I onda dodje dileja i pocne "najbolji skin al'ami, rekao antutu, hrvatski smartphone.hr i ugledni portal benchmarkikineskihmobitela.rs"Tabijat wrote:
https://www.bleepingcomputer.com/news/s ... ir-phones/
Xiaomi mobiteli
Moderator: Benq
- diablobih
#6526 Re: Xiaomi mobiteli
- valjuga
#6527 Re: Xiaomi mobiteli
Ovo kod mene nema ni na jednom šiljaomiju.diablobih wrote:I onda dodje dileja i pocne "najbolji skin al'ami, rekao antutu, hrvatski smartphone.hr i ugledni portal benchmarkikineskihmobitela.rs"Tabijat wrote:
https://www.bleepingcomputer.com/news/s ... ir-phones/
Al doduše u inicijalnom postavljanju gmail računa na telefon ja odbijem one experience comunity i ostala s..nja!
- diablobih
#6528 Re: Xiaomi mobiteli
Bit ce svima, jednostavno tako stavili klocevi.
-
zippoo87
#6529 Re: Xiaomi mobiteli
nema ni kod mene reklama
to je ovaj nesto skinuo,neku aplikaciju ili je pokupio kakav virus ,pa mu iskace
ja koristim xiaomi 5 mjeseci i niti jednom mi nije iskocila neka reklama preko cijelog displaya
to je ovaj nesto skinuo,neku aplikaciju ili je pokupio kakav virus ,pa mu iskace
ja koristim xiaomi 5 mjeseci i niti jednom mi nije iskocila neka reklama preko cijelog displaya
- kloniran
#6530 Re: Xiaomi mobiteli
iskacu meni kad koristim njihov cleaner
ali samo dok se koristi aplikacija
- valjuga
#6531 Re: Xiaomi mobiteli
Nemoj brkat kad si u nekoj aplikaciji pa ti nudi reklame,i kad uđeš u Settings pa ti uvaljuje reklame.kloniran wrote:iskacu meni kad koristim njihov cleaner
-
l33t
#6532 Re: Xiaomi mobiteli
ne brka, imaju reklame cak i u file explorer - sistemski default app... naravno morate biti spojeni na net 
edit: btw hvala za ovaj link sad sam iskljucio ads
forum je zakon 
edit: btw hvala za ovaj link sad sam iskljucio ads
- valjuga
#6533 Re: Xiaomi mobiteli
Kad kupiš telefon i kad upališ prvi put telefon,nemoj samo ići NEXT, NEXT, I AGREE nego nešto i pročitaj i ti i ostali,jer uvijek ima neka zvrčka koja ti možda i ne paše.l33t wrote:ne brka, imaju reklame cak i u file explorer - sistemski default app... naravno morate biti spojeni na net
edit: btw hvala za ovaj link sad sam iskljucio adsforum je zakon
-
l33t
#6534 Re: Xiaomi mobiteli
jah citaj TOS od par stranica aj ne kakivaljuga wrote:Kad kupiš telefon i kad upališ prvi put telefon,nemoj samo ići NEXT, NEXT, I AGREE nego nešto i pročitaj i ti i ostali,jer uvijek ima neka zvrčka koja ti možda i ne paše.l33t wrote:ne brka, imaju reklame cak i u file explorer - sistemski default app... naravno morate biti spojeni na net
- valjuga
#6535 Re: Xiaomi mobiteli
l33t wrote:jah citaj TOS od par stranica aj ne kakivaljuga wrote:Kad kupiš telefon i kad upališ prvi put telefon,nemoj samo ići NEXT, NEXT, I AGREE nego nešto i pročitaj i ti i ostali,jer uvijek ima neka zvrčka koja ti možda i ne paše.l33t wrote:ne brka, imaju reklame cak i u file explorer - sistemski default app... naravno morate biti spojeni na net
- valjuga
#6536 Re: Xiaomi mobiteli
Ja ovako jaranima kad instaliram npr.windowse okrenem im ekran i pitam ih slažete li se vi s ovim pravilima 
-
hhaarree
#6537 Re: Xiaomi mobiteli
Nije cijeli TOS neg jedno dugme koje trebas ugasit, fino te pita hos reklamel33t wrote:jah citaj TOS od par stranica aj ne kakivaljuga wrote:Kad kupiš telefon i kad upališ prvi put telefon,nemoj samo ići NEXT, NEXT, I AGREE nego nešto i pročitaj i ti i ostali,jer uvijek ima neka zvrčka koja ti možda i ne paše.l33t wrote:ne brka, imaju reklame cak i u file explorer - sistemski default app... naravno morate biti spojeni na net
(tek sad vidim da hvorum ne podrzava emojie osim ovih svojih)
-
Tabijat
#6538 Re: Xiaomi mobiteli
Možda je od neke verzije Miui-ja, nemam pojma. Razumljivo je to, oni moraju na neki način opravdati nisku cijenu. Vidjela sam i neke videe da je moguće to i pogasiti, ali je zakopano duboko u postavkama.
