Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
use your illusion
#22426 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Broj ugovora 604-507-824
- Telemach
#22427 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@use your illusion
Došlo je do prekida signala, na području Jablanice i Konjica. Intenzivno se radi na otklanjanju kvara.
Ponovna uspostaviti signal očekuje se u najkraćem mogućem roku.
Zamolit ćemo Vas za razumijevanje i strpljenje.
Srdačan pozdrav,
Došlo je do prekida signala, na području Jablanice i Konjica. Intenzivno se radi na otklanjanju kvara.
Ponovna uspostaviti signal očekuje se u najkraćem mogućem roku.
Zamolit ćemo Vas za razumijevanje i strpljenje.
Srdačan pozdrav,
-
AnonymousBIH
#22428 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za ove što su me prozivali da samo hvalim Telemach, evo jedna kritika, opravdana.
Nakon 15 dana ispitivanja tehničkih mogućnosti prešao sam sa Duo Net Grande na Duo Net Grande Extra, uz 3 mjeseca plaćanja stare usluge.
Od početka nisu uspjeli da mi isporuče ni blizu deklarisane brzine, tako da su me nakon mjesec i kusur korištenja usluge i par prijava, provjera tehničara itd. pozvali i rekli da je nemoguće u Visokom isporučiti tu brzinu i ponudili prelazak na manji paket. Meni lično to ne odgovara, ali nemam izbora. Također, dobio sam i puni iznos računa, iako sam trebao plaćati 3 mjeseca stari iznos i nisam dobio uslugu predviđenu ugovorom.
I pored ovoga ja vjerujem u profesionalnost i želju za zadovoljstvom korisnika od strane Telemacha, i nadam se da će ovi problemi biti riješeni na obostrano zadovoljstvo, ovo pišem isključivo da se vidi da sam objektivan, jer u prvih pola godine korištenja Duo Net Grande paketa sve što se moglo reci je bilo jedno veliko BRAVO.
Nakon 15 dana ispitivanja tehničkih mogućnosti prešao sam sa Duo Net Grande na Duo Net Grande Extra, uz 3 mjeseca plaćanja stare usluge.
Od početka nisu uspjeli da mi isporuče ni blizu deklarisane brzine, tako da su me nakon mjesec i kusur korištenja usluge i par prijava, provjera tehničara itd. pozvali i rekli da je nemoguće u Visokom isporučiti tu brzinu i ponudili prelazak na manji paket. Meni lično to ne odgovara, ali nemam izbora. Također, dobio sam i puni iznos računa, iako sam trebao plaćati 3 mjeseca stari iznos i nisam dobio uslugu predviđenu ugovorom.
I pored ovoga ja vjerujem u profesionalnost i želju za zadovoljstvom korisnika od strane Telemacha, i nadam se da će ovi problemi biti riješeni na obostrano zadovoljstvo, ovo pišem isključivo da se vidi da sam objektivan, jer u prvih pola godine korištenja Duo Net Grande paketa sve što se moglo reci je bilo jedno veliko BRAVO.
-
belami1111
#22429 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma njesra telemah , najveća prevara u državi.
-
gunner37
#22430 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pekaru hljeba ne plaćaju. A o onom ruglu što kače po stubovima da nepričamo.
Last edited by gunner37 on 15/09/2015 15:39, edited 1 time in total.
-
AnonymousBIH
#22431 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da tu titulu ipak nosi Telecombelami1111 wrote:Ma njesra telemah , najveća prevara u državi.
-
tuitamo
#22432 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Od subote SK14 kreće u cjelodnevno emitovanje a na reklami navode da idu u SBB D3. Da li će i kod nas, na D3 u osnovnom paketu ići taj kanal?
Hvala
Od subote SK14 kreće u cjelodnevno emitovanje a na reklami navode da idu u SBB D3. Da li će i kod nas, na D3 u osnovnom paketu ići taj kanal?
Hvala
- Benq
#22433 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
AnonymousBIH wrote:
Mislim da tu titulu ipak nosi Telecom
- Maharadza
#22434 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Misliš na SK4?! On se odavno emituje 24/7, samo što moraš imati prošireni (mes'čini) paket da bi ga gledao, kao i SK5 I SK6! Svakako da bi ga trebali prebaciti u osnovni paket, ipak je njihov kanal pa bi mogli to uraditi bez po muke.tuitamo wrote:@Telemach
Hvala
- fortaleza
#22435 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A zašto?belami1111 wrote:Ma njesra telemah , najveća prevara u državi.
