Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
old_spice wrote:moze li neko tsaviti frekvencije novih kanala za nas kojima se to automatski ne pojavi ili ako imaju negdje da se pronadju, al ja nisam nigdje pronasao
1. "Pikaboo HD" na poziciji 130 putem resivera, i na frekvenciji 554000 Khz, symbol rate 6956 K/s, modulacija 256QAM (audio jezik hrvatski i srpski).
2. "Viasat Epic Drama HD" na poziciji 335 putem resivera, i na frekvenciji 634000 Khz, symbol rate 6956 K/s, modulacija 256QAM (subtitle jezik hrvatski i srpski).
By crnivrag
@telemah
Da li je danas potrebno da zovemo podršku da se otkljucaju hbo i ostali kanali ili će ići automatski, i za hbo GO to se mora preko potrala aktivirati? Tako piše na pozadini računa za 11 mjesec.
Edit, hbo kanali otključani već samo za ovaj hbo GO odgovorite
pecpec wrote:
A gdje ti nađe taj info da ce biti free od sutra kad na njihovoj stranici nista nema?
Biće, biće, sabura malo
Vjerovatno će prvo otključati kanale pa onda ide obavijest kao i za ubačene kanale od sinoć.
Sumnjam,valjda bi ovi na forumu iz telemaha to potvrdili,neko je bacio suplju.
Još nisu ni u SBB otključali gdje je išla zvanična obavijest.
Znači kada njima dođe a trebalo bi u toku današnjeg dana, onda će i nama, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina.
Usput @telemach na facebook stranici potvrdio da će biti na upit jednog korisnika.
Što bi rekao @telemach, zamolićemo Vas za još malo strpljenja .
Ako ih ne otključaju danas, odlazim samoincijativno u Banoviće na mjesec dana zbog širenja lažnih informacija.
Je li pošteno?
hipija wrote:
Znači kada njima dođe a trebalo bi u toku današnjeg dana, onda će i nama, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina.
Usput @telemach na facebook stranici potvrdio da će biti na upit jednog korisnika.
Ako ih ne otključaju danas, odlazim samoincijativno u Banoviće na mjesec dana zbog širenja lažnih informacija.
Je li pošteno?
hipija wrote:
Je li pošteno?
Otkljucani su kanali vec
Misliš na sebe ili na komšiluk preko Drine? U Srbiji otključano samo jednom dijelu korisnika, većini još ne.
hipija wrote:
Je li pošteno?
Posteno,meni na dvb-c jos nisu odkljucani pise kodiran signal.
Je li mi trebaju biti otključani baš svi kanali? Evo sad gledam CINEMAX mi nije otključan, kao i ArenaSport kanali u HD formatu.
Hajde ako neko zna šta treba da radim, neka pomaže.
Gledaju mi se filmovi na CINEMAX