Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- chakany
#33276 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači sada originalna shema Telemach u Sarajevu ima pet kanala, koji mi ostali u Sarajevu nemamo. Nakon što će sutra izbaciti Saudi Q'uran, a ubaciti Televiziju 5, ostaju još ovi kanali koje mi nemamo u Sarajevu i ostalim gradovima: RTS 1, B92 INFO, TV VISOKO, TV VI-NET, TV JASMIN.
Volio bih vidjeti RTS 1, ovo ostalo me ne zanima.
Volio bih vidjeti RTS 1, ovo ostalo me ne zanima.
-
veliki_ah
#33277 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel imate prvu plus? Meni jucer samo nestade s liste.. I po listi sam skontao da je jos neki nestao, al ne znam koji..
- Herr Flick
#33278 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neko zaboravio iskljucit HRT2 na BHB-u

- Benq
#33279 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Posto vidim neke komentare vezane za novi kanal "Televizija 5" , istina je da je taj kanal jako trazen , sto dokazuje i ova peticija koja ima preko 1600 potpisa : http://www.onlinepeticija.com/uvoenje__ ... telemach-a
Dakle , preko 1600 potpisa za SAMO JEDAN kanal , a mi saljemo sugestije za nove kanale na onaj mail , i naravno posto svako ima neke svoje zelje , oni vjerovatno imaju zahtjeve za preko 20 kanala , i ti zahtjevi su poslati uglavnom od korisnika koji su aktivni ucesnici na forumu.
Dakle , preko 1600 potpisa za SAMO JEDAN kanal , a mi saljemo sugestije za nove kanale na onaj mail , i naravno posto svako ima neke svoje zelje , oni vjerovatno imaju zahtjeve za preko 20 kanala , i ti zahtjevi su poslati uglavnom od korisnika koji su aktivni ucesnici na forumu.
-
AnonymousBIH
#33280 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kanal je odličan, bez ironije, meni lično jako interesantan.Benq wrote:Posto vidim neke komentare vezane za novi kanal "Televizija 5" , istina je da je taj kanal jako trazen , sto dokazuje i ova peticija koja ima preko 1600 potpisa : http://www.onlinepeticija.com/uvoenje__ ... telemach-a
- Benq
#33281 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja licno nikakvih problema nemam s tim , svaki novitet je dobro dosao , nego je moj post namijenjen korisnicima koji su mozda skepticni u vezi objave Telemacha na forumu vezano za veliku potraznju ovog kanala i uvodjenje istog. Da se vidi da je to zaista tako kako su i rekli. Da je ovdje raja pametna pa da se odluci na jedan-dva kanala koje zele u programskoj shemi pa da se lijepo peticija napravi i bilo bi sigurno nesto od toga.AnonymousBIH wrote: Kanal je odličan, bez ironije, meni lično jako interesantan.
-
AnonymousBIH
#33282 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Razumjeli smo se, samo sam uzgred spomenuo radi mog prijasnjeg komentara.Benq wrote:Ja licno nikakvih problema nemam s tim , svaki novitet je dobro dosao , nego je moj post namijenjen korisnicima koji su mozda skepticni u vezi objave Telemacha na forumu vezano za veliku potraznju ovog kanala i uvodjenje istog. Da se vidi da je to zaista tako kako su i rekli. Da je ovdje raja pametna pa da se odluci na jedan-dva kanala koje zele u programskoj shemi pa da se lijepo peticija napravi i bilo bi sigurno nesto od toga.AnonymousBIH wrote: Kanal je odličan, bez ironije, meni lično jako interesantan.
Evo ja predlazem Cinestar Premiere i History 2, pa da probamo, i ja sam siguran da bi nešto bilo, jer Telemach koliko-toliko osluškuje želje korisnika.
