaju samoga Radonjcica) nije nista cudno...
Kakve novine(meni moze da sluzi samo kao toalet papir-tariguz u situacijama kad nema nista drugo)-takav i hotel
Imamo PP Mamce,mesaru Kemo Drka,Planjax,Euro Musafirhanu itd.....i evo sad i ovo sranje zvano Radon Plaza sa 5 zvijezdica...govno u celofanu...
-
latinalover
nauchnica wrote:Biznis centar postao hotel... Samo se pitam sta ce napraviti od druge zgrade koju namjerava podici u sred Marin Dvora...A hotel sto jes jes napucan je, samo dokaz koliko ljudi tamo zalazi je svakodnevno zatvaranje radnji u tzv. shopping centru u Avazu...
trebao je staviti naziv fahr plaza.....onda bi jos gore bilo
-
neko iz mase
eto dokaza koliko smo ljubomorni jedni na druge, nije ni cudo sto smo crna rupa ovog svijeta
-
latinalover
neko iz mase wrote:eto dokaza koliko smo ljubomorni jedni na druge, nije ni cudo sto smo crna rupa ovog svijeta
ma tako je ...nek prave ljudi koji mogu..svaka ima cast..........
mogao je4 straviti i radovan
ali vazno je da se drzava razvija...........a kad budemo manje ljubomorni i kad budemo vise doprinosili kao sto radoncic doprinosi.............onda cemo jos brze napredovati
nek se samo gradi