Tražim browser za mobitel?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
tap3ah75

#1 Tražim browser za mobitel?

Post by tap3ah75 »

Treba mi browser za android mobitel

U pitanju je "starija" osoba koja ima do deset stranica na netu koje posjećuje ...

Fol je da mi treba da kad npr. otvorim browser da kliknem maksimalno još jednom negdje i da mi tu budu izlistane te stranice.
Donedavno sam koristio MI browser i on mi je bio super, samo prebacim na sljedeću stranicu i tu budu ikone tih zspamćenih web stranica ... ali su mi nestale te ikone zapamćenih stranica nakon nekog ažuriranja i ne znam ih vratiti a ne dopušta mi nove napraviti.

Znači preporuka browsera gdje se može što jednostavnije do favorit stranica doći - valjda kontate.

Hvala
nednedjelja

#2 Re: Tražim browser za mobitel?

Post by nednedjelja »

Firefox

Dodaš ih u Top stranice i dobiješ ih čim otvoriš browser.
-Chesterfield-

#3 Re: Tražim browser za mobitel?

Post by -Chesterfield- »

tap3ah75 wrote: 17/02/2022 19:58 Treba mi browser za android mobitel

U pitanju je "starija" osoba koja ima do deset stranica na netu koje posjećuje ...

Fol je da mi treba da kad npr. otvorim browser da kliknem maksimalno još jednom negdje i da mi tu budu izlistane te stranice.
Donedavno sam koristio MI browser i on mi je bio super, samo prebacim na sljedeću stranicu i tu budu ikone tih zspamćenih web stranica ... ali su mi nestale te ikone zapamćenih stranica nakon nekog ažuriranja i ne znam ih vratiti a ne dopušta mi nove napraviti.

Znači preporuka browsera gdje se može što jednostavnije do favorit stranica doći - valjda kontate.

Hvala
Možda je bolje da tih desetak stranica dodaš na početni zaslon.

Image
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#4 Re: Tražim browser za mobitel?

Post by liaar »

-Chesterfield- wrote: 17/02/2022 20:12
tap3ah75 wrote: 17/02/2022 19:58 Treba mi browser za android mobitel

Hvala
Možda je bolje da tih desetak stranica dodaš na početni zaslon.

Image
Tako je, imat će na ekranu shortcute za te stranice i samo klika.
mayab

#5 Re: Tražim browser za mobitel?

Post by mayab »

ova ideja sa postavljanjem šortkata na početni ekran je možda i ponajbolja
Post Reply