radni kolega

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sokkia

#126 Re: radni kolega

Post by sokkia »

Ridjobrki wrote:
sokkia wrote:kolega se nabacuje, a hocel' uspjet do tebe je :-)
Ma nije to nabacivanje, nije joj ništa konkretno ponudio. Čovjek je malo gotivi, daje joj osjećaj da mu je fino u njenom društvu, da mu je bliska i to je to. Takav kolega zlata vrijedi i ništa joj za njega ne bi trebalo biti teško.
da nisi ti u pitanju :lol:
Ridjobrki

#127 Re: radni kolega

Post by Ridjobrki »

Ja sam imao sličnu situaciju sa jednom Majom iz računovodstva. Isto tako se ponašala prema meni kao ovaj kolega prema @opasno i nije se okanula dok me nije obeščastila ali to je samo izuzetak od pravila, ne vjerujem da je ovdje takav slučaj.
elma89_

#128 Re: radni kolega

Post by elma89_ »

A mojoj prijateljici se nabacivao ljekar ,ja joj rekla da ga prijavi jer je tu bila pacijent :D
eluna

#129 Re: radni kolega

Post by eluna »

opasno wrote:Radni kolega radi u mojoj firmi već godinu dana. Od početka smo se dobro slagali i mogli pričati o svemu, valjda što smo ista generacija. Oženjen je i ima malo dijete. Ja sam se udala prije pola godine, i prije toga smo pričali nekad o svim pripremama i prvi je znao za sve. Zadnja 2 - 3 mjeseca se počeo zezati sa mnom, zadirkivati i dodirivati kada god prođe pored mog stola, za vrat, ruku, kosu i to kad nema nikoga u kancelariji. Koristi svaku priliku da me uhvati za ruku. Kaže da sam mu simpatična, da je to sve neka zeza i da to radi zbog neke opuštenije atmosfere na poslu. Malo mi je neugodno, da i drugi na poslu ne bi šta pomislili. Ne znam otkud takva promjena u ponašanju prema meni.
jasno i glasno mu stavi do znanja da ti je neugodno zbog takvog ponašanja, da ti smeta, i jasno i glasno ga zamoli da to više ne radi.....obavezno vodi računa da tom razgovoru bude prisutan još neko za koga znaš da će potvrditi to što si mu rekla nedaj bože da zatreba, također, negdje u rokovnik zapiši datum kada to uradiš, i prati reakcije nakon istog - očekuj svašta jer ništa gore nema nego kad se muškarcu razveže jezik nakon što mu udariš na ego odbijanjem intimnosti

moja ti je preporuka da i suprugu kažeš šta ovaj radi i šta ćeš napraviti - da čovjek zna da može očekivati masu neprimjerenih komentara i spletki samo zato što nisi zainteresovana za dotičnog kolegu, a i ne želiš probleme na poslu, a vjerovatno ni u kući

:thumbup:
elma89_

#130 Re: radni kolega

Post by elma89_ »

Ridjobrki wrote:
sokkia wrote:kolega se nabacuje, a hocel' uspjet do tebe je :-)
Ma nije to nabacivanje, nije joj ništa konkretno ponudio. Čovjek je malo gotivi, daje joj osjećaj da mu je fino u njenom društvu, da mu je bliska i to je to. Takav kolega zlata vrijedi i ništa joj za njega ne bi trebalo biti teško.
Znaci tebi je nabacivanje samo ako jasno i glasno kaze "zelis li ..?" ma daj :D

ovo je klasicno nabacivanje,ja da sam ti sljedeci put bi mu rekla nesto u stilu ..kako te nije sramota,perverznjak jedan :D
tendzera

#131 Re: radni kolega

Post by tendzera »

elma89_ wrote:A mojoj prijateljici se nabacivao ljekar ,ja joj rekla da ga prijavi jer je tu bila pacijent :D
Njojzi prijalo,pa ga nije ni prijaHvila? :oops:
ultima_palabra

#132 Re: radni kolega

Post by ultima_palabra »

eluna wrote:
opasno wrote:Radni kolega radi u mojoj firmi već godinu dana. Od početka smo se dobro slagali i mogli pričati o svemu, valjda što smo ista generacija. Oženjen je i ima malo dijete. Ja sam se udala prije pola godine, i prije toga smo pričali nekad o svim pripremama i prvi je znao za sve. Zadnja 2 - 3 mjeseca se počeo zezati sa mnom, zadirkivati i dodirivati kada god prođe pored mog stola, za vrat, ruku, kosu i to kad nema nikoga u kancelariji. Koristi svaku priliku da me uhvati za ruku. Kaže da sam mu simpatična, da je to sve neka zeza i da to radi zbog neke opuštenije atmosfere na poslu. Malo mi je neugodno, da i drugi na poslu ne bi šta pomislili. Ne znam otkud takva promjena u ponašanju prema meni.
jasno i glasno mu stavi do znanja da ti je neugodno zbog takvog ponašanja, da ti smeta, i jasno i glasno ga zamoli da to više ne radi.....obavezno vodi računa da tom razgovoru bude prisutan još neko za koga znaš da će potvrditi to što si mu rekla nedaj bože da zatreba, također, negdje u rokovnik zapiši datum kada to uradiš, i prati reakcije nakon istog - očekuj svašta jer ništa gore nema nego kad se muškarcu razveže jezik nakon što mu udariš na ego odbijanjem intimnosti

