semirsar wrote:mirsek wrote:
Preporucujem ti da skines ogrinalni ISO win 8.1 kao trial verziju i onda skines sve updajte za njega koje ti win update nadje i poslije toga ga aktiviras sa nekim aktivatorom i iskljucis automatski update na kraju.
Ja sam imao win 8.1 prvu verziju sa aktivatorom i brat mi slucajno upalio update i sve update skinuo i instalirao i prepoznao mi da je pirat.Onda mi je neko ovdje na forumu da link za 2 aktivatora sa kojim sam ga ponovo "legalizovao" i iskljucio sam update poslije aktivacije. Sad mi radi kao original sa do tad skinutim update-ima bez ikakvih problema.
Od avgusta prosle godine koristim 8-icu, naravno sad je vec 8.1, "legalnu" naravno, i od tad pa do sad update normalno ukljucen.
Office 2013, "legalan" naravno, zar si sumnjao, instaliran bez problema i svi update po defaultu, aVtomatski se skidaju i instaliraju. Office cak nisam morao ni aktivirati
E sad, da l' je zombi i baje mi po racunaru kolo igraju, ne znam, ali znam da mi 8-ica prosto leti, bilo da je palim, koristim u poslu ili je gasim.

Na dva računara i na jednom laptopu koristim Win 8.1 sa Office 2013 aktiviran Microsoft Toolkit-om. Update redovno koristim i baš kao i ti nikada nisam imao nikakvih problema....Zanima me kakve ljudi koriste aktivatore kada odmah "lete" da isključe Windows Update...
----------------------------------------
AutoKMS 2.5.1.0 Ran At 18.5.2014 13:07:22.
Using built-in KMS Server Emulator.
Attempting To Activate Microsoft Office
Attempting to Activate OfficeProPlus-KMS_Client
<Product activation successful>
Using built-in KMS Server Emulator.
Attempting To Activate Microsoft Windows
Attempting to Activate Professional
<Product activation successful>