Radom za boljitak

bezzeze

Post by bezzeze »

clan2 wrote:Ivica moze imati i "boljitak" i "zguljitak" , al Muamer, mislim , da mu je prirodniji "NAPREDAK". Al, nek ti ostane! A i Muamer moze da sere kolko hoce, al reci mu, kad treba da sere , treba da ide u halu! (ti mi prevedi ovo na taj novi jezik, pa proslijedi Muameru!) :D :D
klasicni provokatorski, kocijaski jezik. nisi za diskusiju. nisi ti tu da mislis kako ce individua pricati. sloboda govora je obavezno stivo na cemu bi ti prioritetno morao raditi. probaj naci profesionalnu pomoc.
dnevne frustracije rijesavati na drugom mijestu.
eshek wrote: Lijanovići su hiljade tona mesa uvezli pod etiketom "repromaterijal za proizvodnju", pa onda samo pakovali i prodavali glupačama kao što si ti pod sloganom "DOMAĆE"
lijanovici nisu razlog da vrijedjas ljude. takva arogancija te diskvalifikuje kao ozbiljnog. sa gore navedenim mi nisi rekao nista, osim sto si mi dosta toga rekao o sebi.
njonjica

Post by njonjica »

Eshek wrote:
:lol: :lol: :lol:

Lijanovići su hiljade tona mesa uvezli pod etiketom "repromaterijal za proizvodnju", pa onda samo pakovali i prodavali glupačama kao što si ti pod sloganom "DOMAĆE"

Kako vjerovati ljudima koji imaju kriminogenu prošlost, podmićivali sudije i ministre???

ONI SU UŠLI U POLITIKU DA BI MOGLI POBRISATI TRAGOVE SVOJIH KRIMINALNIH MAHINACIJA!!!

Jeste li vi normalni??
Nemam pojma koji si ti lik, ali tuknes mi....
Nego, hajde izdvoj mi samo jednog politicara koji je u trenutno vladajucoj postavi a nije kriminalac, pa da onda ovo blato sto si sasuo uzmem zaozbiljno :oops:
njonjica

Post by njonjica »

bezzeze wrote:
klasicni provokatorski, kocijaski jezik. nisi za diskusiju. nisi ti tu da mislis kako ce individua pricati. sloboda govora je obavezno stivo na cemu bi ti prioritetno morao raditi. probaj naci profesionalnu pomoc.
:thumbup: :bih:
Eshek

Post by Eshek »

njonjica wrote:Nemam pojma koji si ti lik, ali tuknes mi....
Nego, hajde izdvoj mi samo jednog politicara koji je u trenutno vladajucoj postavi a nije kriminalac, pa da onda ovo blato sto si sasuo uzmem zaozbiljno :oops:
Lijanovići su ljudi koji su uzeli milione na poreskim i carinskim mahinacijama, to i vrane znaju. Šta se tu ima još reći...
Brazzo

Post by Brazzo »

Eshek wrote:

to nije razlog pa podrzim one "koji manje hapaju"

Lijanovići su ljudi koji su uzeli milione na poreskim i carinskim mahinacijama, to i vrane znaju. Šta se tu ima još reći...
ako je tako to ce valjda sud procesuirtai... a to sta sve "i vrane znaju" nije dokaz ni za sta!
underground

Post by underground »

Pocelo je predizborno ispiranje mozga...Yahoooo... :-) :D
clan2

Post by clan2 »

bezzeze, Ich bitte, mich zu entschuldigen, Ich habe nicht alles verstanden!
Ein Ubersetzer brauch mich wieder! :D :D (you idiot) :kiss: :kiss: pocele gay olimpics !!!!!
zemljotres

Post by zemljotres »

RANDOM ZA BOLJITAK
sanco

Post by sanco »

Eshek wrote:
Da su njihovi pravci i centri djelovanja izrazenu u mjestima i podrjucima gdje su Bosnjaci vecina..
Da ne biraju sredstava (kao i ostali) d adodju do cilja..Jel se iko pita ako ono sto oni govore ima smisla zasto To ne urade na prostoru gdje su oni.. i oni imaju sirotinje i ne zaposlenih..