Ali da mi se desilo nekim slučajem, da mi u sistemu iskoči reklama (i da se ne moze ugasiti), pa trehnula bi ga od zid momentalno.
Ja nemam Xiaomi, uvijek bili Nexusi, ali sad planiram kupiti A2, zato i ova pitanja.
Ali da mi se desilo nekim slučajem, da mi u sistemu iskoči reklama (i da se ne moze ugasiti), pa trehnula bi ga od zid momentalno.
Ja nemam Xiaomi, uvijek bili Nexusi, ali sad planiram kupiti A2, zato i ova pitanja.
-
hhaarree
#6539 Re: Xiaomi mobiteli
Reklame su do MIUI-a, posto je to njihov skin mogu nabacati sta hoce. A2 koliko znam ima Android One tako da nema reklama u sistemskim aplikacijama osim mozda mozda u preinstalled aplikacijama od xiaomija. Mada evo ja note 5 koristim 7 dana i za sada nisam vidio ni jednu nigdje, zadnja verzija miui 10, global.Tabijat wrote:Možda je od neke verzije Miui-ja, nemam pojma. Razumljivo je to, oni moraju na neki način opravdati nisku cijenu. Vidjela sam i neke videe da je moguće to i pogasiti, ali je zakopano duboko u postavkama.
-
sabanss
#6540 Re: Xiaomi mobiteli
Davno se mučio sa reklamama... To je ustvari fake ROM nekog resellera, Xiaomi ROM nema reklama 100%
-
Tabijat
#6541 Re: Xiaomi mobiteli
Ma nije bolan, eno CEO xiaomija najavio na nekoj konferenciji.sabanss wrote:Davno se mučio sa reklamama... To je ustvari fake ROM nekog resellera, Xiaomi ROM nema reklama 100%
@hharree, ako je pure android, ne bi trebao imati ni predinstalirane aplikacije proizvođača. U tome i jest sva pamet pure androida, nije u launcheru.
-
sabanss
#6542 Re: Xiaomi mobiteli
Imao iskustvo sa pet Xiaomi telefona, što svojih, što ženinih, problem sa reklamama samo na jednom.
Čak i tražio pomoć od jednog forumaša, prepoznat će se... Kad sam flešnuo mobitel sa Xiaomi Global ROM-om nikad više problema. Telefon inače bio sa Gearbest-a
Čak i tražio pomoć od jednog forumaša, prepoznat će se... Kad sam flešnuo mobitel sa Xiaomi Global ROM-om nikad više problema. Telefon inače bio sa Gearbest-a
- diablobih
#6543 Re: Xiaomi mobiteli
Sad bi trebali svi sa MIUI skinom imati reklame, ako ne trenutno uskoro hoce. To je potvrdjeno i to je tako.
-
hhaarree
#6544 Re: Xiaomi mobiteli
Vjeruj da nisam u toku s android one. eto znaci na a2 nece biti nigdje reklama, kolegica iznad nek slobodno kupiTabijat wrote:Ma nije bolan, eno CEO xiaomija najavio na nekoj konferenciji.sabanss wrote:Davno se mučio sa reklamama... To je ustvari fake ROM nekog resellera, Xiaomi ROM nema reklama 100%
@hharree, ako je pure android, ne bi trebao imati ni predinstalirane aplikacije proizvođača. U tome i jest sva pamet pure androida, nije u launcheru.