-
Iza prozora
#33283 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... shemu#form
idemo ljudi potpisujte pa cemo da vidimo hoce li ista uvrstiti od ovih prijedloga
idemo ljudi potpisujte pa cemo da vidimo hoce li ista uvrstiti od ovih prijedloga
- Benq
#33284 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Iza prozora wrote:http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... shemu#form
Lijepo si ti to drug zamislio , i potpuno se slazem sa ovim prijedlozima , ali bojim se da ovo ovako nece ici i da ce opet naici na negodovanje vecine korisnika , evo mi cemo svi to podrzati i potpisati , najmanji problem , i oni nakon toga uvedu npr RTV Vojvodina , i opet ce haos na forumu nastati "ko je to trazio , fuj ste 'vaki ste 'naki ste"... Nije se rodio ko je narodu ugodioPeticija za uvodjenje u Telemach programsku shemu sljedecih kanala:
RTS 1 (kod onih koji ga nemaju),
Cinestar Premiere 1 i 2,
RTRS PLUS,
Pink Action i Pink Premiere
RTV Vojvodina
Arena sport kanali
ispunite nam bar jednu zelju od ovih koje sam nabrojao bicemo zadovoljni
-
hipija
#33285 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajde da krenemo sa dva kanala npr. Cinestar premiere 1 i 2, pa da vidimo hoce li biti kakvog salameta. Televizija 5 je prilicno lagano uletjela u ponudu i zbog toga sto je besplatna.
-
rizibizi
#33286 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci dobio update i znaci nista od VOD i 72 sata unazad jel to znaci da znaci ko da nista nisam dobio nakon update i da sad trebam cekati neku sinhronizaciju znaci? Inace stigla i nova brzina ne ureklo se 
- Benq
#33287 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako si znaci dobio update na resiver , znaci da sad trebas sacekat da ti znaci aktiviraju te usluge i kroz sistem znacirizibizi wrote:Znaci dobio update i znaci nista od VOD i 72 sata unazad jel to znaci da znaci ko da nista nisam dobio nakon update i da sad trebam cekati neku sinhronizaciju znaci? Inace stigla i nova brzina ne ureklo se
- odmor
#33288 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Super ! Televizija5 i Nat Wild HD !Telemach wrote:NOVI TV I RADIO KANAL U TELEMACH PONUDI
Telemach vas sa zadovoljstvom obavještava da će od 14.6.2016. godine, ponuda kanala biti bogatija za novi kanal - Televizija5.
Na zahtjev velikoga broja korisnika, koji su kao prijedlog novog kanala naveli kanal Televizija5, isti je uvršten u D3 digitalnu programsku shemu. Sve ovo dokazuje da Telemach osluškuje i uvažava prijedloge svojih korisnika.
Televizija5 je novi vjerski kanal za promociju univerzalnih, moralnih i kulturnih vrijednosti s ciljem međukulturalnog dijaloga i razumijevanja. Kvalitet obrade videa, snimaka i ostalog je na izrazito visokom nivou. Televizija5 nudi vjerske emisije “Stazama plemenitosti”, “Islamski bonton”, “Isa i Merjem”, “Oaza morala” i dr.
Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru D3 Start paketa, na poziciji 163 za regiju Sarajevo i Tuzla, poziciji 157 za regiju Zenica i Visoko, poziciji 153 za regiju Srednja Bosna i Mostar.
Novi kanal Nat Geo Wild od 14.6.2016. godine, uz prethodnu najavu, bit će zvanično dostupan korisnicima na poziciji 336 u okviru D3 HD digitalnog paketa.
Nat Geo Wild HD je specijalizirani televizijski kanal i sestrinski kanal National Geographic Channela. Sve emisije su u potpunosti posvećene divljini, životinjskom svijetu i najsmrtonosnijim grabežljivcima koji njime vladaju.
Od sada radio kanal - Radio Dalmacija možete slušati u okviru Start paketa na poziciji 421.
Kanal RTV BIR umjesto dosadašnje pozicije 431, bit će dostupan u okviru D3 Start paketa na poziciji 89, u svim regijama.
Kanal Saudi Qur'an više neće predstavljati sastavni dio programske sheme Telemach-a.
Uživajte uz Telemach
Sad imam jedno pitanje.. je li se kanali uvode fazno (pa da se nadam da cu ih dobiti oko bajrama) ili odmah sutra?
