Pozdrav @anex,
Da li e-mail poruku šaljete putem web stranice za webmail ili putem neke od e-mail aplikacija?
Moderator: Benq
Pozdrav @travar,
Evo sad sam provjerio, više ne traži PIN
Pozdrav @travar,
meni su poslali bili bez pitanja ugovor sa 15% popusta godinu dana. Odbio ga i vratio postaru. A njima rekao da smatram ponudu uvredom. Na kraju su mi dali 20% nizu cijenu 18 mjeseci
Pozdrav @fusion_ba,
@Telemach
Pozdrav @tap3ah75,
https://telemach.ba/novi-kanali-u-telemach-ponudi/
Koji paket trenutno koristiš?laik1981 wrote: ↑25/10/2022 17:12 Ja sam prosli put dobio 20%, ali na 12 mjeseci uz jos neke benefite.. Ovaj put cu traziti na 18 mjeseci kad vec postoji ta mogucnost, s tim da cu preci na premium paket.. Ako ne pristanu odjavicu na tri mjeseca, za to vrijeme se grebati od brata, a onda ici na neki od paketa kao novi korisnik, vjerovatno na premijum..
EON light, s tim da doplacujem HBO, pa me racun izadje 69,55..dembele wrote: ↑25/10/2022 17:29Koji paket trenutno koristiš?laik1981 wrote: ↑25/10/2022 17:12 Ja sam prosli put dobio 20%, ali na 12 mjeseci uz jos neke benefite.. Ovaj put cu traziti na 18 mjeseci kad vec postoji ta mogucnost, s tim da cu preci na premium paket.. Ako ne pristanu odjavicu na tri mjeseca, za to vrijeme se grebati od brata, a onda ici na neki od paketa kao novi korisnik, vjerovatno na premijum..