Cilj im je da po glavnim instrukcijama vrha HDZ-a vrse zamucivanje Bosnjackog birackog tjela..

Ovo je igra iza maski-probudite se!!!
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

sanco wrote:
Eshek wrote:
Da su njihovi pravci i centri djelovanja izrazenu u mjestima i podrjucima gdje su Bosnjaci vecina..
Da ne biraju sredstava (kao i ostali) d adodju do cilja..Jel se iko pita ako ono sto oni govore ima smisla zasto To ne urade na prostoru gdje su oni.. i oni imaju sirotinje i ne zaposlenih..

Cilj im je da po glavnim instrukcijama vrha HDZ-a vrse zamucivanje Bosnjackog birackog tjela..

Jos jedan ksenofob. :roll:
Nije tacno da su im centri djelovanja najizrazeniji na podrucjima gdje su Bosnjaci vecina. Ako hoces mozemo pogledati rezultate zadnjih opstinskih izbora, pa ces vidjeti da nisi u pravu.
njonjica

Post by njonjica »

Kad smo vec kod milionceka.....sjeca li se neko imena one zene koja je dobila 1 000 000 km od Lijanovica?
Eshek

Post by Eshek »

Brazzo wrote:ako je tako to ce valjda sud procesuirtai... a to sta sve "i vrane znaju" nije dokaz ni za sta!
Čuj, osim za carinske prevare, optuženi su za davanje mita kako bi se zaštitili od krivičnog gonjenja. Malo je naivno braniti ih na taj način. Onda se isto može primijeniti za Karadžića i Mladića.

Igrom slučaja sam upleten u posao koji je u sličnoj branši, i znam 100 % šta i kako su radili. Čak znam lično ljude u inostranstvu koji su ih snabdijevali mesom za koje su izbjegavali platiti carine.
sanco

Post by sanco »

jeza u ledja wrote:
sanco wrote:
Eshek wrote: Lijanovići su ljudi koji su uzeli milione na poreskim i carinskim mahinacijama, to i vrane znaju. Šta se tu ima još reći...

Jos jedan ksenofob. :roll:
Nije tacno da su im centri djelovanja najizrazeniji na podrucjima gdje su Bosnjaci vecina. Ako hoces mozemo pogledati rezultate zadnjih opstinskih izbora, pa ces vidjeti da nisi u pravu.

Ne treba znam neke ljude koji mogu doci do preciznijih podataka nego sto ih ti imas.Pogledaj ti opet svoje te podatke pa pa reci ko cini vecinu i ko podlijeze uticaju njihovom.. 8-)
Drasko

Post by Drasko »

Cilj im je da po glavnim instrukcijama vrha HDZ-a vrse....
Imas li nekih konkretnih dokaza da su oni produzena ruka HDZ-a?

Ja mislim da su jedna od rijetkih stranaka koja nije nacionalno opterecena, bar ovako na prvi pogled imaju jednako jaku podrsku kod sva tri naroda i u oba entiteta..
njonjica

Post by njonjica »

Kandidati za članove Predsjedništva BiH su Mladen Ivanković Lijanović, Muhamed Čengić i Ranko Bakić .

Procitala sam programska nacela koja mozete naci na http://www.zaboljitak.ba/pub/index.php? ... tcat&cat=2

Meni se cini ok.....sta vi mislite?
njonjica

Post by njonjica »

Drasko wrote:

Ja mislim da su jedna od rijetkih stranaka koja nije nacionalno opterecena, bar ovako na prvi pogled imaju jednako jaku podrsku kod sva tri naroda i u oba entiteta..
Mislimo slicno....
Ne znam da li je jos neki politicar imao podrsku u FBiH i u RS podjednako....
Drasko

Post by Drasko »

njonjica wrote: Mislimo slicno....
:thumbup:

Ako nista bar kampanju ne grade na strahu od "onih drugih" i to je vec jedan veliki plus
njonjica

Post by njonjica »

