Ja sam kod tog lika uzeo tamo nekad 2010 i evo ga i dan danas fercera i ista mu baterija, sluzi mi ko rezervni telefonfebo_acm wrote:marktwenbl wrote:Jeste li vi skontali da su Dzile i Cika7 isti profili u pitanju, tj. isti momak prodaje iste telefone na dva razlicita profila, po razlicitim cijenama(razlika 5-10 km po artiklu).
Ja nemam neko pozitivno iskustvo sa njim.
Prodao mi je Redmi 5 Plus, kao nov telefon, a telefon nije bio u vakum pakovanju, nije bilo zadnje i prednje fabricke folije na telefonu, a kasnije sam saznao, i da je na telefonu bio poslednji moguci update instaliran, iako je fabricki telefon dolazio sa starijom verzijom sistema.
ista stvar i electronic shop doboj i mobile shop delta koji je kao iz sarajeva... ja zovem lika da dodjem po mobitel i kaze samo salje brzom postom... i hajde on meni kaze da je posalo mobitel mi a1. prodje dan i nema mobitela. zovem ja kurirsku sluzbu i kazu mi nema nista iz sarajeva za sarajevo, a na moje ime ima posiljka iz doboja za sarajevo...
zovem ja lika nesta mi pocne govoriti kao nije imao na stanju pa salje od kolege iz doboja...
telefon nov, zapakovan, i nije bilo nikakavih problema. kasnije sam uzeo i zeni note 5 pro i opet je bilo sve uredno. jucer sam sebi kupio mia2 u pacomoby.
Kad bih ovdje uzimao sigurno bih opet od njega uzeo bez razmisljanja