Valjda kad se žališ navedi što to ne valja kod operatera, ne samo lupat.
-
belami1111
#22436 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Želim toliko je njesra da nemogu dalje id Sarajeva dobaciti. Kad pikriju barem 3/4 BiH može ih se nszvati ozbiljnim. I kod njih je BiH od čaršije do Ilidže.
Jebeš otovajdera koji se hvali udlugom a pokriva 3% teritorije države.
Zato je žešće srsnje
Zato je žešće srsnje
-
belami1111
#22437 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jelde boli meni lično je Telemah sranjeBenq wrote:AnonymousBIH wrote:
Mislim da tu titulu ipak nosi Telecom![]()
samo pogledas postove od @belami1111 i skontas sve... da me Telecom hrani ne bi ih onoliko branio i hvalio koliko on to radi
- Maharadza
#22438 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemojte ga citirati tako vam svega, odavno mi je na ignore pa nebih da čitam gluposti!! 
-
probook
#22439 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prvi su pokrili cijeli Mostar...belami1111 wrote:Želim toliko je njesra da nemogu dalje id Sarajeva dobaciti. Kad pikriju barem 3/4 BiH može ih se nszvati ozbiljnim. I kod njih je BiH od čaršije do Ilidže.
Zato je žešće srsnje
-
AnonymousBIH
#22440 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach je odličan, griješe ali se i trude da poprave i iskupe se. Mogu svakako biti bolji, ali i ovo što trenutno nude je daleko ispred ostalih.
- dembele
#22441 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odlicna stvar je skoro uvodjenje ci modula a lijepo je sto im je vec preslo u tradiciju da krajem godine otvore sve kanale osim HBO.
- avaks
#22442 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Don't feed the troll...
Samo se prijavi post i mirna Bosna
Kada mi BHT ponudi 12HD kanala, 40/2,5Mb internet, Sport Klubove, D3Go i 100 minuta prema inostranstvu za manje od 57KM odnosno sada 47KM onda i možemo nešto pričati, do tada gospodo (nezvanični) predstavnici BHT (odnosno pljuvači i rezači kablova i optike) parite oči na ovo:

Vuše informacija imate i na:
http://telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO+GRA ... av_start=0
Za razliku od vaše stranice ova radi i možete pogledati ponudu u svakom trenutnku, ne kriju se cijene i uračunat je PDV na ovim paketima. Ne morate skinuti cjenovnik od 730 stranica da bi izračunali je li vam odgovara ili ne
I kao i uvijek, možete se obratiti nicku Telemach koji će uljudno i fino da vam, u najkraćem mogućem roku, odgovori pa čak i vikendom.
A nećete vidjeti navedeni nick da blati po temi BH Telecom All About kao što njihovi paćenici i inžinjeri to rade po ovoj temi (toliko o veličini te firme)
p.s.
Slobodno recite svojim glavešinama da će se puno bolje boriti tako da smanje cijene svojih paketa i uvedu kakav novitet osim Kineskih kanala i 32kbps interneta a ne da pljuju po forumima i režu kablove konkurenciji (a kao smeta im što su plaho dostupni
)

Kada mi BHT ponudi 12HD kanala, 40/2,5Mb internet, Sport Klubove, D3Go i 100 minuta prema inostranstvu za manje od 57KM odnosno sada 47KM onda i možemo nešto pričati, do tada gospodo (nezvanični) predstavnici BHT (odnosno pljuvači i rezači kablova i optike) parite oči na ovo:

Za razliku od vaše stranice ova radi i možete pogledati ponudu u svakom trenutnku, ne kriju se cijene i uračunat je PDV na ovim paketima. Ne morate skinuti cjenovnik od 730 stranica da bi izračunali je li vam odgovara ili ne
I kao i uvijek, možete se obratiti nicku Telemach koji će uljudno i fino da vam, u najkraćem mogućem roku, odgovori pa čak i vikendom.
A nećete vidjeti navedeni nick da blati po temi BH Telecom All About kao što njihovi paćenici i inžinjeri to rade po ovoj temi (toliko o veličini te firme)
p.s.