- Benq
#33289 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hahahahodmor wrote:
Super ! Televizija5 i Nat Wild HD !Svaka cast.
Sad imam jedno pitanje.. je li se kanali uvode fazno (pa da se nadam da cu ih dobiti oko bajrama) ili odmah sutra?
-
nlt
#33290 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pozdrav, gdje se sve mogu platiti računi Telemacha bez provizije?
- crnivrag
#33291 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U Telemach poslovnicama i na šalterima Intesa Sanpaolo banke.nlt wrote:pozdrav, gdje se sve mogu platiti računi Telemacha bez provizije?
- crnivrag
#33292 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kanal "Televizija 5" i radio kanal "Radio Dalmacija" će biti uvršteni svima sutra, a možda s njima dođe i kanal "Nat Geo Wild HD".odmor wrote:
Super ! Televizija5 i Nat Wild HD !Svaka cast.
Edit: Prethodna zvanična obavijest je editovana od strane Telemach-a, i od sutra će se u ponudi naći i kanal "Nat Geo Wild HD".
Last edited by crnivrag on 13/06/2016 17:06, edited 1 time in total.
-
hipija
#33293 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa pise u obavijesti da sutra ide i Nat Geo Wild HD.
- crnivrag
#33294 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Post je naknadno editovan, odnosno kad je tek objavljen nije bio taj dodatak vezan za kanal Nat Geo Wild HD, tako da se nisam ponovo vraćao nazad, niti sam se trudio da ponovo čitam cijelu obavijest.hipija wrote:Pa pise u obavijesti da sutra ide i Nat Geo Wild HD.
-
AnonymousBIH
#33295 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bos ... eri/228831
Ako je ovo istina odjavljujem Telemach po isteku ugovora i uzeću mobilni internet od Telecoma.
Ako je ovo istina odjavljujem Telemach po isteku ugovora i uzeću mobilni internet od Telecoma.
-
hipija
#33296 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postenocrnivrag wrote:Post je naknadno editovan, odnosno kad je tek objavljen nije bio taj dodatak vezan za kanal Nat Geo Wild HD, tako da se nisam ponovo vraćao nazad, niti sam se trudio da ponovo čitam cijelu obavijest.hipija wrote:Pa pise u obavijesti da sutra ide i Nat Geo Wild HD.
nego, hocemo li i mi kakvu peticiju da je okacimo ovdje?
Prelazem da drug crni zbog svog dosadasnjeg angazmana na ovom forumu izabere kanal za online peticiju
- odmor
#33297 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, mozes i u IK Banci (Investiciono-komercijalna banka)..crnivrag wrote:U Telemach poslovnicama i na šalterima Intesa Sanpaolo banke.nlt wrote:pozdrav, gdje se sve mogu platiti računi Telemacha bez provizije?
-
hipija
#33298 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam da li kablovski operateri mogu odbiti ovo sto zele da im nakace.AnonymousBIH wrote:http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bos ... eri/228831
- Benq
#33299 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Citao sam ovo , samo me interesuje kako misle privatnika natjerat na ovako nesto.. Koliko ja znam vec je bio jedan pokusaj naplate putem kablovskih operatera ali je to propalo.hipija wrote:Ne znam da li kablovski operateri mogu odbiti ovo sto zele da im nakace.AnonymousBIH wrote:http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bos ... eri/228831
- Benq
#33300 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene je ista stvar , sacekat cu da vidim sta ce biti. Juce nisam imao nista , maloprije pritisnem VOD tipku da vidim funkcionise li i ugodno se iznenadim , ali kad pokrenem bilo sta dobijem error kao ti.hemed wrote:evo pusten update time shift i vod, ali 72 unazad ne radi
pise mi ovako
USLUGA NIJE DOSTUPNA (S-ERROR_Streaming_20451)
Pokusajte ponovo,ukoliko se problem nastavi pozovite 1360
sad ne znam dal da ih zovem il da jos malo sacekam