Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#57026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

fortaleza wrote:Kad @Telemach otkljucavate programe, od 15.12.?

Ove godine nema nikakve najave, barem je nisam vidio.
@fortaleza,
Vrlo brzo ćemo Vas iznenaditi :)
kakaljin

#57027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

crnivrag wrote:

Objaviće 15.12., a vjerovatno će objava doći i uz papirni račun od ovog mjeseca.

Inače SBB otključava sve kanale uključujući i HBO paket, tako da bi i kod nas trebalo biti isto.

Samo se pitam kakav novogodišnji poklon ćemo dobiti mi korisnici Trio Grande Premium paketa, koji već imamo sve kanale uključene u paket :?
To su korisnici koj najvise placaju uvijek zakinuti, makar da neki popust daju tim korisnicima ili daju taj mjesec tim korisnicima djaba pretplatu.
hemed

#57028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

kakaljin wrote:
crnivrag wrote:

Objaviće 15.12., a vjerovatno će objava doći i uz papirni račun od ovog mjeseca.

Inače SBB otključava sve kanale uključujući i HBO paket, tako da bi i kod nas trebalo biti isto.

Samo se pitam kakav novogodišnji poklon ćemo dobiti mi korisnici Trio Grande Premium paketa, koji već imamo sve kanale uključene u paket :?
To su korisnici koj najvise placaju uvijek zakinuti, makar da neki popust daju tim korisnicima ili daju taj mjesec tim korisnicima djaba pretplatu.
pa ko te molio da uzimas najveci paket ne kontam, imas sve i opet ti krivo ako nama puste na jebeni mjesec dana kanale besmisleno stvarno,predji na manji paket pa ces se i ti radovati time sto puste svima kanale mjesec dana đ
crnivrag

#57029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

hemed wrote: pa ko te molio da uzimas najveci paket ne kontam, imas sve i opet ti krivo ako nama puste na jebeni mjesec dana kanale besmisleno stvarno,predji na manji paket pa ces se i ti radovati time sto puste svima kanale mjesec dana đ
Krivo si protumačio post, nije mi krivo što će vama pustiti sve kanale, već sam pitao da li će postojati neki drugi poklon za korisnike koji već imaju sve kanale uključene u paket, tipa privremeno povećanje internet brzine, dodatne telefonske minute i sl.
hemed

#57030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

crnivrag wrote:
hemed wrote: pa ko te molio da uzimas najveci paket ne kontam, imas sve i opet ti krivo ako nama puste na jebeni mjesec dana kanale besmisleno stvarno,predji na manji paket pa ces se i ti radovati time sto puste svima kanale mjesec dana đ
Krivo si protumačio post, nije mi krivo što će vama pustiti sve kanale, već sam pitao da li će postojati neki drugi poklon za korisnike koji već imaju sve kanale uključene u paket, tipa privremeno povećanje internet brzine, dodatne telefonske minute i sl.
pa dobili ste prosle godine nove filmove u videoteci, to ocekujte i ove godine i nikad niste bili zaboravljeni kad je ovaj novogodisnji promotivni period bio za sve, uvijek su vam dali nesto, tako da besmisleno je pricat da ste zakinuti
Telemach

#57031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag wrote:
@crnivrag,
Zamolit ćemo Vas za još malo strpljenja. Potrudit ćemo se nikoga ne izostaviti.
crnivrag

#57032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
@crnivrag,
Zamolit ćemo Vas za još malo strpljenja. Potrudit ćemo se nikoga ne izostaviti.
Usput da li su Vaše kolege odustale od uštimavanja digitalne verzije kanala TV USK, pošto od jučer ponovo bez prestanka ide analogna (ružna, zrnasta, puna snijega, sa linijama i zvukom koji krči) verzija?
Last edited by crnivrag on 13/12/2017 10:32, edited 1 time in total.
Telemach

#57033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

[quote="Telemach"][quote="agent_zero"]@telemach

Zašto vam na stranicama stoji da nudite preko 60 analognih kanala, kada ih u stvarnosti ima 57 (a u tih 57 je i interni kanal)