I znas sta.....kad je Lijanovic u emisiji rekao: moja domovina je moja kuca, moja ulica, moja domovina je Siroki Brijeg, moja domovina je Bosna i Hercegovina..... :-D :-D
Eshek

Post by Eshek »

Drasko wrote:

U pravu si, nisu nacionalno opterećeni, nego kriminalno :roll:
Eshek

Post by Eshek »

njonjica wrote:I znas sta.....kad je Lijanovic u emisiji rekao: moja domovina je moja kuca, moja ulica, moja domovina je Siroki Brijeg, moja domovina je Bosna i Hercegovina..... :-D :-D
Zašto ti Lijanoviće toliko reklamiraš, pa čak ih toliko pratiš da ih možeš i citirati, a ignorišeš njihov kriminal :? :?
njonjica

Post by njonjica »

Eshek wrote:
njonjica wrote:I znas sta.....kad je Lijanovic u emisiji rekao: moja domovina je moja kuca, moja ulica, moja domovina je Siroki Brijeg, moja domovina je Bosna i Hercegovina..... :-D :-D
Zašto ti Lijanoviće toliko reklamiraš, pa čak ih toliko pratiš da ih možeš i citirati, a ignorišeš njihov kriminal :? :?
FAKAT ne kontam pitanje.
Ja reklamiram Lijanovice? :lol:
A ovo je citat iz emisije, sta cu kad imam memoriju, men.
Nego, ja sam ti sretna sto je pokrenut postupak, i kad bude donesena presuda bit cu jos sretnija, ma kakva ona bila.
Nego, ono sto mene zulja je u stvari arsin kojim se mjeri. Vecih kriminalaca koji nisu ni optuzeni, jos uvijek voze skupa vozila i uredjuju nam pravnu drzavu, ha, zamisli, i koje ce OPET neskolovani ili mrznjom zadojeni zaokruziti na naredne godine..... :?
Nista ti o tome ne napisa :zzzz:
Eshek

Post by Eshek »

@njonjica

Pogledaj naslov teme (tvoj naslov) i trebalo bi ti biti jasno zašto ne pišem o drugima.

Za te druge se zna, ali je isto tako jasno da su Lijanovići kriminalci. Ljudi imaju novac i sada pokušavaju da se domognu moći kako bi stekli imunitet od istraga svojih kriminalnih radnji. Jasno k'o dan.

I ne predstavljaj mi ih kao nešto novo, jer su oni već dugo i intenzivno u sprezi sa dosadašnjom vlašću, inače ne bi mogli izvoditi mahinacije koje su izvodili.
forza milan

Post by forza milan »

pa nas narod fakat nije normalan
ako ima neko - a evo izgleda da ima - ko vjeruje onom gelipteru koji je drzavu ostetio za stotine miliona maraka i koji hoce da udje u vlast upravo iz razloga da to sam sebi halali - nek se ubije odmah
eto glasajte ua njega
strasan je
sve ce zaposlit
voli bosnu, voli ovaj narod, ne mozte da vecera kadf se sjeto koliko gladnih ima
da vam seselj dodje i slozi pricu nasjeli biste
fakat ste...
njonjica

Post by njonjica »

Ups....ljudi iz stranke o kojoj je ovdje rijec nisu bili na koridi....kakva greska! :D :D
njonjica

Post by njonjica »

Eshek wrote:@njonjica

Pogledaj naslov teme (tvoj naslov) i trebalo bi ti biti jasno zašto ne pišem o drugima.

Za te druge se zna, ali je isto tako jasno da su Lijanovići kriminalci. Ljudi imaju novac i sada pokušavaju da se domognu moći kako bi stekli imunitet od istraga svojih kriminalnih radnji. Jasno k'o dan.

I ne predstavljaj mi ih kao nešto novo, jer su oni već dugo i intenzivno u sprezi sa dosadašnjom vlašću, inače ne bi mogli izvoditi mahinacije koje su izvodili.
Ma bravo, znala sam ja da ce od tebe nesto biti! Pravo si u "sridu"!

ZNA SE ali im se NE SUDI! :?
Post Reply