tnt-tunja wrote:Ima li neko System launcher iz Xiaomia (npr. Redmi Note 5) da uploada?
Pocophone F1 ima neki svoj poco launcher koji naginje na klasicni android, ali mi nije to - to. Radije cu skinuti nova launcher i rijesiti stvar, ali bih zelio i dalje nastaviti imati dozivljaj kao na Redmi Note 5.
BTW, baterija me je strahota iznenadila iako je kapacitet 4000mAh kao i na Redmi Note 5, izgleda ovaj procesor balansira potrosnju energije, pa mu baterija traje isto, cak i duze nego na Redmi Note 5 (nakon update).
Drugo pitanje, kako mogu zabraniti, deaktivirati ovaj zahtjev za update. Note 5 su sjxebali sa updateom, baterija je izgubila na trajanju, a cak su i rezoluciju promijenili i glupost kod smanjivanja tonova...
Stvar ukusa, al eto meni ne godi.
Neznam da se može ekstraktirati aplikacija System Launcher iz mobitela pa da se pošalje. Pogledaj na internetu ( XDA forum) ima li aplikacija Xiaomi Launchera.
Znači baterija Pocophone je dobra kao i na RN5 ako ne i bolja? To je fino za čuti
Mene najviše zanima kakva je kamera u usporedbi sa Redmi Note 5 , pa ako bi mogao baciti koju riječ ili sliku. Zanima me je li napredak u odnosu na RN5 i koliko se može uspoređivati sa oatalim flagshipovima.
Što se tiče updatea, ja ne znam metodu potpune zabrane. Mislim da je najbolje ignorirati prijedlog za update. Mada vjerojatno ima metoda za desablovanje updatea.
Pada mi na pamet da su neki pisali kako se otključavanjem rootanjem i prčkanjem po nekim registrima zna izgubit OTA update. Pa možda je to put...neznam..
Što se tiče RN5 ja nisam MIUI 10 doživio tako loše. Svi kažu da je baterija lošija, ali ja ne primjetim neku mjerljivu razliku. A što se tiče rezolucije nisam skontao da su išta dirali?
Po meni je ovaj MIUI 10 manje više kozmetika. Možda ima više nekih promjena "ispod haube" ali na vrhu osim Ajfonastičnog izgleda ne vidim nekih razlika...
Haj baci još kakvih dojmova
Edit: Evo našao sam ti na apkmirror Xiaomijeve Launchere. Redmi Note 5 ti koristi ovaj 4.5.3.12.
Samo ne znam kako će ti se uklopiti RN5 launcher na Poco zbog tog notcha..
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-in ... 7-release/