njonjica wrote:Ma bravo, znala sam ja da ce od tebe nesto biti! Pravo si u "sridu"!Eshek wrote:@njonjica
Pogledaj naslov teme (tvoj naslov) i trebalo bi ti biti jasno zašto ne pišem o drugima.
Za te druge se zna, ali je isto tako jasno da su Lijanovići kriminalci. Ljudi imaju novac i sada pokušavaju da se domognu moći kako bi stekli imunitet od istraga svojih kriminalnih radnji. Jasno k'o dan.
I ne predstavljaj mi ih kao nešto novo, jer su oni već dugo i intenzivno u sprezi sa dosadašnjom vlašću, inače ne bi mogli izvoditi mahinacije koje su izvodili.
ZNA SE ali im se NE SUDI!
KAKO SE ZOVE NASLOV OVE TEME???? O KOME OVDJE TREBA PRIČATI?? KO MI PALAMUDI KAKO JE "BOSNA NJEGOVA ZEMLJA", A TU ISTU BOSNU ODERAO ZA MILIONE?!
Kriminal se ne pravda upiranjem prsta "kako to i drugi rade"!!
Samo neko sa svijetlim obrazom i ličnim primjerom može zaslužiti moj glas, a Lijanovići sigurno nisu ni blizu toj skupini ljudi!
@Njonjica
Od početka je očito kako agitiraš za ovu stranku, od ponavljanja linkova na njihovu stranicu, do očitog izbjegavanja da odgovoriš na pitanja o njihovom kriminalu i dosadašnjoj suradnji sa lopovima koji su još uvijek na vlasti.
Daj mi jedan pišljivi razlog zašto ti ljudi zaslužuju glas na izborima??
"Radom za boljitak"??
SJAŠI KURTA DA UZJAŠE MURTA...