Slobodno recite svojim glavešinama da će se puno bolje boriti tako da smanje cijene svojih paketa i uvedu kakav novitet osim Kineskih kanala i 32kbps interneta a ne da pljuju po forumima i režu kablove konkurenciji (a kao smeta im što su plaho dostupni
- Benq
#22443 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kolega avaks objasnio 
-
kakaljin
#22444 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako ne mogu da ti isporuce paket koji imaju u ponudi, nisu bhtelecom da imaju bakarne parice. Za racun odmah se zali i trazi da ti storniraju racun i neka ti posalju novi ispravan. I ja se nadam da ce ti isporuciti onaj paket koji zelis da imas bez ikakvih prepreka jer imaju mogucnost.AnonymousBIH wrote:Za ove što su me prozivali da samo hvalim Telemach, evo jedna kritika, opravdana.
- Reglan
#22445 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
avaks wrote:Don't feed the troll...
Za razliku od vaše stranice ova radi i možete pogledati ponudu u svakom trenutnku, ne kriju se cijene i uračunat je PDV na ovim paketima. Ne morate skinuti cjenovnik od 730 stranica da bi izračunali je li vam odgovara ili ne![]()
A nećete vidjeti navedeni nick da blati po temi BH Telecom All About kao što njihovi paćenici i inžinjeri to rade po ovoj temi (toliko o veličini te firme)![]()
p.s.
Slobodno recite svojim glavešinama da će se puno bolje boriti tako da smanje cijene svojih paketa i uvedu kakav novitet osim Kineskih kanala i 32kbps interneta a ne da pljuju po forumima i režu kablove konkurenciji (a kao smeta im što su plaho dostupni)
![]()
![]()
-
AnonymousBIH
#22446 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Storniranje računa u toku, ja ga ne mislim platiti, jer imam crno-na bijelo da trebam platiti 47.90 KM, a ne 79.90 KM.kakaljin wrote: Kako ne mogu da ti isporuce paket koji imaju u ponudi, nisu bhtelecom da imaju bakarne parice. Za racun odmah se zali i trazi da ti storniraju racun i neka ti posalju novi ispravan. I ja se nadam da ce ti isporuciti onaj paket koji zelis da imas bez ikakvih prepreka jer imaju mogucnost.
A što se tiče usluge ne znam. Nije mi krivo što ne može, ok, idemo dalje, krivo mi što se 15 dana provjerava tehnička mogućnost, da potvrda, donese dodatni resiver, prebaci paket i onda problemi, pa prijave, dolazak ekipe, testiranje ... da bi na kraju dobio poziv da se ne može isporučiti. Najviše mi smeta što sad moram vratiti drugi resiver, a iz kaprica ne želim plaćati naknadu za priključak i 3.5 KM mjesečno, jer sam i uzeo najskuplji paket da imam all-in-one.
-
belami1111
#22447 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upalili se ko kutnjaci !!!
Goti tema odbrambeni mehanizam reagira.
-
AnonymousBIH
#22448 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Druze, mi imamo tehnickih problema sa sofisticiranom tehnologijom, rasprava o providerima i njihovim brzinama i ponudom iz 90-tih godina je na drugom topicu.belami1111 wrote:Upalili se ko kutnjaci !!!![]()
![]()
![]()
- holowey
#22449 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
*ebeni MMDS, veceras na BHT prenos utakmice tako los da uopste ne mogu da procitam preostalo vrijeme
FTV nesto bolja, vrijeme/rezultat citljivi ali igraci kao da ih je dijete u petom osnovne vodenim bojicama slikalo
Wtf???
FTV nesto bolja, vrijeme/rezultat citljivi ali igraci kao da ih je dijete u petom osnovne vodenim bojicama slikalo
Wtf???
-
belami1111
#22450 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vrhunska sofisticirana tehnologija kako napisa Anonimus u predhodnom postu. Preko stabala šljiva ,jabuka i poegdje elektro stuba.holowey wrote:*ebeni MMDS, veceras na BHT prenos utakmice tako los da uopste ne mogu da procitam preostalo vrijeme![]()
FTV nesto bolja, vrijeme/rezultat citljivi ali igraci kao da ih je dijete u petom osnovne vodenim bojicama slikalo![]()
Wtf???
Ja lopova kradu državu na sve načine