@agent_zero,
Svi kanali dostupni na analognoj TV u zavisnosti od regije su prikazani na stranici. Pri izmjeni i ubacivanju novih kanala (Pikaboo i Top) došlo je do određenih izmjena u pozicima kanala. Također, broj od 60 analognih kanala je približan i zavisi od grada, negdje ih ima i više.
dowydyenya

#57034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Mene interesuje da li isti kanali idu na EON Tv i televizoru.Radi se o tome da arene sport nemam na tv-u dok na EON-u se emituju normalno.Radi se o paketu duo net grande family.

Da napomenem paket nije pod nikakvom akcijom pretplate.
Telemach

#57035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:Mene interesuje da li isti kanali idu na EON Tv i televizoru.Radi se o tome da arene sport nemam na tv-u dok na EON-u se emituju normalno.Radi se o paketu duo net grande family.
@dowydyenya,
Isti paket koji koristite na D3 uređaju je dostupan i na EON aplikaciji. Aplikaciji možete pristupiti i sa drugih mreža ali su pojedini kanali rezervisani ekskluzivno za Telemach mrežu.
dowydyenya

#57036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Telemach wrote:
dowydyenya wrote:Mene interesuje da li isti kanali idu na EON Tv i televizoru.Radi se o tome da arene sport nemam na tv-u dok na EON-u se emituju normalno.Radi se o paketu duo net grande family.
@dowydyenya,
Isti paket koji koristite na D3 uređaju je dostupan i na EON aplikaciji. Aplikaciji možete pristupiti i sa drugih mreža ali su pojedini kanali rezervisani ekskluzivno za Telemach mrežu.
Ne razumijem sta hocete da kazete , da li treba da imam ili ne treba da imam arene na tv ? Radi se o cam modulu koji sam skenirao i opet se nisu pojavile arene sport.

Po programskoj semi kako sada listam ne treba da ih imam ovo je izgleda neka exkluziva na eon tv da rade.
Telemach

#57037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:
Telemach wrote:
@dowydyenya,
Ne razumijem sta hocete da kazete , da li treba da imam ili ne treba da imam arene na tv ? Radi se o cam modulu koji sam skenirao i opet se nisu pojavile arene sport.

Po programskoj semi kako sada listam ne treba da ih imam ovo je izgleda neka exkluziva na eon tv da rade.
@dowydenya,
Izvinjavamo se jer smo Vas pogrešno obavijestili. Arene nisu uključene u Vaš paket. Iste možete imati besplatno obnovom Ugovora. Obzirom da ih imate na EON aplikaciji, to ćemo provjeriti sa kolegama.
dowydyenya

#57038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

@dowydenya,
Izvinjavamo se jer smo Vas pogrešno obavijestili. Arene nisu uključene u Vaš paket. Iste možete imati besplatno obnovom Ugovora. Obzirom da ih imate na EON aplikaciji, to ćemo provjeriti sa kolegama.[/quote]

Malo je to komplikovano jer sam presao na manji paket prije 1 decembra i nemam nikakve povlastice ,te ne zelim da prelazim na veci paket zbog interent brzine koju mi ne mozete obezbjediti.Slobodno Vi ukinite i na EON-u arene sportove.
odmor

#57039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

Telemach wrote:
hipija wrote:
odmor wrote:
Nemoj da radi tih pinkova odrzavanje dizu na 19KM ili ti ga kojim slucajen zaokruze na 20KM..
Meni je jedino zao sto sam Hanifi spomeno da bi ubrzo trebo doci kanal Sevdah TV. Zena se obradovala i cesto bi me upitaj ima li ga.. al zaboravila je il je i sama skontala da od tog nema nista. Sto je zanimljivo, jel insan predje 60 godina sevdah mu je najjaci zanr muzike haha
Heh moj drug, ništa od toga, iako je prijedlog za Sevdah TV odličan. Slabo će Hanifa na Trace Urban Iconcerts i kamarom MTV kanala naći Safeta Isovića, Himzu Polovinu, Seju Pitića i ostalu sevdah ekipu. Ovaj momak što vedri i oblači oko ubacivanja kanala je stasao izgleda u Bronxu a ne na Balkanu.
Zdravo hipija & odmor,
Obećavamo da ćemo nadležnim prenijeti Hanifine želje, nećemo obećati da ćemo udovoljiti njenom zahtjevu ali daćemo sve od sebe.
Možete joj reći da radimo na tome.
Hvala kralju! Svaka cast ako bude.. samo ne smijem joj vise najavljivat.. nednom sam se opeko. :D Kad bude samo cu joj reci doslo i kraj :)
odmor

