Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
lokalni_razdjevičar

#1 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by lokalni_razdjevičar »

Povuci Me Za Prst wrote:Ima godina kako sam uzeo ovaj mobitel u tehnoshopu ali nakon nekoliko dana dobio sam na poklon LG G4 koji je puno bolji a ovaj sam ostavio za rezerve :D i nisam ga ni palio, pošto mi ne treba prodao sam ga ali prilikom restarta i vraćanja na fabričke postavke zaboravio sam Gmail na koji sam se prijavio i sad ne mogu ništa, da ne dajem bezveze 30/40 maraka imali neki brzi hack za ovo?
mislim da si teska budaletina
KIseljak12

#2 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by KIseljak12 »

Ne moze se to rijesiti ni s 3000-4000 maraka, nije pitanje para. Ako uspijes ikako rijesiti to (osim da se sjetis logina), ja ti dam 30-40 maraka od sebe.
el_bake007

#3 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by el_bake007 »

vrati telefon jer si ga našao/otuđio
Radar71

#4 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by Radar71 »

ima ima na youtube :lol: :lol:
strong69

#5 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by strong69 »

Telefon je blokiran jer je formatiran uz pomoc kombinacije sa tasterima i "dugmadima" a koristen drugi nalog za prijavu. Mjere zastite nisu bile iskljucene. Dakle, nema sanse da bude upotrebljiv dok se ne loguje sa prvobitnim nalogom koji je neophodan za to.
brazzo19

#6 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by brazzo19 »

Moze se rijesti u bilo kojoj malo bolje opremljenoj radnji koja servisira telefone, potreban je z3x box sa kojim se dekodiraju telefoni isto tako moze se "skinuti" i gmail pomocu njega tako da ne H'lupate bezveze :D Da je Iphone i icloud u pitanju onda bi bila druga prica, s obzirom da je android skida se taj gmail bez problema ;)
brazzo19

#7 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by brazzo19 »

Povuci Me Za Prst wrote:
brazzo19 wrote:Moze se rijesti u bilo kojoj malo bolje opremljenoj radnji koja servisira telefone, potreban je z3x box sa kojim se dekodiraju telefoni isto tako moze se "skinuti" i gmail pomocu njega tako da ne H'lupate bezveze :D Da je Iphone i icloud u pitanju onda bi bila druga prica, s obzirom da je android skida se taj gmail bez problema ;)
Sinoć ja odnjeo čovjeku kaže lik može nema problema to je 15 minuta posla, dođi po telefon zorom oko 8 kad otvorim radnju i tako je i bilo, radi sve ok bez problema evo drkam mu sve opcije i radi ko singerica.

Iphone i icloud i to više nije problem ali nije tema :D
Ma i nije al je skupo ;)
KIseljak12

#8 Re: Zaboravio Gmail(Samsung A5)

Post by KIseljak12 »

brazzo19 wrote:Moze se rijesti u bilo kojoj malo bolje opremljenoj radnji koja servisira telefone, potreban je z3x box sa kojim se dekodiraju telefoni isto tako moze se "skinuti" i gmail pomocu njega tako da ne H'lupate bezveze :D Da je Iphone i icloud u pitanju onda bi bila druga prica, s obzirom da je android skida se taj gmail bez problema ;)
Nisam ja skonto da se radi o skidanju zastite, nego o pronalazenju zaboravljenog maila. Uglavnom, ta zastita se skida bez puno problema, al nema dzabe ni u stare babe.
Post Reply