koristim "contactless" placanje vec duze vrijeme. Sada sam htjeo da predjem na mplati, placanje mobitelom - nfc. i paf nemaskafiskafsnjak wrote:veeeeeeeeoma bitna stvarpepeljara wrote:Xiaomi Redmi Note 5 nema NFC
shega
sjo, moj lg g3 ima stari
Moderator: Benq
koristim "contactless" placanje vec duze vrijeme. Sada sam htjeo da predjem na mplati, placanje mobitelom - nfc. i paf nemaskafiskafsnjak wrote:veeeeeeeeoma bitna stvarpepeljara wrote:Xiaomi Redmi Note 5 nema NFC
shega
1% ljudi na svijetu korisi nfcpepeljara wrote:koristim dosta "contactless" placanje vec duze vrijeme. Sada sam htjeo da predjem na mplati, placanje mobitelom - nfc. i paf nemaskafiskafsnjak wrote:veeeeeeeeoma bitna stvarpepeljara wrote:Xiaomi Redmi Note 5 nema NFC
shega
sjo, moj lg g3 ima stari
![]()
![]()
Do sada, hvala Bogu, niti jednomSehro wrote: A tek onaj osjecaj kad otvoris DHL posiljku, a iz nje ispadne gomila papira pa se osjecas vazno... uh, perverzija
valjuga wrote:Najbolje i jes,sam sa sobom.
Sarajevo1970 wrote:Daj bogati, kani se tog pretjeravanja. Nisam se osjećao nikako "vazan" nego sam samo rekao da ako nekome treba da cu im uslikati. To je sve.choxnox wrote: A tek onaj osjecaj kad otvoris DHL posiljku, a iz nje ispadne gomila papira pa se osjecas vazno... uh, perverzija
Meni nije tesko pomoci nekoga ili uputiti na način kako da sto jeftinije prodje i da sto manje (ili nikako) placa carine itd. Svakome tko je mi
poslao PP oko ovoga sam fino odgovorio i uputio koliko sam znao, ako lažem neka se javu slobodno u topic.
Nek se javUSarajevo1970 wrote:Daj bogati, kani se tog pretjeravanja. Nisam se osjećao nikako "vazan" nego sam samo rekao da ako nekome treba da cu im uslikati. To je sve.choxnox wrote: A tek onaj osjecaj kad otvoris DHL posiljku, a iz nje ispadne gomila papira pa se osjecas vazno... uh, perverzija
Meni nije tesko pomoci nekoga ili uputiti na način kako da sto jeftinije prodje i da sto manje (ili nikako) placa carine itd. Svakome tko je mi
poslao PP oko ovoga sam fino odgovorio i uputio koliko sam znao, ako lažem neka se javu slobodno u topic.
Koja banka to?pepeljara wrote:koristim "contactless" placanje vec duze vrijeme. Sada sam htjeo da predjem na mplati, placanje mobitelom - nfc. i paf nemaskafiskafsnjak wrote:veeeeeeeeoma bitna stvarpepeljara wrote:Xiaomi Redmi Note 5 nema NFC
shega
sjo, moj lg g3 ima stari
![]()
![]()
Jao likaSarajevo1970 wrote:Koliko imas godina bogati? pfffchoxnox wrote:Ne kontam sto me quotas kada te nigdje nisam spomenuo
Pimpek za drzanje telefonasedma_7 wrote:Kako se zove onaj pimpek što se zalijepi na zadnju stranu telefona - da se more bolje držat i da ti ne ispada

Pa nije ni prošli mogso da se nosi sa recimo redmi note 4 po pitanju baterije, ne treba ni od ovog ocekivati cudo. Powerban kakav ili dezura pored uticnice sa punjacem.PlusSA wrote:baš me zanima SOT sa baterijom kapaciteta 3000 mAh![]()
nema šanse da gura kao modeli od 4000 mAh ili pak mozda grijesim vidjet cemo na testovima
Ozbiljno pitam. Izgleda kao mala kuglica, tj valjak koji se zalijepi pozada. Vidjela sam kod par ljudi na yt, guglala ali ne mogu skontat. Telefon mi stalno ispada pa kontam da bi to moglo bit rijesenje.skafiskafsnjak wrote:Pimpek za drzanje telefonasedma_7 wrote:Kako se zove onaj pimpek što se zalijepi na zadnju stranu telefona - da se more bolje držat i da ti ne ispada
Zvekir?sedma_7 wrote:Ozbiljno pitam. Izgleda kao mala kuglica, tj valjak koji se zalijepi pozada. Vidjela sam kod par ljudi na yt, guglala ali ne mogu skontat. Telefon mi stalno ispada pa kontam da bi to moglo bit rijesenje.skafiskafsnjak wrote:Pimpek za drzanje telefonasedma_7 wrote:Kako se zove onaj pimpek što se zalijepi na zadnju stranu telefona - da se more bolje držat i da ti ne ispada
vrh srednje klase, a opet bestbuynagibSA wrote:Jbt sd kartica, davno proslo vrijeme. Uzmes vise od 32 ako ti treba.
Bice kod nas od 600 do 650 KM. Za ovakav HW se i ne moze ocekivati manje, a jos i handroid one. Nije to redmi note za sirotinju, MI serija brate.
https://m.ebay.com/itm/Metal-Finger-Rin ... =R40&rt=ncsedma_7 wrote:Ozbiljno pitam. Izgleda kao mala kuglica, tj valjak koji se zalijepi pozada. Vidjela sam kod par ljudi na yt, guglala ali ne mogu skontat. Telefon mi stalno ispada pa kontam da bi to moglo bit rijesenje.skafiskafsnjak wrote:Pimpek za drzanje telefonasedma_7 wrote:Kako se zove onaj pimpek što se zalijepi na zadnju stranu telefona - da se more bolje držat i da ti ne ispada