#57040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

hipija wrote:Hajde da isprobamo i to. :thumbup: Budući da nadležni sektor ne pika ništa što ova muška populacija traži, možda će biti džentlmen, pa da ispuni želju Hanifi i njenom dilberu @odmoru. :-D

Molim forumaše da maknu sve oštre, staklene i lomljive predmete u blizini.
Samo za društvo na telemach temi :-D
Joj cuj ovo brate, koji "splet" harmonika :-D

MTV

#57041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

hemed

#57042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

sve nekakve serije nigdje filma s glave
Maharadza

#57043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

hemed wrote:
https://rarbg.to/torrents.php?r=96928799

Smiješno je pored ovoga (i popcorn time-a) gledati bilo koji filmski kanal i po njemu se prilagođavati.
hemed

#57044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

Maharadza wrote:
hemed wrote:
https://rarbg.to/torrents.php?r=96928799

Smiješno je pored ovoga (i popcorn time-a) gledati bilo koji filmski kanal i po njemu se prilagođavati.
cuj smijesno bravo kolumbo, pa nebi za racunarom ili laptopom gledo film da me ubijes odma, draze mi je istegnut se na fotelju uzet daljinac i gledat film na 55 incnom televizoru ko hadzija
beni-bu-man

#57045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

hemed wrote: cuj smijesno bravo kolumbo, pa nebi za racunarom ili laptopom gledo film da me ubijes odma, draze mi je istegnut se na fotelju uzet daljinac i gledat film na 55 incnom televizoru ko hadzija
pa zarne ne mozes na 55 incnom tv-u taj skinuti film gledati u jos boljem kvalitetu
hemed

#57046 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

beni-bu-man wrote:
hemed wrote: cuj smijesno bravo kolumbo, pa nebi za racunarom ili laptopom gledo film da me ubijes odma, draze mi je istegnut se na fotelju uzet daljinac i gledat film na 55 incnom televizoru ko hadzija
pa zarne ne mozes na 55 incnom tv-u taj skinuti film gledati u jos boljem kvalitetu
mogu al mi ne pada na pamet da skidam film sa neta pored kanala
tnt-tunja

#57047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tnt-tunja »

Pozdrav, da li bi neko bio voljan napraviti vpn server na svom racunaru, i dati na koristenje radi eon televizije?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#57048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hrasno38 »

kakaljin wrote:
crnivrag wrote:

Ja kako predjoh na extra sve radi ko sat:) da ne ureknem:) internet kad radi stabilan do bola i ona brzina koja i pise cak i na 2.4GHZ...ne kontam fakat jer na Family je stalno bilo problema i pucalo i nije bila brzina kako treba. Extra je kako i sam rijec kaze....EXTRA:)
beni-bu-man

#57049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

hemed wrote:
beni-bu-man wrote:
mogu al mi ne pada na pamet da skidam film sa neta pored kanala
steta jos ako ti je smart
Haris033

#57050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

Kupite neki notebook polovnjak sa hdmi izlazom, prikopčate se hdmi kablom na tv, skinete air mouse aplikaciju na mob. koja će vam služiti kao daljinac, odete na EON web i gledate sav sasdržaj u zadnja 72h na Vašim velikim televizorima, i ne samo to, sav internet sadržaj Vam je dostupan Kakav smart tv i aplikacije, smiješno. :-)

Bar ja tako radim... :izet:
Locked