Postoji li način da budem offline na viberu iako mi je Wi-Fi uključen? Već dugo se mučim sa tim, uzaludno.
VIBER
Moderator: Benq
- Nepoznata_X
#1 VIBER
Eh, ovako...
Postoji li način da budem offline na viberu iako mi je Wi-Fi uključen? Već dugo se mučim sa tim, uzaludno.
-
febo_acm
#2 Re: VIBER
Settings-privacy pa uklonis kvakicu sa share my onlijne status... Zvonit ce, ali niko nece vidjeti da si online.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Nepoznata_X
#3 Re: VIBER
Hvala, ali ipak ukoliko mi neko pošalje poruku, vidjet će da je isporučena, ne? :/febo_acm wrote:Settings-privacy pa uklonis kvakicu sa share my onlijne status... Zvonit ce, ali niko nece vidjeti da si online.
Isla sam na mogućnost da mi ne dolaze poruke sa Vibera..
-
developer10
#4 Re: VIBER
Hm jedino da napraviš Force stop cijele aplikacije, znači isključiš ga bez da deinstaliraš. Isključivanje seen opcije ti ne znači puno jer prikazuje da je poruka isporučena. Bar tako mislim, testirajNepoznata_X wrote:Hvala, ali ipak ukoliko mi neko pošalje poruku, vidjet će da je isporučena, ne? :/febo_acm wrote:Settings-privacy pa uklonis kvakicu sa share my onlijne status... Zvonit ce, ali niko nece vidjeti da si online.
Isla sam na mogućnost da mi ne dolaze poruke sa Vibera..