Drugo, nisam neki trol, dijete, balavac kome se provaljuje nečije nešto, već sam zaboravila (odavno je bila sejvana u kompjuteru) šifru za SVOJ VLASTITI email. Nije ni da sam zaboravila, možda bih i znala pravu kombinaciju, ali frustracija nakon par dana sa ovim problemom više mi nije ostavila ni trun strpljenja.
Treće, broj telefona koji je povezan sa mailom je odavno van funkcije, tako da opcija slanja security coda je otpala.
Ono što radim već dva dana je da se ganjam sa njihovom tehničkom podrškom i bezveze ispunjavam one zahtjeve za resetiranje šifre i popunim sve podatke i samo dobijem odgovor da nisam dala dovoljno podataka, mislim WTH, stavim i odgovor na security qstn i prijašnje lozinke, uglavnom, najgora usluga ikad! X puta sam bila i na chatu sa njima, uvijek isti odgovori da oni nemaju tool koji im treba to ima samo neki nadri team, mislim ono
Dok čekam odgovore opet na istu stvar, ono što mi je naumpalo je - može li se silom to razvaliti i ima li neko dobre duše da bi to htio uraditi?