Pozdrav @nmiro,
Nema na čemu. Hvala Vam na povratnim informacijama i saradnji na ovaj način.
Moderator: Benq
Pozdrav @krandomcic,
Ne kvare se, u rangu si iphone i super su kvalitetni. Ne pravi google smeče što se vidi po cijeni.
Povremeno se javim sa problemom, kolege su Vam upoznate sad če godinu dana. Baš se znoje od posla.
Fulaš poentu, ne dovodim kvalitet uređaja u pitanje, već namjenu istog za naš region. Većina proizvođaća koji isporučuju uređaje na naše tržište iste prilagode uslovima, jer nisu isto regulisana pravila za neke stvari.
Pozdrav @Fiz1313,
Pozdrav @damper,damper wrote: ↑13/06/2022 15:58 Poštovani ,
nisam zadovoljan sa radom i funkcijama D3 mini uređaja i želio bih ga zamjeniti sa CISCO 4682 V2.
Kakve su mi opcije jer redovno mrzne slika otprilike svakih sat vremena a i na samom uređaju nema opcija gledaj ispočetka,što mi nije objašnjeno prilikom produženja ugovora
Navedeni CISCO 4682 V2 imam već 10 godina i nikad problema sa tim uređajem nisam imao.
Upoznat sam sa cjenovnom razlikom u pretplati za ta dva uređaja ali se prekidi više ne mogu tolerisati![]()
LP
Mah dokle god imam 4g dobro je, hvala!
Meni u Ze evo isto još uvijek ništa. A nisam znala da je globalni problem nego ustala, vidim nema interneta i sve redom resetovala dzaba