moja ti je preporuka da i suprugu kažeš šta ovaj radi i šta ćeš napraviti - da čovjek zna da može očekivati masu neprimjerenih komentara i spletki samo zato što nisi zainteresovana za dotičnog kolegu, a i ne želiš probleme na poslu, a vjerovatno ni u kući

:thumbup:
Pa rekla je da joj je "malo" neugodno, a i to malo je da ne bi drugi šta pomislili :mrgreen:
detroit-mercy

#133 Re: radni kolega

Post by detroit-mercy »

Ridjobrki wrote:Postavljačica teme je jasno rekla da joj je neugodno radi ovoga i nemojte je osuđivati. Tek se udala i ima dovoljno seksa u braku da ne bi pomislila na prevaru čak i da joj prija kolegino dodirivanje i da joj krene suza niz butinu kad je pomiluje.

Lijepo je čuti da još postoje ljudi kojima je stalo do ugodne atmosfere na poslu, tačno bi čovjek sa takvim ljudima ostajao prekovremeno raditi.
Team work is key to success :D .
elma89_

#134 Re: radni kolega

Post by elma89_ »

uskrsno_respo wrote:
elma89_ wrote:A mojoj prijateljici se nabacivao ljekar ,ja joj rekla da ga prijavi jer je tu bila pacijent :D
Jel mozda ljekar bio ginekolog?
Vidio dobro ocuvanu limariju pa mozda zato se i nabacivao
Ne nije ali dobra ti ta :lol: :lol:
elma89_

#135 Re: radni kolega

Post by elma89_ »

Pa rekla je da joj je "malo" neugodno, a i to malo je da ne bi drugi šta pomislili
Mislim da ova tema nebi postojala da je tako da je njoj neugodno samo zbog toga
L u c i f e r

#136 Re: radni kolega

Post by L u c i f e r »

Jel više šta bilo? Image
shmizlica

#137 Re: radni kolega

Post by shmizlica »

luci ova je davno pobjegla s teme....sad čekamo da se pojavi s novim nickom :D
L u c i f e r

#138 Re: radni kolega

Post by L u c i f e r »

shmizlica wrote:luci ova je davno pobjegla s teme....sad čekamo da se pojavi s novim nickom :D
Image
lavorpunvode

#139 Re: radni kolega

Post by lavorpunvode »

shmizlica wrote:luci ova je davno pobjegla s teme....sad čekamo da se pojavi s novim nickom :D
il je muz provalio :cry:
gilla

#140 Re: radni kolega

Post by gilla »

Eno je na hrvatskom forumu, alchak je savjetuje, sl.sto sam i ja rekao, napisao.
sha_ba

#141 Re: radni kolega

Post by sha_ba »

sjo alche nema gdje ne ordinira :lol: :lol: :lol:
divlji vjetar

#142 Re: radni kolega

Post by divlji vjetar »

Jel ima kakvih rezultata, plus, minus, gornji, donji,kombinatorika ........
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#143 Re: radni kolega

Post by ladyblue18 »

gilla wrote:Eno je na hrvatskom forumu, alchak je savjetuje, sl.sto sam i ja rekao, napisao.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=807076 :lol: morala sam maksuz otici da vidim :D
shmizlica

#144 Re: radni kolega

Post by shmizlica »

vazduh trepti kao da nebo gori :D lady ti si kriva :facepalm:
ladyblue18

#145 Re: radni kolega

Post by ladyblue18 »

A nije ovo prvi put da cujem da otvaraju iste teme i ovdje i tamo samo sto nisam nikada provjeravala :D
shmizlica

#146 Re: radni kolega

Post by shmizlica »

nisam ni ja....ti si me navela...kako sad dalje :lol: :D
ladyblue18

#147 Re: radni kolega

Post by ladyblue18 »

shmizlica wrote:nisam ni ja....ti si me navela...kako sad dalje :lol: :D
Samo se prepusti :evil: :lol:
divlji vjetar

#148 Re: radni kolega

Post by divlji vjetar »

Lejdi kraljica si
sokkia

#149 Re: radni kolega

Post by sokkia »

al @opasno zbrisala i sa jednog i sa drugog foruma i nece da nam kaže dokle je kolegao stigao :-)
jel poceo tapšati i po dupencetu :-D
Post Reply