ZTE ZXV10W300 postavke problem?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
golff

#1 ZTE ZXV10W300 postavke problem?

Post by golff »

Imam ovaj zte zxv10w300 wireless modem od bh telecoma,problem je vezan za postavke tj.kada resetujem modem na fabricke postavke onda uspijem promjeniti password od modema i podesiti modem kako meni odgovara,medjutim nakon nekog vremena npr. dan-dva ili ako se iskljuci iz struje on sam vrati postavke kako su i bile prije mog podesavanja i sto je jos gore ne da mi uopste pristup preko ip adrese dok ga ponovo ne resetujem na fabricke postavke :twisted: .Da li neko zna ima li kakav fazon da se to blokira da mi ne ponistava postavke nakon sto ga iskljucim iz struje ili nakon odredjenog vremena.Nekada davno sam koristio drugu sifru za wireless i podesavao modem i kada se desi vracanje postavki uvijek vrati na te postavke od prije mozda godinu dana sto znaci da je nekako i negdje to snimljeno.Ima li negdje mozda drugi firmware koji radi na bh telecom.
Qurajber

#2 Re: ZTE ZXV10W300 postavke problem?

Post by Qurajber »

golff wrote:Imam ovaj zte zxv10w300 wireless modem od bh telecoma,problem je vezan za postavke tj.kada resetujem modem na fabricke postavke onda uspijem promjeniti password od modema i podesiti modem kako meni odgovara,medjutim nakon nekog vremena npr. dan-dva ili ako se iskljuci iz struje on sam vrati postavke kako su i bile prije mog podesavanja i sto je jos gore ne da mi uopste pristup preko ip adrese dok ga ponovo ne resetujem na fabricke postavke :twisted: .Da li neko zna ima li kakav fazon da se to blokira da mi ne ponistava postavke nakon sto ga iskljucim iz struje ili nakon odredjenog vremena.Nekada davno sam koristio drugu sifru za wireless i podesavao modem i kada se desi vracanje postavki uvijek vrati na te postavke od prije mozda godinu dana sto znaci da je nekako i negdje to snimljeno.Ima li negdje mozda drugi firmware koji radi na bh telecom.

Ne postoji zato što se iz telekoma automatski konfiguriše...
leon25

#3 Re: ZTE ZXV10W300 postavke problem?

Post by leon25 »

kad ga resetujes iskljuci CWMP i konfigurisi i telecom ga nece vise automatski konfigurisat u mene tako radi bez problema
Post Reply