- kloniran
#6545 Re: Xiaomi mobiteli
u stetingsu nema, ali ubise u stock aplikacijama, a ne mogu se izbrisativaljuga wrote:Nemoj brkat kad si u nekoj aplikaciji pa ti nudi reklame,i kad uđeš u Settings pa ti uvaljuje reklame.kloniran wrote:iskacu meni kad koristim njihov cleaner
mada meni n smeta, ne koristim ih
-
exampLe.
#6546 Re: Xiaomi mobiteli
Je li iko kupio/probao Pocophone?
- rovac13
#6547 Re: Xiaomi mobiteli
Jel neko probao xiaomi roidmi fm transmiter.
Znam da nije tema,al nema takve teme,da ne otvaram novu.
Samo me zanima jel smece poput ostalih fm ransmitera koji se nadju za sicu.
Kontam mozda je xiaomi to malo kulturnije napravio.
Kosta 15-20 $
Kosta 15-20 $
-
Nermin_BH
#6548 Re: Xiaomi mobiteli
Koristim ja odavno roidmi 2s. Samo mozda mikrofon ne valja bolje bi bilo da ima port za eksterni mikrofon pa da se moze zakaciti kod retrovizora srednjeg. Mozda ima u aplikaciji da se podesi osjetljivost mikrofona, nisam provjerio. Ali je najveci problem sto je u njemu mikrofon i prenosi vibracije od auta tako da u pokretu auta zeza pa onaj s kim pricas slabije te cuje.rovac13 wrote:Jel neko probao xiaomi roidmi fm transmiter.
Kosta 15-20 $
Frekvencije blokira okolo i ocisti ono sustanje, cist zvuk preko bluetootha povezes telefon i pustis muziku i mozes se javiti i pricati kad te neko zove da cujes na zvucnike u autu. Ima opcija i da vidis stanje akumulatora napon. Ima dva usb porta za punjenje od 2.4A sto je sasvim dovoljno. Za roidmi 2s moras imati ovakav "upaljac" utor
https://uidesign.gbtcdn.com/gb_blog/240 ... ew-Z05.jpg
Ali sigurno imas ovaj prvi.
Ako trebas quick charge ima model roidmi 3s ali on nema hands-free podrsku i nema mikrofon i ima drugaciji dzek onaj stamdardni kao pin.
https://uidesign.gbtcdn.com/gb_blog/240 ... ew-Z01.jpg
U svakom slucaju kvalitetan je proizvod i isplati se kupiti
- valjuga
#6549 Re: Xiaomi mobiteli
Da ja sam imao Roidmi 3 i kao fm transmiter je beton ALI meni je znao obični radio kad slušam uništit.rovac13 wrote:Jel neko probao xiaomi roidmi fm transmiter.
Kosta 15-20 $
Znači kad je uštekan transmiter onda ne mogu slušat regularni FM radio ono krči non stop a čim ga ištekam sve ok.
E sad to je bilo u redu do nekog updatea od tad je krčalo a da li su to ispravili sad nekim updateom ne znam.
-
hhaarree
#6550 Re: Xiaomi mobiteli
ja sad maksuz krenuo i u svakoj stock miui aplikaciji uklonio reklame.kloniran wrote:u stetingsu nema, ali ubise u stock aplikacijama, a ne mogu se izbrisativaljuga wrote:Nemoj brkat kad si u nekoj aplikaciji pa ti nudi reklame,i kad uđeš u Settings pa ti uvaljuje reklame.kloniran wrote:iskacu meni kad koristim njihov cleaner
mada meni n smeta, ne koristim ih
Ako neko koristi ove apps a nerviraju vas reklame, otvorite meni u toj aplikaciji i nadjite recommended/recommendations i slicno (uvijek na drugom mjestu bude ova opcija pa potrazite) i samo je iskljucite, ponovite za svaku aplikaciju gdje ih vidite. Meni sad evo nema ni jedne reklame nigdje. Pored toga instalirajte blokadu ili adguard da blokirate u ostalim aplikacijama/browserima.
In other news ja sam jos sjeban kako je odlicna baterija na note5, ne mozes je ispraznit