Nije problem kupiti ruter ali za 20 km...Ne znam valja li to ištaBenq wrote:WiFi rutera koliko ja znam vise nema nego su sad kombo uredjaji tj modem i ruter u jednom. Oni se daju korisnicima na koristenje kada se pretplate na Trio Grande ili veci paket. U suprotnom ti uvijek mozes kupiti ruter za 20ak KM u radnji i spojit na svoj modem.kema wrote:Pitanja za telemach
-zašto ne mogu dobiti free wifi ruter na korištenje..Radi se o trio light paketu
-pošto je sada brzina neta 10/1 mb a ja npr.sada potpišem ugovor,da li ću od 1.6 imati novu brzinu tj.15/1.5 mb
-potpisom ugovora na 12/24 mjeseca koliko mjeseci imam upola manji račun pošto se ovdje spominje čak 8 mjeseci,dok je meni rečeno
3 mjeseca ako potpišem na godinu,odnosno 6 mjeseci na 2 godine
Da , od 1.6. ce ti se brzina povecati.
Potpisom ugovora na 24mj, dobit ces 6 mjeseci manji racun , na 12mj ide 3mj manji racun. To vazi samo za potpuno nove korisnike ili ako se pretplatis na neku uslugu koju do sada nisi imao.
Kakav je ovaj što telamach daje TP-Link TL-WR740N wifi..Gledao sam ga u jednoj trgovini za cc 35 km
Zbunjuje me što u ponudi od 1.6 stoji wifi ruter po zahtjevu...valjda će od tada davati ruter,da ne kupujem đžaba