diablobih wrote:Face unlock bi trebao raditi na svim trzistima, nema to veze sa indijskim.
Pregledah review od onog Techtabletsa i kaže mora se prijavit za indijansko tržište da Face Unlock prozuji. Ako on laže, lažem i ja.
Moderator: Benq
diablobih wrote:Face unlock bi trebao raditi na svim trzistima, nema to veze sa indijskim.
diablobih wrote:Ne mozes porediti brzinu normalnog prostora sa microsd karticom, posebno ne sa tako losom sto si postavio kao primjer.
nagibSA wrote:Dileja nema veze, opet nije brza i pouzdana kao interna. Samo se jos na ovom forumu loze na SD karticeNa iole ozbiljnijem to odavno prevazisli, uzimaju se telefoni sa vise memorije.
Ali dobro...
tako nekakosabanss wrote:nagibSA wrote:Dileja nema veze, opet nije brza i pouzdana kao interna. Samo se jos na ovom forumu loze na SD karticeNa iole ozbiljnijem to odavno prevazisli, uzimaju se telefoni sa vise memorije.
Ali dobro...
Taman za muziku i slike (koje ionako sinhronizujem) mi treba memorija koju plaćam i do 50% vrijednosti telefona umjesto kartice od par desetina USD.
Neko je već spomenuo iPhone filozofiju koju kupci Xiaomi-ja ne žele prihvatiti.
moke_31 wrote:A cloud
cloud sam namjerno izostavio zbog ovog pitanjazdruzdjo wrote:moke_31 wrote:A cloud
Znao sam svega mi na svijetu da ce neko reci ovo.
strongmen wrote:Xaomi i u 2.kvartalu ostao na 4.mjestu najvećih proizvođača u svijetu, sa velikim rastom, u 2. kvartalu isporučio je 31,9 milijuna uređaja, što predstavlja rast od čak 48,8% u odnosu na isto razdoblje lani, a tržišni udio koji zauzima sada je 9,3% te se probližio se na samo 10 miliona jedinica Apple koji je pao na treće mjesto
Da ti imas firmu...sta bi ti bilo bitnije, da sto vise prodas ili da sto vise zaradis ?strongmen wrote:![]()
pa zna se.ko najviše zarađuje i ostvaruje extra profite, tj.šiša svoje vjerne ovce onako pravo, momački
za to nisu potrebne nikakve statistike
Apple još jednom oborio rekord: u zadnjem kvartalu uprihodio 53,3 milijarde dolara
https://mob.hr/apple-jos-jednom-oborio- ... de-dolara/
Xaomi radi s minimalnom zaradom, na granici rentabilnosti
Ne poredim kvalitet ... nego poredim telefon koji se mozda najvise prodaje u Xiaomi...strongmen wrote:ne vrijedi se ni raspravljat s nekim ko veze nema
čuj ajfun X i mi5 poredi
em se mi5 više ne proizvodi em nisu usporedni
sa ajfun X se poredi mi8
još kad bi ti nešto i znao o svemu tomenagibSA wrote:Opasno te baca dileja. Jedva da se i Pixel moze porediti sa Ajfunom (osim kamere) a ne Mi8.
Ustvari ne znam kako ti ocjenjujes sta je nesto bolje od necega. Vjerovatno koji ima vise RAMa, memorije, jezgri ovo/ono, opcija bolje je po tebi.![]()
Ne moze se jos uvijek nazalost nista porediti sa Ajfunom po pitanju performansi, brzine, kvaliteta aplikacija/igrica, SoC-a itd. Kompletan uredjaj, nema nista da fali, sve je top, zadnja najbolja moguca generacija hardwarea + odlican software.
I sumnjam da ce Android biti na nivou iOSa jos uvijek po pitanju stabilnosti i performansi. Android napreduje, uveli su dobre stvari pocev od App Standby-a, Doze Mode-a, Permisija itd. Kod iOSa npr ne postoji wakelock, velika mana androida. Ali eto k'o uvode neka ogranicenja background activity aplikacija. Ima jos dosta rada.
Znam da dzaba pisem, ti ces opet po svom bez da ista uzmes u razmatranje....
I ne pravi se pametniji od ljudi iz jedne od najbogatijih firmi, taman ce ih tvoja struca ekonomska analiza za buducnost zayebati
Smorili ste vise sa tim jednim te istim pricama o ovcama i sl.
Kakvi su ovi nasi ljudi, sve oni znaju, nema 4 razreda ukupno, a strucnjaci za sve, jos kad dodas tvrdoglavost dobijes najgoru mogucu kocnicu za napredak u zivotu