Pogledaj na kucistu kompjutera/laptopa, ima li naljepnica koja izgleda kao sto je na ovom linku: http://www.reviversoft.com/blog/2013/10 ... s-genuine/farahhh123 wrote:Ja sam tek dobila OS windows 8...do sada sam koristila windows xp...Hocu reci da sa osmicom nemam nikakvog iskustva...tek se ucim koristitiIde mi dobro,samo ako mi neko moze pomoci stalno mi izbacuje da aktiviram windows i trazi product key...da li ja to mogu rijesiti ili da ga nosim ondje gdje su mi instalirali osmicu pa da mi oni rijese? Hvala ako neko pomogne...ne bi da sta zeznem na svoju ruku
Ako nije na kucistu, pogledaj ima li ta naljepnica negdje u papirima koje si dobila uz kompjuter.
Ako ima, onda kada ti bude trazio product key ukucaj ga i kada ti bude trazilo da aktiviras windowse prati uputstva za aktivaciju putem interneta.
Ako nemas takvu naljepnicu onda si dobila ilegalnu kopiju windowsa. U tom slucaju sta da radis, to je vec tvoj problem. Nosi u prodavnicu i rjesavaj to sa njima ili se snadji za neki aktivator.