Ma nista kolega.. a jbg u radnji je jedno kuci drugo, a i to ugl bude u vivid nafrljenom modu slike da sve šljašti , i nista nije podeseno kako treba tako da to nije neka referenca.valter.ba wrote:Ovaj LG zvoni koliko je dobar, nema šta. Kad sam gledao u radnji kao da mi je slika malo više plava zato sam uzeo u obzir i Samsung sa živim bojama. HDMI ulazi me ne zanimaju, nema kopčanja PS4 malom ni u snutypeOnegative wrote:Ja ne bi tog samsunga uopce gledao pored ovoga ,ali tvoje pare tvoj izbor![]()
Evo pogledaj si tu ovog LG-a sto sam ti preporucio , nije bukvalno isti model , ali radi se o faktički istom TV-u kao i UM7450 . Razlika je samo u boji i postolju ( 7450 je siv i ima postolje u obliku srpa , a ovaj je crn i ima nozice ), i broju HDMI ulaza ( 3 HDMI-a naspram 4 kod UM7500 ) .
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... wF4PmiWJnk. Postolje isto nebitno, ide na zid visočije da mi niko ne može smetati dok prolazi
.
90% vremena ću ga gledati direkt![]()
Vidim da razvaljujete ove termine, vrste panela, zvuka...da ti se zamanta od studiranja.
Kum mi kaže samo Sony, e neće po njegovom biti.
Još CooK neku da prozbori bilo bi sjajno.
Hvala puuuuuno @negative
Sto se ovog lg tice stvarno odlican tv, uzeo sam ga bratu prije mjesec dana i jako se ugodno iznenadio kvalitetom slike.
A u vezi sony kad sam rekao da zaobiđeš da ne bi bilo nesporazuma mislio sam iskljucivo na onaj sto si naveo, ne na brand