https://www.aliexpress.com/store/produc ... 84693.htmlSehro wrote:Meni trebaju ovi što idu u EU bez carine i PDV-a, kao što je @irac300 nabavio
Na ovo dodaj jos 26$ za DHL dostavu, s kojom ne placas PDV i carinu na podrucju EU
Moderator: Benq
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 84693.htmlSehro wrote:Meni trebaju ovi što idu u EU bez carine i PDV-a, kao što je @irac300 nabavio
Do prije dva tri mjeseca iphone je imao takođe "malo" memorije od 16 GBzlo zlo wrote:medeni99 wrote:Evo ko je zakasnio kupit na gearbestu Mi4
na ebay.de za samo 130 ojra
http://m.ebay.de/itm/Xiaomi-Mi4-4G-Smar ... Ciid%253A4
ima takvih za manje pare kod kineza, slabo se kupuje jer 16gb je malo memorije, prime model je taj koji je rasprodan, onaj 3/64
Hvala druže, ako saznaš prije mene javi.irac300 wrote:Ma drug, samo prati ovu stranicu, spustit ce cijenu opet 100%, ja sam tri puta upratio snizenje.Sehro wrote:Ako bih našao ovu ponudu kao @irac bio bih zadovoljanzlo zlo wrote:aha sretno, samo da pazi da te dhl ne ogrebeobicno su gori od carine
na kraju isto dođe, nekad i skuplje.. Njega je sa svim izašao oko 330 KM.
Ruku na srce, ajfon nije losija stvar za iste pare. Vjerovatno bih mogao formulisati 10% bolja stvar za 300% vece pare. Ja ga licno nikad ne bih uzeo cak i da je isto love, ali razumijem i ljude koji ga kupe.zlo zlo wrote:Meni je poglupo kada zbog neke sektaške mode, se uzima stvar lošija od one koju možeš dobit za iste pare. Ajfon mi je tu na vrhu.
Možda je do mene
Kimovil je najbolji za cijeneirac300 wrote:Ma drug, samo prati ovu stranicu, spustit ce cijenu opet 100%, ja sam tri puta upratio snizenje.Sehro wrote:Ako bih našao ovu ponudu kao @irac bio bih zadovoljanzlo zlo wrote:aha sretno, samo da pazi da te dhl ne ogrebeobicno su gori od carine
na kraju isto dođe, nekad i skuplje.. Njega je sa svim izašao oko 330 KM.
Redmi Note 4 i Redmi Note 3 serija koriste jeftine senzore s jeftinom optikom. Jednostavno to je ta klasa uredjaja - i u svojoj cjenovnoj klasi su sasvim ok (mada ima i boljih - Xiaomi nikad nije pretjerivao s kamerama, vec su ulagali u druge stvari).sabanss wrote:Ruku na srce, ajfon nije losija stvar za iste pare. Vjerovatno bih mogao formulisati 10% bolja stvar za 300% vece pare. Ja ga licno nikad ne bih uzeo cak i da je isto love, ali razumijem i ljude koji ga kupe.zlo zlo wrote:Meni je poglupo kada zbog neke sektaške mode, se uzima stvar lošija od one koju možeš dobit za iste pare. Ajfon mi je tu na vrhu.
Možda je do mene
Evo imam upravo prva iskustva sa Xiaomi mobitelima. Hardver je super, izrada takodjer ali ima milion stvari koje mogu iznervirati neiskusnog korisnika koji mozda nece htjeti ulaziti u dubinu jer mu je telefon sredstvo, ne svrha samom sebi.
I da, ma sta pricali kamere na kineskim telefonima su lose. Konkretno Redmi Note 4 ima losiju kameru od gorepomenutog ajfona i to obicne 4-rke
Max ima isti senzor kao RN 3 Pro - nema sanse da je dobarzlo zlo wrote:pa max i nema lošu kameru, sudeći samo po snimkama s neta, pogotovo za taj cjenovni rang, 330(bez poreza) za 3/32.
e da ako naletiš na stabilizator za mob, s onim utegom što visi dolje a povoljan, vici
Dobar kad ima svjetla.zlo zlo wrote:Meni video stvarno ne izgleda loše, dapače čak i fino pravo, prebacih na 4k tv i moćno, fotke nisam baš ni pratila.
Razumijem te - ja da zivim u Mostaru, ne bi izlazio ni po danu...zlo zlo wrote:ja sam još mala, ne izlazim po mraku![]()
Za nevjerovat ali sam ostao razočaran i snimkom Mi4Alfons Kauders wrote:Dobar kad ima svjetla.zlo zlo wrote:Meni video stvarno ne izgleda loše, dapače čak i fino pravo, prebacih na 4k tv i moćno, fotke nisam baš ni pratila.
Ja sam ljetos nosao RN3 Pro po Dalmaciji... Plaza izgleda super, ali vecernje slike su krs.
Samo argumentovano molimzlo zlo wrote:nemoj da te sad alfons opali torbicom
Torbicom, a u njoj Galaxy Note 7, pa ti vidizlo zlo wrote:nemoj da te sad alfons opali torbicom
Pa jebo ga ti ne mozes slikat svijetlecu reklamumedeni99 wrote:Za nevjerovat ali sam ostao razočaran i snimkom Mi4Alfons Kauders wrote:Dobar kad ima svjetla.zlo zlo wrote:Meni video stvarno ne izgleda loše, dapače čak i fino pravo, prebacih na 4k tv i moćno, fotke nisam baš ni pratila.
Ja sam ljetos nosao RN3 Pro po Dalmaciji... Plaza izgleda super, ali vecernje slike su krs.u uslovima smanjene vidljivosti
Još kako je sklon samozapaljenjuAlfons Kauders wrote:Torbicom, a u njoj Galaxy Note 7, pa ti vidizlo zlo wrote:nemoj da te sad alfons opali torbicom