Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobijem uz win8 trial office + skype minute na mjesec. Aktivirano sve, nije bilo problema - sad krenem zvati austriju, izbaci error da nemam kredita, a pise sa strane da imam 60 minuta do 16.1.
Iako to i nije neki posao pocelo me nervirati sto na mnogo mjesta moram potvrditi da sam kao glavni administrator.
Dakle, pokrenem nesto i pita me da li imam administaratorske ovlasti iako je to glavni racun preko kojeg sam se registrovao na orginalnoj verziji. Zelim da uopste nema te opcije run as administrator sa mog glavnog racuna.
Da li se to moze rijesiti i da li uopste preporucujete da se to mijenja ako moze?
Ne to, znam za to. Zelim da me pita kad treba nesto instalirati ali ne zelim da me pita kad otvaram sistemski fajl neki ili jos gluplje, kad pokusavam obrisati najobicniju datotetku i pita me da li imam administratorske ovlasti da obrisem Kuma I
Dal neko zna neki player ili program u koji mogu ubaciti muziku i kad svira pjesma da mi pronadje youtube link ili jos bolje da imaju opcije dodavanja u favorite ili playliste?
ja sam na pocetku sa win8 da li beta i odmah kad je izasao win8 imao problema sa slicnim problemom na mozilli firefox
tabovi su promjenili boje, uglv bilo je nekakvih problema kao da je bio problem s grafickom ali eto nestalo je kasnije
Je li do mene, ili ove metro aplikacije ne rade u pozadini?!? Npr otvorim mail i odmah prebacim na desktop, nece otvoriti app nego čeka da je pokrenem da nastavi gdje je stao. Isto sa store, ili kad spojim mob pokrene se ona windows phone app, ali ako nije u fokusu, nece prebaciti slike... sranje pravo, prakticno nema multitaskinga u metro. Ni na win8 ni na wp8...
Inače, ko neće da koristi Microsoft račun kod instalacije Windowsa 8.1 dovoljno je tokom instalacije otpojit Internet vezu, u tom slučaju Windows nudi samo kreiranje lokalnog korisnika.
escobar__ wrote:Inače, ko neće da koristi Microsoft račun kod instalacije Windowsa 8.1 dovoljno je tokom instalacije otpojit Internet vezu, u tom slučaju Windows nudi samo kreiranje lokalnog korisnika.
Microsoft račun se može zaobići i sa internetom. Znači, ne mora se uopšte otpajati internet veza...