Web dizajn izrada stanica, interfejsa i app UX/UI

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Alma33

#1 Web dizajn izrada stanica, interfejsa i app UX/UI

Post by Alma33 »

Pozdrav ,
Zanima me da li neko poznaje kompaniju kojoj trebaju remote radnici za kreiranje interfejsa za web i mobilne app? Da li radite ili poznajete nekog ko to nudi?
Vec dugo se bavim ovim poljem (trenutno radim u jednoj ali mi nije to to) i voljela bih naci posao za rad od kuce ili u kompaniji. Nije mi nuzno bitno ako je kompanija ovdje ili izvan Bosne. Postavljam ovaj post ovdje zbog sirih informacija. Jedne od kompanija za koje sam zainteresovana su bile Virginpuls i Atlanta.
No ne znam nikog licno ko tu radi osim u Atlanti da radi jedan momak iz mog grada ali ga licno ne poznajem....
Koja su vasa iskustva u ovom polju? Da li vi radite u nekoj IT kompanjji gdje imate okej uslove ? Kako ste dostigli taj level na kojem ste sad?
BlackRiver

#2 Re: Web dizajn izrada stanica, interfejsa i app UX/UI

Post by BlackRiver »

Koje tehnologije koristis za web?
nekome

#3 Re: Web dizajn izrada stanica, interfejsa i app UX/UI

Post by nekome »

Ako bi da se bavis web dizajnom i UXom, dobro ce ti doci neki portfolio koji mozes pokazati i poslodavcima ali mozda i potencijalnim klijentima.
Dope_Man

#4 Re: Web dizajn izrada stanica, interfejsa i app UX/UI

Post by Dope_Man »

EDIT: A ti bjese ovaj trolejbus sto svako malo namislja teme. :izet:
Piko18

#5 Re: Web dizajn izrada stanica, interfejsa i app UX/UI

Post by Piko18 »

Alma33 wrote: 04/06/2022 12:17 Pozdrav ,
Zanima me da li neko poznaje kompaniju kojoj trebaju remote radnici za kreiranje interfejsa za web i mobilne app? Da li radite ili poznajete nekog ko to nudi?
Vec dugo se bavim ovim poljem (trenutno radim u jednoj ali mi nije to to) i voljela bih naci posao za rad od kuce ili u kompaniji. Nije mi nuzno bitno ako je kompanija ovdje ili izvan Bosne. Postavljam ovaj post ovdje zbog sirih informacija. Jedne od kompanija za koje sam zainteresovana su bile Virginpuls i Atlanta.
No ne znam nikog licno ko tu radi osim u Atlanti da radi jedan momak iz mog grada ali ga licno ne poznajem....
Koja su vasa iskustva u ovom polju? Da li vi radite u nekoj IT kompanjji gdje imate okej uslove ? Kako ste dostigli taj level na kojem ste sad?
Pozdrav,
gotovo svako malo imas oglas iz neke kompanije, kako ove iz bit alijanse tako i ostale. Posto si navela da si vec dugo u bransi, relativno lagano bi ti trebalo biti naci novi posao. Remote work je sada opcija mislim u svim, ili bar u vecini slucajeva.
Imas i platforme za freelancere gdje mozes dodatno da ugrabis koji side gig, ili cak da u poptpunosti radis za neku stranu kompaniju.

Ja radim za kompaniju i imam svoje klijente za koje freelancam.
Uslovi u kompaniji ok, projekti super zanimljivi plata osrednja, ali nadomjestim platu freelancigom.
dr_Evil

#6 Re: Web dizajn izrada stanica, interfejsa i app UX/UI

Post by dr_Evil »

Alma33 wrote: 04/06/2022 12:17 Pozdrav ,

Sta ti bona bi sa onim dzuvegijom koji nije htio sa sela, jeste li se pomirili
Post Reply